Onsdag, 10 juli 2013 16:04

ASUS VG278HE - Ultimativ gaming skærm med 144Hz

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Asus har lavet den ultimative gamer skærm med hele 144Hz, denne skærm er lavet til at få de bedste resultater når man skal spille.

VG278HE

Ikke nok med at den er hurtigt så har den også en flot design.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2827,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske IT-industri er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har mere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tablets, servere og smartphones.

Asus logo

Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-produkter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2827,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Display Panel Size: Wide Screen 27.0"(68.6cm) 16:9
True Resolution : 1920x1080
Full HD 1080P : Yes
Pixel Pitch : 0.311mm
Brightness(Max) : 300 cd/㎡
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 50000000:1
Viewing Angle (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
Response Time : 2ms (Gray to Gray)
Display Colors : 16.7M
Video Feature Trace Free Technology
SPLENDID Video Intelligence Technology
SPLENDID Video Preset Modes : 6 Modes (sRGB Mode/Scenery Mode/Theater Mode/Standard Mode/Night View Mode/Game Mode)
Skin-Tone Selection : 3 Modes
Color Temperature Selection : 4 Modes
HDCP support
Audio Features Stereo Speakers : 3W x 2 Stereo RMS
Convenient Hotkey SPLENDID Video Preset Mode Selection
Auto. Adjustment
Brightness Adjustment
Contrast Adjustment
Volume Adjustment
Input Selection
I/O Ports Signal Input : HDMI , D-Sub, Dual-link DVI-D (support NVIDIA 3D Vision)
PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack
AV Audio Input : 1.4
Audio Output : 1.4
Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack
Signal Frequency Analog Signal Frequency : 28~83 KHz(H)/ 50~85 Hz(V)
Digital Signal Frequency : 110~160 KHz(H)/ 100~144 Hz(V)
Power Consumption Power Consumption(Typical): <65W
Power Saving Mode: <1W
Power Off Mode: <1W
Voltage: 100-240V, 50/60Hz
Mechanical Design Chassis Colors : Black
Tilt : +15°~-5°
Swivel : Yes
Height Adjustment : Yes
VESA Wall Mounting : 100x100mm
Security Kensington lock
Dimensions Phys.Dimension with Stand(WxHxD):643x437.8x249.7mm
Phys. Dimension without Stand(WxHxD):643x385.6x59.5mm(For VESA Wall Mount)
Box Dimension(WxHxD):732x560x176mm
Weight Net Weight (Esti.): 8kg
Gross Weight (Esti.): 10kg
Accessories Dual-link DVI cable
VGA cable
Audio cable
Power cord
Quick start guide
Warranty Card
Regulation Approval BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, ErP, FCC, Gost-R, J-MOSS, PSB, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 7)

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2827,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pics2

Denne skærm er bygget til gamere. Den har den egenskab at den kan køre 144Hz og derved giver et meget roligere billede da der er mange Hz end vi normalt ser, der findes flere og flere af 120Hz udgaver og det er sikkert fremtiden med disse hurtige skærme, denne skærm har og en respons tid på 2ms (Gray to Gray) som giver super hurtige billede uden flimmer eller lignende. Denne model kan også bruges til 3D, dog er der ikke briller med til den så det er ekstra udstyr, det er gjort for at holde omkostningerne nede på et minimum.

Pakkens indhold:

 • ASUS VG278HE
 • Dual-Link DVI
 • VGA kabel
 • Lydkabel
 • Strømkabel
 • Brugsanvisning

Pics0

Designet er som altid holdt meget diskret og er nemt at tilpasse alt andet da den ikke stikker ud med vilde farver eller et vildt design, de er også nemme at lave et 3 skærms setup med da kanten ikke er ret tyk og at de har den helt firkantede form, det eneste der er at se er det lille ASUS logo og et 3D logo på foden.

Pics1

Der er selvfølgelig også et betjenings panel som giver adgang til at skifte mellem de indgange der er, lydstyrke samt at styre menuen. Menuen er nem og overskuelig at anvende så derfor er der intet dårligt at sige om det, knapperne sidder også fint plaseret så man kan komme til dem selvom man har et 3 skærms setup og dermed har skærmene enten stående tæt eller hængende på et ophæng.

