Seneste

Hp er på gaden med en lille og hurtig laserprinter, som ikke skal varme op inden man skal printe. Den er bare altid klar.

 

Med denne enhed løber du ikke lige tør for strøm på dine enheder, den kan både oplade din Smartphone, Tablet samt en række bærbare computermodeller, og med sine 20000mAh er der en del at tage af.

Med Corsair' Commander Mini kan du, med deres avancerede software, styre alle dine blæsere og LED lys. Denne enhed kan styrer op til 5 PWM (4-pins) eller alm. 3-pins blæsere, samt LED strips. Udover det, er der mulighed for 4 temperaturzoner.

corsaircommandermini

Bluelounge Sanctuary 4 - All-in-one ladestation

Med alle vores enheder som smartphones, tablets og smartwatches, kan det være svært at håndtere alle de opladere der skal bruges til hver enkelt enhed. Her kigger vi på en løsning, der muligvis kan løse den opgave meget nemmere.

bluelaugestart

Vi skal i dag se på denne eksterne harddisk fra Freecom. Der er her smidt en hurtig SSD i et fint magnesium cover, dette gør at harddisken er super let, men også super hurtig, og det hele kommer i et rigtig lækkert etui.

Side 1 ud af 6