Onsdag, 03 juli 2013 21:48

be quiet! Dark Power Pro 10 650W

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

be quiet! laver uden tvivl en række fede produkter, som både er lækre at se på og af meget høj kvalitet. Denne gang skal vi kigge på en strømforsyning der har et lidt atypisk udseende med sine gummikanter, der laver en uddybning i bagenden.

beq

Udover det lidt specielle udseende, er der også nogle detaljer som gør den meget attraktiv. Se med når vi kigger nærmere på de detaljer, som den kan tilbyde og de fede ting der medfølger.


Produktet er udlånt af: be quiet!
Prisen på produktet: 1246,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

be quiet! er en førsteklasses producent, af strømforsyninger og køleløsninger til din stationære pc. be quiet! er udvalgt seks gange i træk, som årets producent i strømforsynings kategorien, af læserne af det velkendte tyske hardware magasin PC Games Hardware, samt en første og anden plads i kategorierne "blæsere" og "kølere".

bequiet logo

Vi bruger vores specielt udviklede Silent Wings blæsere, i næsten alle vores produkter. De er udstyret med forskellige støjreducerende egenskaber. Takket være disse kan vi sikre en virkelig lydløs drift - vores produkter opfylder den bedste balance mellem køling og en næsten uhørlig drift. Hvis du vælger be quiet! kan du være sikker på at få høj kvalitet og en næsten lydløs drift fra stilhedens eksperter.


Produktet er udlånt af: be quiet!
Prisen på produktet: 1246,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Continuous power (W) 650
Peak power (W) 720
Form factor ATX 12VVersion 2.31
Form factor EPS 12VVersion  2.92
Modular cable management Yes
Special technology LLC - DC/DC
Voltage (Vac) 100 - 240
Frequency (Hz) 50 - 60
Input current (A) 8-Apr
PFC active
Power factor at 100% load 0.99
Compliant to Intel C6 mode Yes
Power consumption in standby (W) 0.082
Average life time (h / 25°C) 300000
Operating temperature up to (°C) 40

Produktet er udlånt af: be quiet!
Prisen på produktet: 1246,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Pics18

Vi starter med at kigge på designet og farverne. Den har en flot blank sort farve, og har en gummikant i begge ender, jeg mener at det får den til at se meget elegant ud på sin helt egen måde.

Pics11 Pics12

Pics10

Pakkens indhold:

 • be quiet Dark Power Pro 10 650W
 • Diverse modulære kabler
 • Kabler til blæsere
 • OC knap til PCI
 • OC ON stik
 • Brugsanvisning

Pics18 Pics19

Her kan man bedre se de gummikanter der er fastmonteret på den, det er ikke noget jeg har set før og det virker til at være meget godt, i stedet for den trælse gummikant man får løst med til nogle strømforsyninger.

Pics0

be quiet! siger jo sig selv, det går ud på at få en så god ydelse som overhovedet muligt uden at den larmer for meget. Den er udstyret med en lækker custom-designed 135mm SilentWings blæser, som sørger for en god og støjsvag køling.

Pics14 Pics16
Pics15 Pics12

Hvis vi kigger bagpå den hvor alle kabler skal monteres, så er det første jeg ligger mærke til den super lækre måde de faste kabler er ført ud af kabinettet på, der ikke en grim og kedelig afslutning som man ser i 95% af de nye strømforsyninger, det giver altså noget at det ser så godt ud. Alle stik og kabler er lavet i god plastik som passer perfekt sammen uden man skal vride eller nørkle med det. Kablerne er sleevet med god stærk sleeve så det er også bare helt i orden. Nogle af kablerne har farvekoder på stikkende, det ved jeg ikke hvor vild jeg er med.

Pics17

Designet byder også på en super flot blæser grill, den er ikke bare en kedelig metal grill som vi ser det mest, men derimod designet på en måde, som løfter hele designet af denne strømforsyning og gør den endnu mere elegant.