Pics3

En anden ting som gør denne skærm super lækker er foden som kan justeres i alle tænkelige stillinger så den kan tilpasses lige netop den stil du ønsker, dette gør også at skærmen er lidt dybere end andre da der skal være plads til den store fod.

Pics4

Her ses foden som giver muligheden for at indstille højde, dreje og vippe skærmen. Der er også mulighed for at tage foden af og montere et ophæng så den kan siddes på vægen eller i en holder. Ud over disse ting så er den meget stilren bagpå og uden en masse gøjl.

Pics5

Her ser vi de indgange der er, det er VGA, Dual-Link DVI og HDMI, der er også til lyd.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2827,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har igennem nogle uger dannet mig et godt indtryk af denne skærm, jeg har brugt den til at arbejde på hjemmesiden, redigeret film, billeder og selvfølgelig også spillet en del på den. Jeg har ikke rigtigt haft problemer ud over at min nummer 2 skærm ikke kan køre mere end 60Hz, så dette skabte lidt problemer.

 • Generelt brug
  Til generelt brug vil man med det samme opleve at billedet er meget skarp og at den reagere helt vildt hurtigt, samt at det er som om at hele billedet bliver fladet ud og meget mere realistisk at se på. Jeg oplever det meget behageligt at arbejde med da det minder lidt om 3D med den dybde der kommer i billedet.
 • Redigering (film og billeder)
  Det er klart også en skærm der kan bruges til disse formål, det er ikke en skærm der er kaliberet til formålet, men den laver fine farve sammelignet med mit IPS panel, her oplever jeg også en flot dybde i billedet og en god sort hvid balance.
 • Spil
  Det er jo her den virkelig kommer til sine fulde og yder helt fantastisk, der kan min AOC 2757FH ikke følge med, man får næsten den oplevelse at man er der selv uden at benytte 3D briller og få en endnu vildere oplevelse, der er absolut ingen terring eller noget at spore under spil.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2827,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Efter at have brugt denne skærm i de uger er det meget mærkeligt at komme tilbage på en 60Hz skærm da det er en helt anden måde at se billedet på så det kræver lige lidt tilvending, jeg kan klart anbefalde denne skærm til dem der vil have noget lækkert grej og vil have den fedeste oplevelse i spil. Den er lavet i et lækkert design som ikke råber teenager når den står på værelset eller kontoret, det hele virker også meget robust og stærkt, der er intet slinger med skærmen selv ved højeste justering af foden, den står fast og godt.
 
plus
 • Ydelsen kan jeg bestemt ikke klage over på nogle punkter
  Det er en skærm der er lavet til gaming som samtidig også klare sig godt på andre områder så der er stort set ingen begrænsninger når det kommer til brug og ydelse på skærmen.
 • Jeg er meget til de skarpe kanter
  Og det stilede look som ikke springer for meget ud i billedet, så i min verden er det er smuk skærm som har en ydmyg ydre og et bæst inden i.
 • De 144Hz er ret nyt og giver et super flot billede
  Og giver meget i spil. Ellers oplever jeg ikke så meget mere da den er bygget op på en anden skærm i deres serie så de er ens at se på.
 • Kvaliteten er god
  Jeg har ikke noget jeg kan pege fingre af og vil derfor give den 5 stjerner.
 
minus
 • Intet.
overallscore9 
silver
 

 
After I have used this screen for some weeks, it becomes strange to return to a 60hz screen, it is a whole other way to view the picture, and takes some getting used-to. I can definitely recommend this screen for the people who wish a great product, combined with the greatest experience in game. It is a great design, that does not erupt teenager when it is in the room or office, the whole experience about the screen is that it is very robust and quality. The screen does not slinger even when the foot is up, it stands fixed and does not budge.
 
plus
 • I cannot complain about the performance
  In any way, this is a screen made for gaming, but while being made for this, it still has a clear and dynamic picture quality, so there is just about no limits for the use and performance of this screen.
 • In my opinion the sharp edges
  And the stylish look, that does not erupt too much is great looking, so I like it, and I think it is a very beautiful screen, with a beast inside.
 • The 144Hz are quite new, and give a great picture
  And gives better response time in games. I do not experience more than this, since it is built differently than the other screen in its series, so it is identical to look at.
 • The quality is good
  I don't have anything to put my finger on, therefor 5 stars.
 
minus
 • Nothing.
 
overallscore9
silver
Læst 1402 gange
Log ind for at skrive en kommentar.