Torsdag, 01 maj 2014 09:35

Xtrfy XG1-R LED - Det absolut sejeste gaming tastatur

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Xtrfy er på banen med et virkelig banebrydende gaming tastatur, som bør fange enhver gamers interesse.

Tastaturet byder på mange nye tiltag og ikke mindst mange forskellige features, som en rigtig gamer vil elske!


Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Vores forretningsfilosofi er faktisk ganske enkel. Uanset om det er mobil tilbehør eller gaming gear, er det vores opgave at sætte verdensklasse produkter på det nordiske marked. Med stor indsigt i både industrien og forbrugerkrav, er vi hurtige til at levere de produkter, som du virkelig har brug for.
Når det kommer til gaming, er Xtrfy et nyt mærke med mange års erfaring. Vi har arbejdet tæt sammen med spillere inden for de sidste 10 år. Påvirket af den store gaming kultur i Sydkorea, står Xtrfy for banebrydende produkter, specielt designet til de nordiske spillere.

Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Model name XG1-R LED
Interface USB (detachable braided cord included)
Keyboard type Special 199 keys Nordic layout
Anti-Ghosting Unlimited USB N-Key Rollover
Switch Mechanical Cherry MX Red
Key cap layout Step Scalpture2 Type
Special Keys 9 Macro keys
Volume control
Gaming mode key
12 LED mode control keys
Weight 1.3 kg
Size 443x170x39 mm
Cable length 170 cm (detachable)
Warranty 1 year
Manufacturer Xtrfy – www.xtrfy.com

Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 

Pakkens indhold:

 • Xtrfy XG1-R LED
 • USB Kabel
 • Klistermærke
 • Brugsanvisning

 

Dette tastatur er virkelig smukt designet, det skiller sig ud fra mængden, samtidig med at det er stilrent. Tastaturet byder på en masse gaming-relaterede taster, som gør at du kan blive endnu bedre! På bagsiden af tastaturet er der to pop-ud fødder, til dem der ønsker at tastaturet er højre i bagenden, og derudover er der tre stykker gummi placeret i fronten, som gør tastaturet skridsikkert for en mere optimal gaming oplevelse.

 

På bagsiden findes der også yderligere information omkring opsætning af macro-tasterne, styring af gentagelses-hastigheden, samt hvordan man bruger de forskellige LED funktioner, som vi ser nærmere på i en video. Det er også på bagsiden af tastaturet man tilslutter det medfølgende USB kabel, som efterfølgende tilsluttes en ledig USB 2.0/3.0 port på ens computer.

 

Måden hvorpå Xtrfy har lavet tilslutningen til USB kablet, samt måden hvorpå det holdes fast, falder lige i min smag. Der sidder et lille rund stykke gummi rundt om selve kablet, som sørger for at det ikke bliver revet ud af USB porten på tastaturet, så selv de heftige og mere aggresive gamere kan game løs, uden at tænke på om kablet nu risikere at falde ud.

 

Jeg er vild med den udsmykning de har lavet på tastaturet i øverste højre hjørne, det giver tastaturet lidt kant, som matcher det stilrene design virkelig godt. Den del af tastaturet som vi normal kender som det numeriske tastatur (også kaldet numpad), indholder mere end blot det vi kender til, det er også her at man har mulighed for at styre gentagelses-hastigheden. Og spørg du mig, så har Xtrfy placeret deres logo det helt perfekte sted, lige over pile-tasterne.

 

Hvad angår de forskellige LED indstillinger mv., så fungere F1-F12 knapperne til opsætning af dette.


Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Som fortalt tidligere, har jeg lavet en video hvor jeg demonstrere de forskellige LED opsætninger.
 
 

Derudover er tastaturet udstyret med fuld USB N-Key rollover, som gør at du ikke behøver at bekymre dig om, om du trykker på for mange taster samtidig. Det smarte ved dette tastatur er også at ens macro'er bliver gemt direkte i tastaturets hukommelse, så du ikke behøver at bekymre dig om software, det er simpelthen plug'n'play the real way!

Uanset hvor hurtigt du ønsker at være, kan du aldrig være hurtigere end hvad dit tastatur tillader dig at være. XG1-R LED er udstyret med mekaniske Red Cherry MX switches, som er designet til hurtig respons og kræver mindre kraft for at aktivere. Kombineret med en reel 1000Hz polling rate, og ubegrænset anti-ghosting, er du garanteret muligheden til at forbedre dine Actions Per Minute(APM).