Produktet er udlånt af: be quiet!
Prisen på produktet: 1246,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Pics7 Pics5

Pics6 Pics2

Den er ganske nem at montere, der medfølger finger skruer som er lidt længere end de normale da de gummikanter der sidder på. Alle kabler er flotte og godt sleevet så de ser godt ud inde i kabinettet. Stikkende er gode og passer godt, jeg er ikke så vild med de farver der er lavet på kablerne, da det oftest ikke passer til den farve man ser på grafikkortet. Den er udstyret med en OC knap som gør det muligt at samle alle rails til en og dermed give fuld boost til overclock, så den er så stabil som overhovedet muligt, der følger også en (lus) med så man kan aktivere denne funktion uden at have monteret PCI slottet.


Produktet er udlånt af: be quiet!
Prisen på produktet: 1246,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Så kommer vi til konklusionen af be quiet! Dark Power Pro 10 650W. der er ingen tvivl om at det er en strømforsyning af meget høj kvalitet og har en masse små detaljer som stikker ud og gør den ekstra lækkert både at se på, men bestemt også at arbejde med når den skal monteres. Kablerne synes jeg dog ikke så godt om, da de ikke passer så godt sammen i en helhed, dette er dog en personlig smagssag. Denne strømforsyning er på 650W og er udstyret med en OC knap som gør det muligt at samle alle 12 v rails til en samlet og derved give fuld power, så der ikke er udfald på den strøm den skal levere.
 
plus
 • Vi har desværre ikke testudstyr til at stress teste strømforsyninger endnu

Men som jeg oplever det så yder den super godt, det er jo ikke en strømforsyning man knalder 4 TITAN kort til da den ikke er større end den er, men til den normale gamer og overclocker så er det en kanon strømforsyning som også giver et stilet look til det build man har.

 • Designet er lige i skabet

Det er ikke noget der minder om noget andre har lavet og det er noget der rammer plet her, det kan selvfølgelig også være til den anden side, men jeg synes det her er flot og gennemtænkt.

 • Der er tænkt innoverende

I den retning at der er indbygget gummistykker til at fjerne resonansen uden at det ødelægger noget af udseendet på den. Tværtimod er det noget der løfter designet, samt den lækre måde kablerne er ført ud af kabinettet.

 • be quiet! Dark Power Pro 10 er helt klart af en meget høj kvalitet

Jeg har ikke oplevet noget der har virket halvt-færdigt eller dårligt udført.

 
minus
 • Det kan godt være lidt nørklet
  At montere med de gummistykker der følger med.
overallscore8 
silver
 

 
Time for the final conclusion of be quiet!'s Dark Power Pro 10 650W. I'm overwhelmed of the very high quality and all the small details which makes this power supply extra delicious to look at, and also to work with when installing it. However, I'm not that pleased with the cables, as they doesn't fit that well together with the power supply, but maybe thats just a matter of taste ? The power supply delivers 650W, but is also equipped with a OC button, which makes it possible to combine all 12V rails for maximum power.
 
plus
 • Unfortunately, we haven't got test equipment to stress test power supplies yet
  However, my experience with the power supply is that it performs really well, but it's not a power supply you would want to use for 4 TITAN graphic cards - as it isn't powerful enough. But for the normal gamer or overclocker, it's a great power supply - which besides delivering 650W also has a stylish and modern look for your machine.
 • The design is right in the closet
  It ain't similar to anything else available on the market - and that's what triggers to coolness-button.
 • There's been thought innovation like never before
  Build-in rubber pieces to remove the resonance without compromising the look of it. On the contrary this is something which i think lifts the design to a whole other dimension, together with the way the cables are led out of the power supply case.
 • be quiet! Dark Power Pro 10 is of very high quality
  I haven't experienced anything that seems poorly made or doesn't work.
 
minus
 • It can be a bit tricky
  To mount the rubber pieces that are included.
 
overallscore8
silver
Læst 785 gange
Log ind for at skrive en kommentar.