Tirsdag, 12 august 2014 08:13

Cooler Master G550M - En PSU til budget computeren

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne gang skal vi kigge på en budget strømforsyning, her er der kun sparet på det ydre imens det indre stadig yder godt.

coolermasterg550m

Trods dens pris er den stadig semi modulær så den ikke har alle de kabler man ikke bruger.


Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 444,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Cooler Master er en veteran indenfor computer verden, og producere alt fra kabinetter og headsets, til gaming udstyr i top klassen. Cooler Master blev grundlagt med den mission at levere branchens bedste køle løsninger. Siden etableringen for to årtier siden, har virksomheden fortsat været tro mod denne mission, og fremstår som en af ​​verdens førende inden for produkter og tjenester til virksomheder, der beskæftiger sig med enheder, hvor varme problemer skal løses.
cooler-master
En kritisk komponent i Cooler Master evne til at forfølge sin mission er en uforbeholden forpligtelse til kvalitet, som det fremgår af ISO 9001 certificeringen, til sin vigtigste fabrik i Taiwan. Det har også håndhævet ISO retningslinjer og er i færd med at ansøge om ISO 9002 certificering på sit andet og tredje anlæg, der er beliggende i Kina. Cooler Master har desuden iværksat en række analytiske og prøvning protokoller til at sikre top kvalitet, herunder på underleverandører, for yderligere at sikre en grundig kvalitetskontrol. Desuden strækker Cooler Masters engagement med hensyn til kvalitet, sig ud over fremstillingen til alle aspekter af dets drift, herunder service. Nu laver de også standere til iPad's og Tablet PC'er i samme super lækre design, som alle deres andre produkter.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 444,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Model RS550-AMAAB1-xx
Type Intel Form Factor ATX 12V V2.31
Dimension (W x L x H) 150 x 140 x 86mm / 5.9 x 5.5 x 3.4 inch
Input Voltage 100-240Vac (Full Range)
Input Current 8 - 4A
Input Frequency Range 60 - 50Hz
PFC Active PFC (>0.9 typical)
Power Good Signal 100-500ms
Hold Up Time >16ms
Efficiency 85% Typically
MTBF >100,000 Hours
Protection OVP/UVP/OPP/OTP/SCP/OCP
Output Capacity 550W
Operation Temperature 0~40°C
Regulatory CE/FCC/UL/TUV/RCM/EAC/BSMI/CCC
Certifications 80 Plus Bronze
Connector MB 20+4 Pin x 1
  CPU12V 4+4 Pin x 1
  PCI-e 6+2 Pin x 2
  SATA x 6
  4Pin Peripheral x 3
  4Pin Floppy x 1

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 444,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 444,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk

 

CoolerMaster G550M lille8 

Som skrevet i start teksten er det her en budget strømforsyning, mange tror at fordi det er en billigere udgave så er det en dårlig strømforsyning og det er slet ikke tilfældet, denne strømforsyning er faktisk slet ikke dårligere når det kommer til komponenterne men derimod er der sparet en masse penge på materialerne kabinettet og resten er lavet af og dermed kan vi nu købe en strømforsyning som ikke ødelægger budgettet helt, selvom der er sparet på de dele så er det faktisk stadig en ganske flot og lækker strømforsyning og mange gemmer dem alligevel væk så de ikke kan ses alligevel så hvorfor så bruge så mange penge på designet af den.

 

Pakkens indhold:

 • Cooler Master G550M
 • Løse kabler
 • Strømstik
 • Monteringssæt
 • Bruganvsining

CoolerMaster G550M lille7 CoolerMaster G550M lille6

CoolerMaster G550M lille5 CoolerMaster G550M lille4
CoolerMaster G550M lille3 CoolerMaster G550M lille2
Vi skal også se på designet og udseende og her kan vi jo se at de stadig holder den i samme design som mange af de andre modeller som faktisk har et ganske flot design i mine øjne, den er dog lavet i noget meget tyndt metal som er malet sort også er der sparet meget på detaljerne, det har så den store fordel som jeg siger i teksten ovenover at det holder prisen nede i den lave ende så man stadig kan få en stærk og god strømforsyning for små penge, man kan også se på det sleeve der er brugt at vi ligger i budget enden, jeg håber vi snart ser kablerne som de laver den til de modulære dele, de flade kabler som er helt sorte og sidder samlet hele vejen, det vil pyndte meget også er der ikke brug for den billige trælse sleeve der bliver brugt. En anden ting der er lækkert ved denne strømforsyning er størrelsen den måler kun 150mm i dybden hvilket jo er godt til de små kabinetter der ikke har pladsen til de store strømforsyninger.

CoolerMaster G550M lille1 CoolerMaster G550M lille0

Her er så et par billeder af de kabler der er fast monteret id en og samt de 3 kabler der medfølger i kassen, kablerne der er fast monteret er desværre sleeved med det kedelige sleeve og som jeg har nævnt flere gange så ser jeg meget gerne at der bliver brugt de samme kabler som dem vi ser medfølge som er lavet i sort kabel som sidder sammen og nemt kan administreres og sættes pænt inde i kabinettet, det er lidt sværere med de sleevede kabler samt at der er alle de farvede kabler som skinder igennem.

Produktet er udlånt af: Cooler Master
Prisen på produktet: 444,-
Produktet kan købes her: Pricerunner.dk
 
Denne endelige konklusion må være at det jo er en en ganske fornuftigt strømforsyning som lever det den lover, det er en budget model som giver muligheden for at få en strømforsyning der kan levere power uden at være vildt dyr, det er jo så designet der må lide her og det gør det også i mine øjne, trods sin pris er den stadig semi modulær og har de kendte flade kabler som udvidelses kabler med, som jeg har skrevet tidligere så synes jeg de kabler er fine og at det må være en mulighed at bruge de kabler til 24 pins stikket og de andre så man har et gennemgående deisgn i kablerne samt at de sorte flade kabler bare er så meget pænere end de kedelige farvede kabler med noget billig sleeve på, så alt i alt er det en god strømforsyning som levere det den skal og har en fornuftig pris.
 
plus
 • Prisen
  Med en pris på små 485,- er det jo en super god inverstering hvis man ikke har bruge for de store flotte strømfosryninger, her får man ydelse for pengene og betaler så ikke så meget for designet.
 • Modulær design
  Med det modulære design kan du nøjes med at bruge de kabler du har behov for og lade resten ligge i kassen
 • Inteligent blæser styrring
  Den indbyggede blæser styres alt efter hvor meget load der er på strømforsyningen, så længe man ligger under 50& load så køre blæseren ikke højere end 700Rpm det er så lavt at man ikke høre den
 
minus
 • Kabler og sleeve
  Som jeg har nævn flere gange så ser jeg meget gerne flade kabler hele vejen igennem det ville pynte vildt meget og vil nok ikke betyde sp meget for prisen
overallscore9 
silver
 

 

My conclusion for this PSU is it is a reasonable PSU that is delivering what it promises. This PSU Is made for the budget builder. It is been made so everyone can get a PSU that delivers plenty power without costing too much. However, there is always two sides of a coin, and for this PSU the design is lacking from my perspective. Thinking of its price the PSU is still semi modular and have the flat cables known all over. As I have been writhing earlier, I still find these cables are nice. You can use those cable with others so you can make an overall good-looking cable management. So again it is a good PSU that is delivering what it has to, within a reasonable budget.

 
plus
 • The price
  With a price of 485,- DKR it is a good investment if you have not use of the big powerful PSU’s. You get performance for your investment, and not that much of design.
 • Modular design
  With the modular design, you only need to use the cables you want to, and leave all the others in you drawers.
 • Intelligent fan control
  The build in fan is controlled by the workload that the PSU is experiencing. As long as the workload is under 50% then the fan will go no faster than 700RPM and that is so low that you cannot hear it.
 
minus
 • Cables and sleeves
  As I have brought up multiple times, I would still like to see the flat cables in all the installations; it would contribute for the overall design.
 
overallscore9
silver
Læst 858 gange
Log ind for at skrive en kommentar.