Torsdag, 15 maj 2014 10:02

Arctic home charger 4500 - For dig med de mange gadgets

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Lille og lækker lader til sommerferien fra Arctic.

 

Den fremstår som en let løsning på ladning alle dine gadgets du har med på ferien.!


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac
 
Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der.
arctic logo
Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac
 
Charger Specification
Input: AC 110-240V 50/60Hz
Output: DC 5V, up to 2,900mA per Port, combined 4,500mA
Compatibility: All USB devices including Samsung Galaxy Smartphones
The Home Charger 4500 charges Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Note, Hyundai T7S, LG Optimus 7 and Odys Xelio only with <1A . Samsung Galaxy Tab and Samsung Galaxy Note are not showing that the device is charging.
Dimensions: EU Plug - 71(H) x 55 (W) x 80 (L)
US Plug - 55(H) x 52(W) x 80(L
UK Plus - 106(H) x 57(w) x 156(L)

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac
 

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac

 

Pakkens indhold:

 • Arctic home charger 4500
 • Lille manual

 

Her ses laderen som fremstår i blank sort plastik. Vi kan også se de 4 x USB indgange som du sætter dine USB stik til. Grunden til at du kan se der er nogle orange indgange er fordi de er lavet til nyere ting på marked, som f.eks. Tablets, Iphone, Ipad og de fleste smartphones på markedet. Grunden til de porte er lavet er fordi at nyere ting godt kan tåle den hurtige opladning som disse orange indgange understøtter. De 2 x sorte indgange er almindelige USB indgange.

 

 

På første billede er en lille illustration af hvad de forskellige lys indikere. Det blå lys i midten indikere at den er tændt og der er strøm til, hvis den blinker betyder det at den kan levere over 4000mA. Og hvis den ikke lyser siger det sig selv at den er slukket. På de andre billeder illustrerer hvor mange mA der er til rådighed.  


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac
 

Jeg har testet den med en Samsung Galaxy Note 3, Ipad Air, Iphone 5 og en MP3 afspiller, og kan ikke sige jeg bemærkede at den ladet hurtigere op med denne lader for det var ikke meget hurtigere end med de originale ladere. Men det der var fedt var at man kunne lade 4 enheder op på samme tid, kun med et stik i væggen. Det er sgu smart i stedet for man har alle de lader stik til at side i en strømskinne.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 149,-
Produktet kan købes her: Arctic.ac
 
Det bliver en lille konklusion denne gang, for denne lille sag holder hvad den lover, og det er man kan lade sine ting op hurtig, selv om der ikke er meget hurtigere end de ladere der medfølger til de forskellige ting. Men en ting jeg ville sige var smart, det er at man kan lade op til 4 ting på samme tid, se det er smart, og det er her man ser laderens fulde funktion komme til sin ret med de over 4500mA, for den har strøm og power nok til at lade alle ting op på en gang.
 
plus
 • Lille og let
  Lille og let, fylder ikke meget, passer perfekt til ferien.
 • Strøm
  Den yder det den skal på alle indgange.
 
minus
 • Har intet negativt at sige om produktet.
overallscore9 
silver
 

 
It will be a small conclusion this time, for this little thing keeps its promises, and that is to charge your things up fast, although the charger is not much faster than the charger that comes with the different things. But one thing I would say was smart, it's that you can charge up to 4 things at once, see that it's smart, and this is where you will see the chargers full function come to its place with the over 4500mA, because it has power enough to charge every thing up at once.
 
plus

 

 • Small and light
  Small and light, compact an fits easy to a vacation.
 • The power
  It provides what it should at all entrances.

 

 
minus
 • Have nothing negative to say about the product.
 
overallscore9
silver
Læst 525 gange