Fredag, 07 februar 2014 09:28

ASUS PB278Q - En elegant og alsidig 27" skærm

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Asus har lavet en lækket og fleksibel 27" skærm, og med fire gange højere opløsning end 720p.

Start-billede-Asus-

Med en opløsning på 2560 x 1440px WQHD, er vi oppe i en opløsning som giver en super fed oplevelse, og ikke mindst en ret så fantastisk billed.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 3843,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

ASUS' navn er inspireret af Pegasus, den bevingede hest i græsk mytologi, der symboliserer klogskab og viden. ASUS er udtryk for styrken, renheden, og den eventyropsøgende ånd, der afspejles i denne fantastiske skabning – og stryger i vejret med hver nyt produkt, elektronikkoncernen skaber. Den taiwanske it-industry er vokset enormt i løbet af de seneste årtier, og landet er nu en dominerende spiller på verdensmarkedet. ASUS har længe været i forreste linje, når det gælder denne vækst, og selv om selskabet startede tilværelsen som en ydmyg bundkortproducent med en håndfuld medarbejdere, er ASUS nu den førende teknologivirksomhed og har flere end 12.500 medarbejdere ansat over hele kloden. ASUS udvikler produkter inden for enhver tænkelig kategori, der relaterer sig til informationsteknologi, inklusive pc-komponenter og –tilbehør, bærbare, tabletter, servere og smartphones.

Asus logo

Innovation er nøglen til ASUS' succes. Efter at have afsløret den nye PadFone til et hungrende publikum ved Computer 2011, hævede ASUS' bestyrelsesformand, Jonney Shih, baren endnu engang dette år ved at annoncere TAICHI- og Transformer Book-enhederne. Denne visionære fremgangsmåde er årsagen til, at ASUS kan tilbyde innovation og design i høj kvalitet til alle, og det er årsagen til, at selskabet nyder anerkendelse. ASUS-pridukter har vundet 4.168 internationale awards og anerkendelser i 2012 – det er mere end 11 om dagen, hver dag! ASUS har konsistent opnået betydelig vækst fra år til år, også med hensyn til solgte notebooks til slutbrugere, og selskabet afsluttede 2011 i toppen med en indtjening på US$ 11,9 mia.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 3843,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Skærm Panel Size: Wide Screen 27.0"(68.47cm) 16:9
Color Saturation : 100%(sRGB)
Panel Type : PLS Panel
True Resolution : 2560x1440 (HDMI/DisplayPort/Dual-link DVI)
1920x1080 (D-sub)
Pixel Pitch : 0.233mm
Brightness(Max) : 300 cd/㎡
ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 80000000:1
Viewing Angle (CR≧10) : 178°(H)/178°(V)
Response Time : 5ms (Gray to Gray)
LCD ZBD Warranty : Yes
Videofunktion Trace Free Technology
SPLENDID Video Intelligence Technology
SPLENDID Video Preset Modes : 5 Modes
Color Temperature Selection : 4 Modes
Gamma adjustment : Yes (Support Gamma 2.2/1.8 )
QuickFit (modes) : Yes (Letter/A4/Alignment Grid/Photo Modes)
HDCP support
Audiofunktioner Stereo Speakers : 3W x 2 Stereo RMS
Praktisk genvejstast SPLENDID Video Preset Mode Selection
Auto. Adjustment
Brightness Adjustment
Volume Adjustment
Input Selection
QuickFit
Input/output-porte Signal Input : HDMI 1.4, D-Sub, DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D
PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack
AV Audio Input : 1.4
Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack
Signalfrekvens Analog Signal Frequency : 24~89 KHz(H)/ 50~75 Hz(V)
Digital Signal Frequency : 24~89 KHz(H)/ 50~75 Hz(V)
Strømforbrug Power Consumption(Typical):<33.2W*
Power Saving Mode:<0.5W
Power Off Mode:<0.5W
Voltage: 100-240V, 50/60Hz
Mekanisk design Chassis Colors : Black
Tilt : +20°~-5°
Swivel : Yes
Pivot : Yes
Height Adjustment : Yes
VESA Wall Mounting : 100x100mm
Sikkerhed Kensington-lås
Størrelse Phys. Dimension with Stand(WxHxD):643x552.3x218 mm
Phys. Dimension without Stand(WxHxD):643x386.2x69.6(mm)(For VESA Wall Mount)
Box Dimension(WxHxD):755x470x224 mm
Vægt Net Weight (Esti.):8.8kg
Gross Weight (Esti.):12.0kg
Tilbehør Dual-link DVI cable
VGA cable
Audio cable
Power cord
DisplayPort cable
Quick start guide
HDMI cable
Warranty Card
Reguleringstilladelse BSMI, CB, CCC, CE, C-Tick, FCC, Gost-R, ISO-9241-307, J-MOSS, PSE, RoHS, TCO6.0, UL/cUL, VCCI, WHQL (Windows 7)
Bemærk *Based on Energy Star 6.0 standard

