Torsdag, 22 november 2012 09:22

Tesoro Durandal G1N

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du på udkig efter et af de absolut fedeste, lækreste og bedste mekaniske gaming tastaturer på markedet ?

tesorodurandalg1nslide

Så bør du helt klart tage et kig på Tesoro's Durandal G1N. Vi har modtaget dette mekaniske tastatur, til anmeldelse.


Produktet er udlånt af: Tesoro
Prisen på produktet: 599,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Tesoro Teknologi USA Inc, et team af USA's spilentusiaster. Med det formål at designe unikke produkter. Vi fokusere på gaming og vores mission er at skabe produkter med bedre design, øge og nå til toppræstationer. I de senere år har gaming industrien udviklet sig til det ultra-konkurrencepræget marked, som vi ser i dag. Men vi er stadig et relativt ungt firma, etableret i 2011. Tesoro vil fortsætte med at stræbe efter det bedste og løbende evaluere vores præstation mod de allerbedste af de bedste. Tesoro kunne ikke eksistere uden gaming samfundet, der inspirerer os til at udmærke os i design og produktion af vores prisbelønnede gear. Som spillernes selskab, vil vi fortsætter med at udvide til nye horisonter og skubbe grænserne yderligere med hvert produkt.

tesoro logo

Tesoro - Break The Rules - Vi stræber efter at udvikle innovative banebrydende gaming udstyr, som hjælper med at forbedre din spiloplevelse. Vi maksimere vores evner til at imødekomme behovene i den hurtigt skiftende PC-spil industri.


Produktet er udlånt af: Tesoro
Prisen på produktet: 599,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
TECHNICAL SPECIFICATION Switch type: Cherry MX Brown tactile mechanical switch
Switch mount: 18k gold plated backed
Actuation force: 45g
Key shape: Cylindrical
Responsiveness: 2mm (4mm to bottom)
Cable length: 1.55m (braided & shielded)
Laser etched keycaps
Media function buttons
DIMENSIONS & WEIGHT 44.4x20.6x4.4 cm / 17.5x8.1x1.7 in
Net weight: 1.56 Kg
SYSTEM REQUIREMENTS Windows® XP / Vista / 7
Available USB port
COMPLIANCE This product is FCC, CE and RoHS compliant.
For more information please contact us.
WARRANTY INFORMATION Warranty for Tesoro products only covers defects caused by manufacturing. The warranty does not cover defects caused by any kind of usage that is not attributable to the manufacturing process.
All of our products come with one year warranty. For more information please read our warranty or contact your local vendor.
PACKAGE CONTENT  Tesoro Durandal G1N mechanical gaming keyboard
Quick installation guide

Produktet er udlånt af: Tesoro
Prisen på produktet: 599,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

DSC 0005

Så er pakken åbnet, og det første der kommer til syne, er tastaturet. Som i kan se, er tastaturet pakket utrolig godt ind, så man undgår fragt-skader etc.

DSC 0006

DSC 0007

DSC 0008

Pakkens indhold:

 • Tesoro Durandal G1N
 • Quick start guide
 • Garantibevis
 • Brugsanvisning

Selv indpakningen af deres brugsanvisning, quick start guide og garantibevis, er der gjort meget ud af! Indtil videre, kan jeg kun sige, at det ser virkelig ikke ud til at Tesoro har valgt at gå på kompromis med noget!

DSC 0009

Så fik vi endelig pakket tastaturet helt ud af pakken. I bunden af tastaturet, har vi Tesoro's navn placeret i midten, udført i poleret aluminium. Hele tastaturet, er udført i aluminium, og derfor også den høje vægt.

DSC 0013

Selv fra bagsiden, ser Tesoro's Durandal G1N enorm fræk ud! Tasterne er forholdvis høje, så det skal man lige vænne sig til. Det er dog standarden inden for mekaniske tastature, at tasterne er højere i forhold til standard tastature.

