Mandag, 27 oktober 2014 09:17

OCZ ZX series 1250W - Modulær og masser af power

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så skal vi kigge på formentlig den sidste strømforsyning med mærket OCZ, inden navnet skifter til Firepower.

firepower zx1250

Selvom navnet skifter, bliver det bestemt ikke et mindre attraktivt produkt.


Produktet er udlånt af: FirePower-Technology
Prisen på produktet: Prisen er ikke tilgængelige (OCZ skifter navn)
Produktet kan købes her: Produktet ikke udkommet i deres nye navn
 
FirePower Technology, Inc., er det nye navn for strømforsyning's division af OCZ Technology Group. PC Power & Cooling begyndte sin virksomhed i et lille lager, lige uden for San Diego, CA i 1985. De første produkter var en serie af blæsere designet til at gøre computere køligere og mere stille. I 1986 introducerede de Silencer 150 og Turbo-Cool 200, de brandes som de første ultra-quiet og højtydende strømforsyninger. Som andre, high-end strømforsyninger har de fået fremragende anmeldelser fra markedet, og det fortsatte med at vokse. I 1991 flyttede virksomheden til sin nuværende anlæg i Carlsbad, CA.
FirePower logo

I 2007 blev PC power & Cooling erhvervet af OCZ teknologien Group. I udbuddet af PC power & Coolings Produkt linje tog OCZ kun strømforsyningerne og førte dem videre, ud over det begiver OCZ technology Group sig ud i at udvide deres rækkevide til at omfatte mange markeder i hele verden. På grund af opdeling af OCZ Technology Group´s produkt linje blev strømforsynings afdelingen en del af Firepower Technology i februar 2014. Med udgangspunkt i PC Power & Cooling og OCZ Technology Group strømforsynings arv. Firepower Technology er stolt over sin loyale og vidende kundebase, sin ultra-pålidelig og rolig produkt linje, dets professionelle og venlige team, og dens teknik dygtighed i at designe og udvikle produkter, der hjælper brugerne at forbedre deres computeroplevelse.


Produktet er udlånt af: FirePower-Technology
Prisen på produktet: Prisen er ikke tilgængelige (OCZ skifter navn)
Produktet kan købes her: Produktet ikke udkommet i deres nye navn
 
Maximum Power 1250W
Fan 140mm
PFC Active
Main Connector 20+4Pin
+12V Rails Single
PCI-Express Connector 6 x 6+2-Pin
SATA Power Connector 12
SLI SLI Ready
Haswell Support Yes
CrossFire CrossFire Ready
Modular Full Modular
Efficiency 92%
Energy-Efficient 80 PLUS GOLD Certified
Over Voltage Protection Yes
Input Voltage 100 - 240 V
Input Frequency Range 50/60 Hz
Input Current 15A - 8A
Output +3.3V@30A, +5V@30A, +12V1@104A, -12V@0.6A, +5VSB@3.0A
MTBF >100,000 Hours
Dimensions 5.91" x 6.89" x 3.39"
Manufacturer Warranty 5 years limited

Produktet er udlånt af: FirePower-Technology
Prisen på produktet: Prisen er ikke tilgængelige (OCZ skifter navn)
Produktet kan købes her: Produktet ikke udkommet i deres nye navn
 

Produktet er udlånt af: FirePower-Technology
Prisen på produktet: Prisen er ikke tilgængelige (OCZ skifter navn)
Produktet kan købes her: Produktet ikke udkommet i deres nye navn
 

OCZ ZX series 1250W lille0 OCZ ZX series 1250W lille1

Vi starter lige med at kigge på hele pakkens indhold, og der er faktisk en del at pakke op her. Den kommer i en fin pakke, godt pakket ind. Der er en fin taske til alle kablerne, og det gør det nemmere at holde styr på, med de kabler man ikke bruger, det er noget vi ser mere og mere på de high-end strømforsyninger, der kommer på markedet. Ud over det er der også et certifikat med, hvor den er testet samt 5 års garantibevis, som jeg stærkt går ud fra FirePower står for nu.

