Fredag, 06 december 2013 16:33

ESET NOD32 Antivirus - Version 7

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fang så den VIRUS!

esetnod32version7

Nu er ESET's NOD32 Antivirus version 7 udkommet, så nu behøver du ikke længere være ikke bange for at få virus.


Produktet er udlånt af: ESET
Prisen på produktet: 304,-
Produktet kan købes her: ESET.dk
 

ESET er et IT-sikkerheds firma, som udvikler avancerede sikkerhedsløsninger mod internettrusler. ESET er grundlagt i 1992 og har hovedkontor i Bratislava, Slovakiet.

eset logo

ESET er en privatejet virksomhed med mere end 800 medarbejdere på verdensplan. ESET har regionale distributionscentre i San Diego (USA), Buenos Aires (Argentina) og Singapore, og kontorer i Sao Paulo (Brasilien) og Prag (Tjekkiet).


Produktet er udlånt af: ESET
Prisen på produktet: 304,-
Produktet kan købes her: ESET.dk
 

Systemkrav
Processorarkitektur i386, x86-64
Operativsystem Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 7
Microsoft Windows Vista
Microsoft Windows XP
Microsoft Windows 2000
Microsoft Windows Home Server
Internetforbindelse er nødvendig for produktaktivering.
Exploit-blokering Et effektivt forsvar mod trusler, der kan narre detektionsprogrammer. Stopper angreb på browsere, dokumentlæsere og e-mailklienter.
Avanceret hukommelsesscanner Giver dig ekstra beskyttelse mod stærkt krypteret malware. Scanner for trusler direkte i systemhukommelsen.
Sårbarhedsskjold Denne smarte funktion beskytter dig mod ondsindede trusler, som forsøger at udnytte sårbarheder i netværket.
Beskyttelse mod identitetstyveri Undgå websteder, der stjæler brugernavne eller bankoplysninger med Anti-Phishing-beskyttelse. Stop kopiering af private data til eksterne enheder med Enhedskontrol.

Produktet er udlånt af: ESET
Prisen på produktet: 304,-
Produktet kan købes her: ESET.dk
 

Hjem

Her har vi hjemmeskærmen når man åbner for for programmet, her kan man få et overblik over hvad man har brugt mest er funktioner, og man kan se hvor lang tid man har licens til. Og til sidst kan man se status.

computerscanning

Så er vi kommet til computerscanning, her har man mulighed for at lave diverse scanninger af ens computer, eller ens medie man har sat til.

opdatere

Opdater er en vigtig del af en virus program for uden det ville den ikke være istand til at kende de nye slags virusere. Men det hele sker automatisk, eller man kan gøre det manuelt.

opsætning

Så er vi i motoren at programmet, det er her man kan instillle hvad man syntes der skal beskyttes og hvad der ikke skal. Der er også mulighed for at lave avanceret instillinger med det er kun for de meget krævende bruger. 

Værktøjer

Så er vi kommet til værktøjer, her er der mulighed for en masse som i kan se på billedet. 

Hjælp og support

Hjælp og support er til hvis du har et problem med produktet.


Produktet er udlånt af: ESET
Prisen på produktet: 304,-
Produktet kan købes her: ESET.dk
 

Under denne test har jeg installeret ESET NOD32 antivirus version 7, og der efter bare brugt det uden at ændre nogen af indstillingerne, da jeg ville se hvordan det tog sig ud hvis det var hr og fru danmark der købte det, og her ville jeg sige det er et super produkt for du skal ikke fortage dig noget, programmet gør det hele for dig. Den opdatere selv sin virus database, og hvis du får en virus på din pc så opfanger den virusen med det samme, og det gælder også hvis du sætter en USB eller CD i. Og du kan let se hvad for nogle ting den har sat i karantæne, i programmet. Jeg har ikke haft nogen problemer med at bruge dette antivirus program, på nogen måder.


Produktet er udlånt af: ESET
Prisen på produktet: 304,-
Produktet kan købes her: ESET.dk
 
Det er et at de bedste antivirus programmer jeg længe har prøvet, der er ikke en finger at sætte på det. Da jeg havde installeret det virkede det fra første sekund, den er forudindstillet og opdatere sig selv, og udføre selv scanningerne - når den skal. Så hvis du leder efter en virus program som dagligt bliver opdateret med nyeste databaser, så er dette program det helt rigtige.
 
plus
 • Prisen
 • Brugervenligheden
 • Supporten
 • Det er på dansk
 • De mange værktøjer
 
minus
 • Intet
overallscore10 
gold
 
 

 
It is the best anti-virus program I've tried in a loooong time, there is not a finger to put on it. After I installed it, it just worked from the first moment. The program is preconfigured and updates itself and performs self-scans - when it should. So if you're looking for a anti-virus program which virus-databases is updated on a daily basis, then this program it just the one for you.
 
plus
 • The price
 • Ease of use
 • The support
 • It's available in Danish
 • The many tools
 
minus
 • None
 
overallscore10
gold
Læst 1155 gange
Log ind for at skrive en kommentar.