XG1-R LED er også udstyret med innovative LED effekter, som er designet til at forbedre både din præstation og spiloplevelse. Ved at bruge Key LED-tilstanden, kan du vælge hvilke taster du vil have til at lyse op. Og med Key Mask, kan du deaktivere alle taster som ikke er tændt, så du kan fokusere fuldt ud på gaming. Key Touch-mode oplyser taster som du trykker på, mens Key Wave tilstanden skaber en lyseffekt på de omkringliggende taster. Derudover findes der en helt ny effekt-tilstand, som jeg aldrig har set i et tastatur før, Equalizer-tilstand, som ved hjælp af en indbygget mikrofon får tasterne til at lyse op i sync med lydeffekter, eller din musik.

Tastaturet fungere helt af sig selv, uden behov for installation af software. Dette gør tastaturet kompatibel med alle enheder, og at alle dine indstillinger, såsom makro'er og belysning, gemmes direkte i tastaturets hukommelse. Du skal blot tilslutte tastaturet til en computer, og tastaturets konfiguration er fuldstændig den samme, som da du sidst brugte det. Kunne det være nemmere ? Nej vel.

XG1-R LED har også separate medie-taster for hurtig adgang til lydstyrkenn og andre funktioner. Tastaturet er også udstyret med en smart G-tastt, som sætter tastaturet i gaming mode, og derved deaktiveres windows-knappen. Alt sammen for at undgå ubehagelige overraskelser, mens du gamer på livet løs.

Jeg har over en periode på godt 2 måneder, brugt dette tastatur til alt fra gaming til dagligdags brug. Igennem dette forløb har tastaturet virket upåklageligt, uden nogen former for udfald eller lignende. Da jeg til tider bruger min computer op til 5-6 timer om dagen, har dette tastatur virkelig været på prøve, hvad angår slidtage. Mange af de tastature jeg tidligere har anmeldt, har haft problemer hvad angår slidtage af håndledsstøtten samt tasterne, dette ser dog ikke ud til at være et problem med Xtrfy XG1-R LED. Bortset fra lidt støv og aske, så ser tastaturet stort set ud, som havde jeg lige pakket det ud af emballagen.


Produktet er udlånt af: Xtrfy
Prisen på produktet: 789,-
Produktet kan købes her: Dustinhome.dk
 
Konklusion, konklusion og atter konklusion. Jeg må sige at jeg er virkelig overrasket over hvor vildt et gaming tastatur, XG1-R LED er, det har virkelig taget mig med storm. Jeg har igennem tiden testet utrolig mange forskellige produkter, og der skal meget til at overraske mig, men ikke destro mindre har dette gaming tastatur gjort netop dette. Én af de ting jeg virkelig sætter pris på ved dette tastatur, er at jeg ikke længere behøver at tænke på opsætning af en til tider, irriterende software, for derefter at tilslutte tastaturet til en anden computer, hvor jeg så kan starte forfra med opsætningen, alt er simpelthen gemt i tastaturets egen hukommelse.
 
plus
 • Et virkelig gennemført tastatur
  Som sparkede benene væk under mig.
 • De mange forskellige LED opsætninger
  Som gør at der findes en opsætning der passer enhver.
 • Indbygget hukkommelse
  Så du ikke længere behøver at bekymre dig om irriterende software, det hele klares let og elegant direkte fra tastaturet.
 • USB Full N-Key Rollover
  Som gør at du kan slippe bekymringerne for om du trykker for på mange taster på én gang.
 • De hurtige og lette røde cherry mx switches
  Som sikre dig en hurtig og let gaming-oplevelse.
 
minus
 • Den eneste såkaldte mangel i følge min optik
  Er at tastaturet ikke leveres med en såkaldt håndledsstøtte, som jeg igennem årene har vænnet mig rigtig meget til at bruge.
overallscore10 
gold
 

 
Conclusion, conclusion upon conclusion. I must say that I'm really surprised how wild a gaming keyboard, XG1-R LED is, it has really taken me by storm. I've tested so many different products over the past years, and it takes a lot to surprise me, but nonetheless, that is what this gaming keyboard has done. One of the things I really appreciate about this keyboard, is that I no longer have to think about setting up a sometimes irritating software, and then connect the keyboard to a different computer, where I can start over with the setup, everything is simply stored in the keyboard's own memory.
 
plus
 • A truly complete keyboard
  That kicked the legs out from under me.
 • The variety of LED setups
  Which means there is a setup that fits everyone.
 • Built-in memory
  So you no longer have to worry about annoying software, everything is handled gracefully directly from the keyboard.
 • USB Full N-Key Rollover
  Which allows you to escape the worries of whether you press too many keys at once.
 • The fast and light red cherry mx switches
  Which ensures you a quick and easy gaming experience.
 
minus
 • The only so-called lack in my view
  Is that the keyboard does not come with a so-called palm rest, which I've over the years have gotten used to.
 
overallscore10
gold
Læst 1878 gange