DSC 0010 DSC 0011

Her kan vi virkelig se hvordan Tesoro navnet skinner! Det ser virkelig flot ud, sammen med den sorte anodiserede aluminiums overflade. I højre hjørne, har Tesoro valgt at bruge et design, i stil med det vi kalder dørkplade. Dette matcher designets helhed utrolig godt!

DSC 00088 DSC 00033

Når tastaturet er tilsluttet computeren, vil der ovenover dørkplade-designet, komme et blåt Tesoro logo frem, og det er også her vi kan se om Num-lock, Caps-lock og Scroll-lock er slået til, og disse vil blive oplyst af røde LED'er. Tesoro's Durandal G1N kan fåes med flere forskellige slags Cherry MX switches, og udgaven vi har modtaget til anmeldelse, er med sorte Cherry MX switches.

DSC 0012 DSC 0017

Her kan vi virkelig se, hvordan aluminiums overfladen ser ud. Tesoro har uden tvivl fat i noget af det rigtige! På undersiden af tastaturet, er der påsat et klistermærke, hvor der står tastaturets model nr, strømforbrug samt serie nummer etc.

DSC 0018 DSC 0021

Da vi alle sidder forskelligt, når vi bruger vores tastature, har Tesoro selvfølgelig også sørget for at man kan indstille tastaturets højde, så man kan opnår den bedste komfort. Der er desuden påsat nogle små gummi-dutter, så tastaturet ikke glider rundt på bordet, når man sidder og gamer på livet løs!

DSC 0022 DSC 0024

DSC 0025 DSC 0026

DSC 0004-2 DSC 0005-2

DSC 0006-2 DSC 0007-2

For at tastaturet kan tilsluttes enhver computer, har Tesoro valgt at vedlægge en USB til PS/2 omformer, så man også har muligheden for at bruge deres Durandal G1N tastatur, selvom man sidder på en ældre PC, dog findes der efterhånden ikke en computer, som ikke har en USB port.

DSC 0003

Den lange ledning, som skal tilsluttes ens USB eller PS/2 port, har Tesoro valgt at sleeve, og dette er et rigtig godt valg! Sleeven som er blevet brugt til at sleeve ledningen med, er af utrolig god kvalitet, og sleeven er trukket stramt og pænt rundt om ledningen.


Produktet er udlånt af: Tesoro
Prisen på produktet: 599,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Fremtidens tastature er simpelthen mekaniske tastature, dette er der ingen tvivl om. Mange synes at mekaniske tastature larmer meget i forhold til normale tastature, og dette er ikke tilfældet med Tesoro's Durandal G1N! Det er yderst støjsvag i forhold til mange andre mekaniske tastature på markedet. Det har været en fornøjelse at teste Tesoro's Durandal G1N tastatur, hele vejen igennem. Tastaturet er testet under intens gaming, til skrivning af anmeldelser og normal dagligt brug, og jeg har kun oplevet få tilfælde hvor tastaturet ikke reagerede som det skulle, dette er dog kun to ud af omtrent 1400 tasteslag.
 
plus
 • Det aggresive design
 • Kvaliteten
 • Prisen
 
minus
 • Intet
overallscore8 
silver
 

 
Future keyboards are simply mechanical keyboards, this is no doubt about that. Many people find that mechanical keyboards is very noisy compared to normal keyboards, and this is not the case with Tesoro's Durandal G1N! It is very quiet compared to many other mechanical keyboards on the market. It has been a pleasure to test Tesoro's Durandal G1N keyboard, all the way through. The keyboard is tested during intense gaming, for writing reviews and normal daily use, and I've only seen a few cases where the keyboard is not responding as it should, this is only two out of approximately 1400 keystrokes.
 
plus
 • The aggresive design
 • The overall quality
 • The price
 
minus
 • Nothing
 
overallscore8
silver

 

Læst 1527 gange
Log ind for at skrive en kommentar.