Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller

Seneste

Stor hukommelse, stor hastighed men lille fysisk størrelse. Det er hvad SanDisk har præsteret med deres Extreme microSDXC.

sandisk microsd extreme 64gb startbilled

Antec Gain Pink - God lyd gør motion sjovere

Så blev det tid til at kigge på Antec Gain Pink bluetooth modtager, der gør det muligt at slippe for sammenfiltrede kabler, når du er på farten. Med Antec Gain kan du gå trådløst rundt med dine yndlings hovedtelefoner og stadig beholde den kystalklare lyd. Den er super smart til når du dyrker motion, ser film eller spiller spil, og med dens integreret mikrofon kan du besvare opkald fra din telefon ved at trykke på en knap.

antec gain pink

  • Prisen på produktet: 311

Beyerdynamic Custom Studio - Headset til studiet

Denne gang er det Beyerdynamics nyeste Custom Studio headset vi skal kigge på. Og det er som navnet også siger, lavet til musik og studie brug, og har derfor hverken mikrofon eller fjernbetjening.

beyercostumstudio

Jabra Storm - NFC headset med HD-lyd og støjdæmpning

Mangler du et komfortabelt bluetooth headset, så kan det være at Jabra' Storm er noget for dig! Headsettet byder på støjdæmpning og nem parring med ens smartphone.

jabra storm

  • Prisen på produktet: 373

Parrot Minikit Neo2 - Lille smart trådløst system til bilen

Vi har modtaget et lille smart system, som gør det super enkelt at have trådløst system, til mobilen, i bilen. Se med her når vi kigger nærmere på Parrot Minikit Neo.

parrotminikithd2

Side 3 ud af 8

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus