Tirsdag, 11 november 2014 16:42

Xsplit Brodcast Software - Til dig, der vil streame og optage

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 Xsplit software er til den seriøse streamer.

 Start-billede-xsplit-broadcaster

Xsplit kommer i to varianter, en Xsplit Gamecaster og en Xsplit Broadcaster.


Produktet er udlånt af: Xsplit
Prisen på produktet: 150,-
Produktet kan købes her: Xsplit.com
 
XSplit giver brugerne mulighed for at livestreame og sende direkte til internet streaming platforme såsom Twitch, Ustream og YouTube Live eller lave optagelser til nemt at uploade og dele online.
Xsplit logo 
Siden udgivelsen af vores offentlige beta tilbage i 2010, har XSplit hjulpet forskellige grupper af brugere fra alle samfundslag, med alle fra indie til professionelle indholdsudviklere ved hjælp af vores software til at nå ud til deres publikum.

Produktet er udlånt af: Xsplit
Prisen på produktet: 150,-
Produktet kan købes her: Xsplit.com
 
 
Software
Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1
.NET Framework 3.5
DirectX 10.1 or better
Hardware
Processor:
For HD 720p Recording/Streaming
2nd Generation Core i5 CPU or equivalent
For HD 1080p Recording/Streaming
2nd Generation Core i7 CPU or equivalent
Memory:
4GB
Graphics Card:
GeForce/Radeon Class Graphics adapter, minimum Direct X hardware level 10.1

Produktet er udlånt af: Xsplit
Prisen på produktet: 150,-
Produktet kan købes her: Xsplit.com
 

Her er der lavet en video med gennemgang af softwaren og dens funktioner.

gamecaster lille1 

Her ses Gamecaster softwaren, der lige er startet op. Det er lige så nemt, som det ser ud, og hvis man følger anvisningerne på skærmen, så er man klar til at streame i løbet af få minutter.

gamecaster lille2

Gamecaster softwaren har mulighed for at streame til de mest kendte streaming tjenester. Der skal bare klikkes på authorize, til den tjeneste man vælger at bruge, og så bliver man bedt om at logge på sin konto, og derefter er det bare at gå i gang med at streame.

gamecaster lille0 

Gamecaster har en feature, som jeg personligt syntes er rigtig god, hvilket er det de kalder for BRB GRAPHICS. Dette vil sige at når ikke du er aktiv i dit spil eller ikke har vinduet aktiveret, så begynder denne grafik at blive vist i stedet for. Grafikken kan du vælge, som du ønsker.

broardcaster lille1 broardcaster lille0

Broadcaster softwaren er større og mere kraftfuld, end gamecasteren. Der er mange flere muligheder for indstillinger i broadcasteren, hvad angår frame rates, og de mange muligheder der er, for at manipulere med de scener man har. Gamecasteren er ikke så fleksibel på det punkt. Som det ses, er der mulighed for at lave 12 scener, og disse kan bruges til mange forskellige ting. Hvis man er en hardcore streamer, har man flere præ-opsatte scener til de streams, man benytter sig af. Det kan være at man har forskellige sponsore til forskellige spil, eller man har noget privat til Skype streams, man gerne vil dele med ens tilskuere. Som det kan ses har jeg lavet et lille hurtig stream af mig, der venter på at mit spil skal starte op og gør derfor lidt reklame i vente tiden.

 

Produktet er udlånt af: Xsplit
Prisen på produktet: 150,-
Produktet kan købes her: Xsplit.com
 
Så nåede vi til den endelige konklusion. Jeg må sige som førstegangs bruger af streaming software, så er jeg i den grad positivt overrasket over, hvor nemt det kan gøres ved brug af Xsplit. Det kræver ikke den store tekniske viden i dag for at blive streamer. Hvis ikke lige man selv er i stand til at finde ud ad hvad der skal gøres i en given situation, så er der hjælp at hente på Xsplits forum. Det har for mig været en rigtig god "ven" at have i ryggen. Xsplit er intuitivt, og enkelt at finde ud af, og stort set alt bliver forklaret på ens vej. Der er rig mulighed for at udfolde sine streaming egenskaber, men så sandelig også ens kreative evner. Som sagt tidligere, er det kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan gøres i dette stykke software. Dog vil jeg stadig gerne påpege at der ikke er de store muligheder for lyd manipulation, faktisk kan man kun skrue op og ned.
 
plus
 • Rig mulighed for video manipulation
  De mange muligheder, der blevet stillet til rådighed i de to stykker software, er enestående.
 • Effektiv i sin enkelthed
  Det stilrene design af softwaren giver et godt indtryk, og mulighed for et godt overblik.
 • Kreative metoder til godt stream
  Der er masser af muligheder i denne software, som giver god mening for tilskuerne.
 
minus
 • Ingen lyd manipulation
  Jeg savner at der er lidt flere muligheder for at redigere på lyd.
overallscore9 
silver
 

 

Now we have made it to the final conclusion. I must say, as first time user of streaming software, I am positively impressed, by the easy use of the Xsplit software. You don’t have to have a great technical knowledge to be a streamer. If you don’t know how to handle a situation, just go to the Xsplit forum, where there is plenty of help to get. Xsplit is quite intuitive, and easy to use. There is plenty of room to use your skills as a streamer, but also your creative side, and only the imagination sets the limits. With that said I will still like to say that there I a lack of opportunity to manipulate sound.

 
plus
 • Plenty of options for video manipulation
  The many options for manipulation in this software is great.
 • Effective in all its simplicity
  The clean design of the software, gives a good impression and a good overview.
 • Creative method to a good stream
  There is many possibilities in this software, that is making good sense.
 
minus
 • No sound manipulation
  I miss the option to manipulate sound in the software
 
overallscore9
silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 828 gange
Log ind for at skrive en kommentar.