Tirsdag, 01 september 2015 18:57

Antec EDGE 750W - 80 plus gold strømforsyning med 135mm led blæser

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Vi skal idag se på en EDGE 750W strømforsyning fra Antec, denne strømforsyning er fuld modulær og køles af en 135mm blæser med hvid LED belysning.

antec edge 750w

antec logo nyt

Antec er verdens førende brand inde for high-performance computer komponenter. Antec blev grundlagt i 1986, og er i dag en anerkendt pioneer inden for deres branche, ligeledes har Antec fastholdt sin position som en global markeds-leder og international leverandør af effektive, støjsvage og pålidelige produkter.


Specifikationer

Produkt  
Mærke Antec
Kompatibilitet Pc
Model EDG750
Produktlinje Antec EDGE
Fabrikant Antec
Antal pakker 1,00
Detaljer om strømudgangskonnektorer  
4-PIN intern strøm Antal konnektorer: 6, 4-PIN intern strøm
4-PIN mini-strømforsyningsforbinder Antal konnektorer: 1, 4-PIN mini-strømforsyningsforbinder
15-PIN seriel ATA effekt Antal konnektorer: 9, 15-PIN seriel ATA effekt
Strømforsyning: 24-pin ATX med aftagelig 4-pin sektion Antal konnektorer: 1, Strømforsyning: 24-pin ATX med aftagelig 4-pin sektion
Strøm 8 pin EPS12V med udskiftelig 4 pin ATX12V sektion Antal konnektorer: 1, Strøm 8 pin EPS12V med udskiftelig 4 pin ATX12V sektion
Strøm 8 pin EPS12V Antal konnektorer: 1, Strøm 8 pin EPS12V
8 pin PCI Express strøm med 2 aftagelige pin sektioner Antal konnektorer: 1, 8 pin PCI Express strøm med 2 aftagelige pin sektioner
Miljø  
Maks. driftstemperatur 50 °C
Min. driftstemperatur 0 °C
Diverse  
Farvekategori Sort
MTBF (forventet tid mellem fejl) 100,000 timer
Egenskaber Termisk administration
Inkluderet tilbehør 2 x red Anti-Noise De-Couplers / 2 x black Anti-Noise De-Couplers
Overensstemmelsesstandarder TUV / BSMI / CB / CCC / FCC / GOST-R / cTUVus / Energy-Related Products (ErP) Lot 6 / RCM
Dimensioner  
Vægt 1.8 Kg
Højde 8.6 cm
Dybde 17 cm
Bredde 15 cm
Strømenhed  
Nødvendig spændingsmargen ± 10%
Kølesystem 135 mm blæser
Effektivitet 92%
Modulær Kabel Administration Ja
Forsynet spænding +3.3, +5, ±12 V
Strømforsyning 750 Watt
Formfaktor Intern
80 PLUS certificering 80 PLUS Gold
Nødvendig frekvens 50 - 60 Hz
Nødvendig spænding AC 100-240 V
Strømenhedsfunktioner Overspændingsbeskyttelse / Overbelastningsbeskyttelse / Beskyttelse mod overstrøm / Kortslutnings beskyttelse / Dobbelt 12V skinner / Spændings- og tilstrømningsbeskyttelse / Ingen ladedrift og strømsvigtsbeskyttelse / Køleblæser til flydende dynamisk leje / CircuitShield
Korrigering af strømfaktor Aktiv Power Factor Correction (PFC)
Strømtilførsels kapatibilitet PC/Server
Specifikationsoverensstemmelse ATX12V 2.4/ EPS12V 2.92
Output Current  
  2.5 A, +5VSB
  0.3 A, -12V
  40 A, +12V2
  40 A, +12V1
  20 A, +5V
  20 A, +3.3V
Detaljer om producentens support  
Begrænset garanti 5 år

Video


Design & Features

antec edge 750w 0

Jeg vil lige starte med at tage alt ud af kassen, og man ser straks de sorte og røde antivibrations gummi rammer som man kan montere på strømforsyningen, men dem vender vi lige tilbage til på næste billede. Udover det har jeg lige taget de modulære kabler fra, da der kommer en hel gennemgang af dem. Alt er pakket rigtig godt ned i papkassen, og det hele er beskyttet godt, så intet burde kunne tage skade under fragt til forbrugerne. Kassen kommer i de klassiske Antec farver. Her nedenunder har jeg lige lavet en gennemgang af hvad der præcis er i kassen. Dog er de modulære kabler nævnt detaljeret.