 

Pakkens indhold:

 • OCZ ZX series 1250W
 • Diverse kabler
 • Taske til kabler
 • Certifikat
 • Garanti bevis
 • 5 velkro kabelholdere

OCZ ZX series 1250W lille8 OCZ ZX series 1250W lille10

OCZ ZX series 1250W lille11 OCZ ZX series 1250W lille9

Så fik jeg pakket den ud og fik taget lidt billeder af den. Den er jo flot at se på, men det er dog bare et helt almindeligt kedeligt kabinet, uden nogen former for lækre detaljer. Det eneste der skiller sig lidt ud, er klistermærkerne, som jo er meget flotte og vil passe godt ind i et sort / guld computer tema. Ud over det, er der ikke så meget at sige til det. Det er et single RAIL design, som jo gør at den trækker alle tingene over samme 12 volt RAIL, det er noget som vi ellers ser være delt ud på nogle stykker, på andre store modeller så man kan dele grafikkort ud på en RAIL for sig selv.

OCZ ZX series 1250W lille7 OCZ ZX series 1250W lille2

OCZ ZX series 1250W lille4 OCZ ZX series 1250W lille6

Så er det kablerne der står for skud, vi har jo igen det her med at der jo godt kunne være gjort noget mere ud af de her kabler, dog er sleeved der er brugt ganske god på denne her og ser OK ud når det nu skal være. Der er så en ting jeg aldrig har set før og det er at der er nogle små ferrit'er på som fjerner støj fra strømmen og dermed giver en renere strøm ud til dine komponenter.


Produktet er udlånt af: FirePower-Technology
Prisen på produktet: Prisen er ikke tilgængelige (OCZ skifter navn)
Produktet kan købes her: Produktet ikke udkommet i deres nye navn
 

Det er jo en meget kraftig strømforsyning, det er der ingen tvivl om og den vil jo kunne levere det man skal bruge til langt de fleste normale computere, der findes i de danske hjem. Designet kan man så diskutere og det er jo en smagssag. Jeg så gerne at en strømforsyning i denne klasse, havde lidt mere stil over sig og havde lidt lækre detaljer, som vi ser ved mange andre producenter. Men det er jo ydelsen, der er Alfa og Omega, og det er jo vigtigt at den har den power, den skal have. Det er jo ikke noget ved, at have en super flot strømforsyning, der ikke kan levere varen.

Vi har desværre ikke en teststation til strømforsyninger endnu, men det arbejder vi på. Dog er den testet i mit X79 system, med et GTX780 i, og her var absolut intet at mærke, og når den først er monteret i kabinettet, er der intet at høre. Vi slutter af på et 8tal for en super god strømforsyning, men som hænger lidt på designet.

 
plus
 • Støjdæmpning på kablerne
  Det er første gang jeg nogensinde har set strømforsynings kabler med Ferrit'er på til at udjævne strømmen, jeg synes det er super fint da man jo så får mindre støj ud til sine komponenter.
 • Godt med power
  Dog kun med et single RAIL design, men mon ikke det dækker de fleste behov.
 • Fuldt modulært design
  Som mange andre store strømforsyninger, så er den med modulært design som jo giver god mulighed for at lave et flot lednings setup.
 
minus
 • Designet er jeg ikke helt vild med
Min personlige mening, er jo at en strømforsyning i denne klasse bør være lavet pænere og med lidt fede detaljer, som vi ser det på mange andre modeller, på denne er det jo bare den standard kedelige kasse, som de billige modeller har
overallscore8 
silver
 

 

It's a very powerful power supply, there’s no doubt about that, and it will be able to deliver what you need, for your normal computer. The design can then be discussed but that is a matter of opinion. I would like a power supply in this class to have a little more style and some nice details, like we see on many other manufacturers. But it's the performance that is Alpha and Omega, and it is important that it has the power it should have. It's not cool, having a super nice looking power supply, that can’t deliver.

We don’t have a test station for power supplies yet, but we are working on it. However, it is tested in my X79 system, with a GTX780 in, and here was absolutely nothing to point a finger at. Once it was mounted, there was nothing to hear. We land on a score of 8, for a super good power supply, but hanging a bit on the design.

 
plus
 • Noise reduction on the cables

This is the first time I've ever seen power cables with Ferrit's on to smooth the flow. I think its super fine, since you could also get less noise out to its components.

 • Well with power

However, only a single RAIL design, but I think it covers most needs.

 • Fully modular design

Like many other large power supplies, this is a modular design, which gives you a good opportunity to make a great wire setup.

 
minus
 • The design

My personal opinion is that a power supply in this class should be more nicer looking and with some cool details, as we see in many other models. This is just a standard boring box, like the cheap models.

 
overallscore8
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 920 gange
Log ind for at skrive en kommentar.