Mandag, 28 juli 2014 10:11

ASUS VG248QE - En lækker 3D gaming skærm på 144HZ

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Her kigger vi på en lækker gaming skærm fra Asus.

 vg248qe

Det er rigtigt lækker skærm Asus har lavet her med mange indstillings muligheder.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske it-industry er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, og selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tabletter, servere og smartphones.
 Asus logo
Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Skærm: ASUS VG248QE
Panelstørrelse: Skærm i bredformat 24.0"(61.0cm) 16:9
Farvemætning: 72%(NTSC)
Panel-bagbelysning/type: WLED/ TN
Ægte opløsning: 1920x1080
Full HD 1080P: Ja
Pixel Pitch: 0.2768mm
Lysstyrke (Maks.): 350 cd/㎡
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR): 80000000:1
Betragtningsvinkel (CR≧10): 170°(H)/160°(V)
Reaktionstid: 1ms (Grå til Grå)
Skærmfarver: 16.7M
Videofunktion: Trace Free-teknologi
SPLENDID Video Intelligence-teknologi
SPLENDID præindstillede videotilstande: 6 tilstande
Valg af hudtone: 3 tilstande
Valg af farvetemperatur: 4 tilstande
GamePlus (tilstande):  Ja (Sigtepunkt/timer)
HDCP-support
Stereohøjttalere: 2W x 2 Stereo RMS
Praktisk genvejstast:    Valg af SPLENDID præindstillet videotilstand
Justering af lysstyrke
GamePlus
Input/output-porte
Signalinput: HDMI , DisplayPort, Dual-link DVI-D (understøtter NVIDIA 3D Vision)
PC audio-input: 3,5 mm mini-jack
AV audio-input: HDMI, DisplayPort
Jackstik til høretelefon: 3,5 mm mini-jack (kun til HDMI og DisplayPort)
Signalfrekvens:  
Digital signalfrekvens: 30~140 KHz(H)/ 50~144 Hz(V)
Strømforbrug:  
Typical: <45
Power Saving Mode: <0.5W
Power Off Mode: <0.5W
Voltage: 100-240V, 50/60Hz
Mekanisk design:  
Chassis-farver: Sort
Hældning: +15°~-5°
Drejning: Ja
Akse: Ja
Højdejustering: Ja
VESA-vægmontering: 100x100mm
Sikkerhed: Kensington-lås
Størrelse:  
Phys. Dimension with Stand(WxHxD): 569.4x499.9x231mm
Phys. Dimension without Stand(WxHxD): 569.4x340.4x57.3mm(For VESA Wall Mount)
Box Dimension(WxHxD): 674x413x221mm
Vægt:  
Net Weight(Esti.): 5.5kg
Gross Weight(Esti.): 8.1kg
Tilbehør: Dual-link DVI-kabel
Audio-kabel
Strømkabel
Quick start guide
Support-cd
Garantibevis
Reguleringstilladelse: Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, ErP, FCC, Gost-R, J-MOSS, PSE, RoHS, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 8, Windows 7)

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pic1  

Denne skærm er bygget til gamere, den har bla. den egenskab at den kan køre 144Hz og derved giver et meget roligere billede da der er mange Hz end vi normalt ser, der findes flere og flere af 120Hz udgaver og det er sikkert  fremtiden med disse hurtige skærme, denne skærm har og en respons tid på 1ms (Gray to Gray) som giver et super hurtigt billede uden flimmer eller lignende. Denne model kan også bruges til Nvidias 3D, men der skal man ud at investere i et 3D kit hertil.

Pakkens Indhold:

 • Asus VG248QE
 • DVI-D Kabel
 • Lyd kabel
 • Manual

Pic0 Pic3    

På billedet her er to af skærmens mange indstillinger demonstreret, på billedet til venstre ses skærmen i den normale postion, men hvor skærmen er sat i laveste højde, på billedet til højre er skærmen sat lodret, denne måde at stille sin skærm på er genial hvis man nu køre med et multi-skærm setup derhjemme hvor du også vil have mere billede i top og bund. Denne måde at stille skærmen på er også ideel til surferi da du får meget mere ud af de forskellige hjemmesider.

Pic2 Pic1
skærmen her har mulighed for at regulere højden hvilket jo er utroligt praktisk da ikke alle, bryder sig om at sidde ens, på denne her måde er der mulighed for at næsten alle kan finde den mest komfortable position, nå man spiller. På billedet til venstre er skærmen smidt helt i top, og på billedet til højre er den sat helt i bund. Det er også gjort muligt for skærmen at dreje i soklen den er sat på en platform der giver skærmen her mulighed for at dreje lidt til hver side uden at den skal løftes.