Pakkens indhold:

 • EDGE 750W strømforsyningen
 • Brugsanvisning / produktoversigt
 • Garanti bevis (hele 5 år)
 • 2 røde antivibrations gummi rammer
 • 2 sorte antivibrations gummi rammer
 • Skruer
 • Strøm kabel

antec edge 750w 8

Nå men vi skal til at se på selve strømforsyningen, jeg skal ærligt indrømme at det er en af de pænere strømforsyninger jeg har kigget på i gennem tiden, og laver man røde eller sorte builds passer de antivibrations gummi rammer super godt ind, oveni dæmper de resonans og lignende rigtig godt. Når man skal montere antivibrations gummi rammerne skal man lige være opmærksom, da de skal sidde på en bestemt måde ellers passer skruehullerne ikke, udover det er det bare at trække dem på.

antec edge 750w 4antec edge 750w 5antec edge 750w 6antec edge 750w 2

Vi kan starte med at se på bunden af strømforsyningen, hvor den store 135mm blæser er monteret. Selve blæseren er lavet af noget semi-klar plast så LED belysningen ser bedre ud. Det at den er 135mm stor gør at den er meget støjsvag selvom den køler strømforsyningen ganske fortrinligt, også under belastning. Udover blæseren er der ikke så meget at snakke om på den side af strømforsyningen, dog syntes jeg at gitteret som beskytter blæseren ser godt ud, og gør også at der kan komme rigeligt lys igennem fra blæseren, hvis man er til det.
På siderne ser man det efterhånden meget brugte honeycomb mønster, det ser man efterhånden på ret mange strømforsyninger, ikke at det er en dårlig ting efter min mening, da jeg godt kan lide designet.
I midten er der sat et Antec logo som der lige er lavet plads til i honeycomb mønstret. Bag på strømforsyningen har vi selvfølgelig stik til strøm, og til højre for den en tænd og sluk knappen, over stikket er der placeret et stort EDGE logo for at reklamere lidt for EDGE serien, men skal jeg være ærlig syntes jeg de skulle have lavet et eller andet på siden af den istedet for, det er trods alt ikke så tit man ser bag på selve pc'en, man kigger vel oftere på den gennem siden af kabinettet, og igen her ser vi honeycomb mønstret, det er faktisk meget markant på denne strømforsyning, dog er det kun bag på hvor der reelt kan komme luft igennem da siderne er lukket med en klar plast rude, så det er nok for at kunne få lidt mere effekt ud af LED blæseren. Ovenpå strømforsyningen har vi strømskemaet som viser at denne strømforsyning har 2 stk 12v rails på hver 40A og på 744W tilsammen, så den vil kunne trække det meste, også selvom man smider 2 grafikkort på.

antec edge 750w 3antec edge 750w 1

Så skal vi se på tilslutninger på denne strømforsyning. I det den er modulær kan man jo selv vælge hvad stik man vil have på, alt efter hvad man har behov for selvfølgelig. Det giver mulighed for meget bedre kabelføringer, og et generelt mere ryddeligt udseende. Vi starter fra toppen og fra venstre mod højre, her har vi stikket til 24pin til bundkortet, og kablet der skal sidde her er det eneste kabel her til som er sleevet. Kigger vi på sleevingen på dette kabel er jeg desværre lidt skuffet, som man kan se i videoen er sleevingen for stor til kablet så den kan ikke komme til at sidde tæt på kablet der vil være (udposninger) på det, og det syntes jeg er synd, dog skal de have ros for at vælge helt sorte ledninger. Udover det så sidder krympeflexen ikke super godt fast. Så kommer vi til stikkene der står +12V1 ved, disse er til Sata strøm/ Molex og til Floppy drev. I anden række i samme rækkefølge starter vi med en endnu et stik hvor der står M/B denne er til 10 pin stikket som sidder i samme bundt som 24 pin til bundkortet. Så kommer der endnu en +12V1 dog er dette stik lidt anderledes, dette er nemlig et 8pin stik til bundkort. Efter denne kommer der 2 brede stik nemlig +12V2 som faktisk er 4 stik da de er til PCI-E stik som bruges til grafikkort. Som før omtalt var 24 pin stikket det eneste der var sleevet, alle de andre kabler er nemlig flade kabler, og jeg skal ærligt indrømme at de flade kabler kan være nemme at få til at se godt ud i nogle builds da man nemt kan lave små buk på dem. På disse kabler er der en gul mærkat som viser hvilken ende af kablerne der skal sidde i strømforsyningen så man ikke får dem byttet rundt, de kan heldigvis fjernes hvis man ikke har brug for dem.


Konklusion

Til sidst skal jeg komme med min mening om denne strømforsyning. Jeg kan sådan set overordnet ret godt lide designet på denne, dog er der lidt med finish'en på toppen, der sidder 4 stk 6 kantede bøsninger som holder indmadden, denne kunne godt have været lavet så det ikke kunne ses da de ikke er super kønne. De 2 forskellige farver af antivibrations holdere er super lækre at få med, i mine øjne, og især fordi man kan skifte dem så de passer bedst ind. LED blæseren giver et fornuftigt lys, uden at det bliver alt for meget, og at man har lavet den så lyset kan komme ud gennem siderne er fedt syntes jeg, og hvis man ikke er til at der skal være lys i blæseren kan man slukke for det bag på strømforsyningen. Blæseren er meget støjsvag selv under belastning, men det skal den jo selvfølgelig også være når de skriver (Silence Defined) på kassen. Som jeg beskrev tidligere var jeg ikke helt tilfreds med sleevingen på 24pin kablet, men nu er de forskellige producenter ved at have lavet sleevede kabler så længe at de burde have ret godt styr på det efterhånden, så ja de burde egentlig også være iorden efter min mening. Men når vi snakker kabler så kan jeg rigtig godt lide de flade kabler som resten af kablerne er, det er også derfor jeg syntes det er lidt synd med det kabel til 24pin, dog kan jeg være uheldig med denne jeg har fået. Kigger vi på priser på denne strømforsyning ligger den ret godt midt i feltet når vi kigger på 750W og fuldt modulære strømforsyninger.

plus

 • Design
  Designet kan tilpasses en smule med de røde eller sorte antivibrations holdere, sorte for et anonymt look og røde for et mere prangende look.
 • LED belysning
  LED belysningen i denne strømforsyningen syntes jeg personligt er flot, dog kan det slukkes for hvis man ikke er til det.
 • 5 års garanti
  Antec levere 5 års garanti på denne strømforsyning
 • Støjsvag
  Støjsvag selv under belastning
 • God byggekvalitet
  Der er brugt gode japanske kondensatorer fra Rubycon og Nippon Chemi Con. Rubycon skulle eftersigende være de bedste på markedet.

minus

 • Sleevingen på 24pin kablet
  Sleevingen er for lang så der kommer udposninger hvis den bliver trukket rundt om hjørner, og sidder generelt ikke tæt nok.
 • Finishen på toppen af strømforsyningen
  De 4 bøsninger der holder indmadden af strømforsyningen kunne godt have være skjult eller sat fast på indersiden i stedet for.

overallscore8

silver

 


 

From what I can conclude from the pictures, and what I've seen, then it seems to be working, and this is of course only what there is to see after 14 days, it will be much more after a year. The machine is super easy to use, simply plug the power-cable in, and you're ready to start. There is a small knob at the bottom which control the blue light at the top, which should work relaxing, I feel it's more annoying as it more or less illuminate the entire room, but fortunately you can turn it off when not needed. The unit itself seems to be quite well-built and looks great, with nice terminations and joints. There is one thing to remember with a device like this, and that is that it's driven by electricity, and actually quite a lot of it. It uses continuous 48 watts per hour, which of course, is being a lot on the long run. Looking at an average price in Denmark, it costs around 830 kr per year, to have this thing running, that is also something that is worth taking into consideration. But if you are allergiger, or otherwise may have problems with mold, mildew, or other things, that this unit can help you with, I think the money is well spent. So you feel better, and protects yourself, from the things that affects you. The results and the use of the device taken into account, then I think it is a super smart solution, and the part of the electricity is the part of the operation with Airfree, as it works with a heater, and thus must use some form of energy, which in this context, is electricity. I have the it standing here at home, and I've got a small feeling, that my constant running nose, is becomming slightly less after it has been running for one month. We finish on a nice score of 9, for a device that can help people with allergies to a better life. What draws the score down, is that it uses a lot of power, and that it has a relatively high purchase price, in my eyes.

plus

 

 

 • The fact that it can be seen on the tests, that it works
  Seeing the results is always a very important thing, and here you can clearly see that there is a difference. Over a longer period and more liquid in the glasses, there will indeed be a very major outages, and it does indeed confirm that it does what it is supposed to.
 • Can alleviate symptoms in people with allergies and the like
  I see this as a big plus, as it may help some to get a better everyday life, and perhaps turn down the medicine, that they use. Clearly I'm no doctor, but one has permission to hope that some may enjoy it, and being helped, by using this system.
 • No maintenance
  There is no maintenance of the device, so no filters or the like, to be kept clean.
 • The design of Airfree P80
  Although it looks like a small bomb, or something like that, then I quickly got used to it, and are they just minding its own business.
 • Easy and simple to use and set up
  There is not much science to get started using it. Just make sure that it has some free space air around it, and also, do not cover it on the top, which should be possible, in most places.

minus

 • The purchase and operating price
  As I wrote in the conclusion, then the purchase price is quite a lot of money. In addition to that, then costs around 830kr a year, to have running, which of course gives a rather high total cost for the consumer.

overallscore8

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 788 gange
Log ind for at skrive en kommentar.