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 3843,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

pic0

Selve skærmen minder meget om tidligere modeller og har det her meget diskrete look som passer ind lagt de fleste steder, den kan både bruges på kontoret børneværelset og arbejdet. når man køber sådan en type skærm som denne så er det fordi man vil have den høje opløsning og de flotte farver den laver, opløsningen er også en sag or sig, jeg kommer fra en 1080P skærm og der er jo en ret stor forskel fra den og op til denne opløsning.

Pakkens indhold:

 • Asus PB278Q
 • Diverse Kabler
 • Brugsanvisning

pic2 pic3

Det eneste grafik der er på skærmen er det der ses på disse billeder og det er fint med mig da jeg ikke er så meget til alle de oplysninger på skærmen, kanpperne er nemme at tilgå og sidder fint pladseret der. Skærmen står på en fast og stabil fod som er med til at give den en god og stabil bund at stå på så den ikke vipper.

pic4 pic7

Som det ses her så har den PIVOT funktion så den kan stilles i højde drejes på højkandt til begge sider, det er en god funktion hvis man arbejder med billeder eller hjemmesider og selvfølgelig og for at kunne sidde rigtigt overfor skærmen.


Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 3843,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg har brugt denne monitor som daglig monitor til min arbejds maskine. Jeg vendte mig ret hurtigt til den høje opløsning, som jo gør at alting lige bliver lidt mindre, men til gengæld får man meget mere plads sit skrivebord, og det er jo noget vi alle ønsker. Jeg har brugt den til billed- og video-redigering samt at se film, og ikke mindste til at game. Må sige at jeg er overrasket over hvor alsidig denne skærm er, den klarer sig kanon til alle disse forskellige arbejdsopgaver og det er jo intet mindre end perfekt! Jeg har ikke kunne finde noget dårligt at pege ud, som ville trække scoren ned på denne skærm. Den har flotte farver, samt en bred syns-vinkel, og så har den en fornuftig hastighed. Den har et ophæng, så den kan monteres på en arm, eller man kan bruge dens pivot fod, som gør det muligt at indstille den til den måde man sidder på, og pivot burde være noget alle skærme havde.

Produktet er udlånt af: ASUS
Prisen på produktet: 3843,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Denne skærm er helt sikkert en af de fedeste skærme jeg har testet, og den opfylder alle de krav jeg har og mere til. Den høje opløsning er lige mig, og det giver mig et større og bedre overblik over mit skrivebord, og giver ikke mindst et langt flottere billede - end man gør med en 1080p skærm.
 
plus
 • Designet er diskret og alsidigt
  Meget diskret design, som gør den nem at placsere stort set over alt, og skærmen er ikke klistret til med en masse gøjl og lir, alt dette er gemt væk og gør at skærmen fremstår intet mindre end elegant.
 • Billedet og farverne er fantastiske
  Jeg er helt vild med billedet, og kan ikke huske hvornår jeg har sidst har sat med en skærm der har passet så godt til mine behov. Derudover er farverne fabeltagtigt gode og alt i alt får man en oplevelse man ikke ville være foruden.
 
minus
 • Ingen fejl eller mangler at finde
  Efter gentagende kig på skærmen, har jeg på intet tidspunkt fundet den eneste fejl eller mangel.
overallscore9 
silver
 

 
This display is definitely one of the coolest displays I've ever tested, and it meets all the demands I have and more. The high resolution is just me, and it gives me a bigger and much clearer view of my desk, and not a least it provides me with a much nicer picture, compared to a normal 1080p display.
 
plus
 • The design is discreet and versatile
  The very discreet design makes this display fit in almost anywhere, and the display isn't glued up with a lot 'bling bling' and useless stickers, all this is tucked away and makes the screen appear nothing less than elegant.
 • The picture and colors are brilliant
  I absolutely love the picture, and I can't remember the last time i had a display, that has fitted my needs that well. The colors fabulously good, and all in all you'll get an experience, you wouldn't be without.
 
minus
 • No one error or mistake to find
  I haven't found a single error og problem with the display, even af multiple looks at the display.
 
overallscore9
silver
Læst 1096 gange
Log ind for at skrive en kommentar.