Seneste

DanCell Active 2, har fået mere hukommelse og kraftigere processor end DanCell Active. Den har 8 Megapixel kamera, og så har den fået en opdatering af styresystemet, så den nu har Android KitKat. Ydermere er den blevet slankere end DanCell Active, så den bedre passer i f.eks. jakkelommen. Den overholder selvfølgelig IP68 standarden, så telefonen er 100% vandtæt, 100% støvtæt og samtidig er stødsikker. Det gør den velegnet til håndværkeren, mountainbikeren eller hvem der ellers lever et aktivt liv.

Turtle beach 450 - Et headset med skrald på !!

Turtle beach er kommet på markedet med et super lækkert 7.1 headset til gaming, som også er trådløst, og mon der stadig er super lyd, nu hvor det er trådløst? Det har vi kigget nærmere på i denne anmeldelse.

Vi har tidligere set på DanCell's Evolution 3 Mini, og denne gang skal vi se på deres Evolution +, som er en prisvenlig smartphone med en 5" skærm, til en pris på kun 999kr, men er den så også de 999kr værd?

Xperia Z5 Compact - lille og vågen

Sony har i min optik altid leveret nogle af de bedste mobiltelefonkameraer på markedet. Af samme grund producerer de også sensorer til bl.a. Samsung og Apple, og til flere kameraproducenter. I efteråret lancerede de Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium, alle med stort set samme specifikationer, men pakket ind til forskellige behov. Tidligere har det virket som om, at Sony har lagt mest vægt på hardwaren, da software og kvalitet i visse henseender har haltet en smule. Denne gang virker det dog som om, at Sony har lagt sig i selen, for at løfte kvaliteten og gøre den samlede pakke endnu mere lækker. Jeg er spændt på om det er lykkedes, og om kameraet i mobiltelefonen efterhånden er ved at kunne erstatte lommekameraet. 

 

I Januar kunne vi fortælle jer, at Creative lancerede et nyt headset, nemlig Creative Outlier, et utrolig let headset ideelt til den aktive livsstil. Vi har nu fået lov til at teste det, så lad os se hvad det kan.

 

Side 1 ud af 11