Pic4 Pic5

På billederne her har jeg lige sat fokus på den pivot arm som gør alle disse skærmjusteringer mulige, det er den som gør at man kan vippe med skærmen både op og ned at man kan vende skærmen og at man kan regulere skærmen op og ned.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har igennem en måneds tid ladet denne skærm erstatte min normale skærm til alle mine normale gøremål, så jeg har haft mulighed for at danne mig det bedste indtryk som muligt. Skærmen har bla. været brugt til billede og videoredigering, til opsætning at div excel arks osv, og så har jeg brugt den til at se WebTV på for at se dens refreshrate ved tv udsendelser. Til sidst men ikke mindst har jeg brugt skærmen til alle de spil jeg har spillet for at se farve gengivelsen og hvordan den klarer sig her og må sige at her kommer skærmen virkelig til sin ret, den får en til at føle sig som om man var der selv, de livagtige gengivelser af reflektioner og farver i spil er sublim. Til testen her kunne jeg godt havde tænkt mig at der havde været 3D udstyr med så man kunne havde afprøvet dette aspekt af skærmen også, men desværre medfulgte der ikke dette, og havde ikke et kit liggende, desværre.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 2039,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk

 

Så er det tid til min konklusion, og jeg må indrømme jeg er utroligt glad for skærmen her, indstillings mulighederne gør at selvom man har sat foran skærmen i flere timer har man mulighed for at lave en lille justering, og så er man klar til at sidde der flere timer igen. Skærmen her har utroligt mange lækre detaljer som jeg gerne vil fremhæve så det er helt svært at bestemme mig for hvor jeg skal starte. Lad os starte med dreje foden, dette er super lækkert og gør det muligt at vise det man har på skærmen til kammeraten ved siden af en, bare lige ved at dreje let på skærmen. Der er mulighed for at vippe skærmen både op og ned så det skulle være muligt at slippe for gener fra loftlyset næsten uanset hvor man er. Det jeg er allermest glad for ved denne skærm er at sammen med muligheden for at regulere skærm højden, er det også det klare billede der er på denne skærm, selvom den har en mat overflade så fremstår spil og film i en utroligt lækker billedkvalitet. Hvad angår karakter givningen på denne skærm er jeg meget splittet, for jeg syntes jo egentligt skærmen bør få 9/10 men syntes til gengæld at den design fejl der er lavet i skærmen trækker gevaldigt ned, så den ender på 8/10.

 
plus
 • Design
  Designet på denne skærmen er enkelt og lækkert, der er nogle røde aftegninger på skærmen som gør at denne skærm vil egne sig til næsten alle ASUS ROG builts.
 • Billed kvaliten
  Ja her har jeg ikke finger at sætte, denne skærm levere et super billede.
 • En gamers drøm
  De 144hz kombineret med 3D og en opdateringshastighed på 1ms, burde være opskriften på en hver gamers drøm.
 • Indstillings mulighederne
  Alle de forskellige indstillinger gør at næsten alle kan finde deres ønske position med denne skærm.
 
minus
 • Design fejl
  Denne skærm har en fejl som jeg synes er lidt kritisk, når man vil sætte skærmen på højkant, skal man huske at vippe skærmen lidt frem ellers går den på bundpladen på foden, og dette kan resultere i at ens spritnye skærm får en fed ridse på foden og det ville jo nok irretere de fleste, så der ville jeg gerne se at man havde sørget for mere frirum så dette ikke var muligt, for det ville nok kunne ødelægge de flestes dag at ridse deres nye 2000,- skærm ved at benytte en feature i skærmen.
overallscore8 
silver
 

 
Then it's time for my conclusion, and I must admit I am incredibly happy about this monitor here, adjustment possibilities makes that even if you have sitted in front of the screen for several hours, it is possible to make a small adjustment, and then you are ready to sit there for hours again. The monitor here have incredible many nice details that I want to emphasize then it is quite difficult to determine where I should start. Let's start with the monitor stand, this is super nice and makes it possible to show what you have on the screen to a mate next to you, just by turning the slightly on the screen. It is possible to tilt the monitor both up and down so it should be possible to get rid of nuisance from ceiling light no matter where you are. The thing I'm most pleased by this monitor is that along with the ability to adjust the screen height, it is also the clear picture on the screen, even if it has a matte finish then appears games and movies in an incredibly great picture quality. As regards the character i give this screen, I'm very torn, because I think the actual screen should get 9/10 but if i refer to the design errors that are made in the monitor pulls down tremendously, so it ends 8/10.
 
plus
 • The design
  The design of this the monitor is easy and neat, there are some red marks on the monitor that makes it suitable for almost all ASUS ROG builts.
 • The picture quality
  Yes here I have not finger to put, this screen provide a super picture.
 • A gamers' dream
  The 144hz combined with 3D and a refresh rate of 1ms, should be a recipe for every gamers' dream.
 • Setting options
  All the different
  settings make that almost everyone can find their desired position with this monitor.
 
minus
 • Design errors
  This screen has a fault which I think is a bit critical when you want to set the screen upright, be sure to tilt slightly forward or else it goes on the bottom plate of the foot, and this can result in that the brand new screen gets a fat scratch on foot and that would probably frustrates most, so I'd like to see that we had provided more space so this was not possible, it would probably be able to ruin most peoples day scratching their new 2000 ,- screen by using a feature of the screen.
 
overallscore8
silver
Læst 1877 gange
Log ind for at skrive en kommentar.