Tirsdag, 15 juli 2014 09:42

AOC Q2770PQU - til dig der vil have den lækre 1440P opløsning

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

AOC er også med på beatet med 1440P opløsningen, her skal vi kigge på en Q2770PQU.

Start-billedeAOC2770P

Denne skærm har den lækre 3 x HD opløsning som hedder 2560x1440, her får man endnu flottere billede end en skærm med 1080P opløsning.


Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

I 1967 blev Admiral Overseas Corporation grundlagt i Taiwan. Med indførelsen af ​​mærket AOC i 1979 og åbningen af ​​den første fabrik i Kina i 1992, påbegyndte AOC sin hurtige ekspansion på markeder verden over. I dag er AOC til stede på alle kontinenter og i en ledende eller fremtrædende plads på mange markeder.AOC har været på markedet i årtier. Den omfattende teknologisk knowhow opbygget i løbet af denne tid er enestående i verden og grundlaget for den høje kvalitet af AOC produkter.

aoc logo
Udover kvalitet, ergonomi og ydeevne, overbeviser skærme fra AOC med deres sofistikerede design. Lige fra tidløse og klassiske, til ultra stilfulde modeller med børstet aluminiumsrammer og profiler på mindre end én cm i dybden: de elegante skærme passer ind i alle moderne omgivelser. Flere og flere mennesker verden over bruger mere og mere tid foran en fladskærm. Derfor lægger AOC stor vægt på ergonomien af sine produkter. Udover korte svartider og høj kontrast samt store betragtningsvinkler og ensartet lysstyrke, har AOC's skærme talrige indstillingsmuligheder som sikre en afslappende tid foran AOC's skærme.

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Line  
Monitor Line Style
Monitor Size 27"
Visible Screen Size 68,6 cm
Screen Format 16:09
Brightness 300 cd/m² (typ)
Contrast Ratio Dynamic 80.000.000:1 (DCR)
Contrast Ratio Typical 1.000:1
Pixel / Dot / Pitch 0.233 (H) x 0.233 (V) mm
Display Area 597.89 (H) x 336.31 (V) mm
Viewing Angle 178°/178° (CR≥10)
Response Time 5 ms GtG
Scanning Frequency  
Scanning Frequency H:30 ~ 83 KHz, V:55 ~ 75 Hz
Pixel Frequency 170 MHz
Resolution  
Maximum Resolution 2560x1440@60Hz
Recommend Resolution 2560x1440@60Hz
Colors 16.7 M
HDCP compatible x
Signal Input  
Analogue Input: D-Sub x
Digital Input: DVI-D / HDMI x / x
Composite CVBS Input -
Component CVBS Input -
S-Video Input -
Display Port Input x
Connectors  
D-Sub 15 pin x
DVI-D 24-pin x
HDMI -
Display Port Input x
Power  
Power Source  
Power Consumption On: 24.89W, Standby: <0.5W, Off: <0.45W
Other Features  
Plug & Play  
User Control Button
OSD Languages languages
Speaker x
Regulations CE, Energy Star 6.0, EPEAT Silver, EuP, FCC, GOST, ISO 9024-307, NRTL, RoHS, TCO 6.0, TÜV-GS
Wallmount x
Height Adjustment x
Pivot x
Swivel x
Other Features -5/25 Tilt, 130 mm Height Adjustment, Eco Mode, e-Saver, i-Menu, Kensington Security Lock, screen+, VESA 100 mm
Dimensions  
Dimensions (WxHxD) 642 x 558 (+130) x 245
Weight 7.5 kg
Warranty 3 Years

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

AOC 27 1440p1 

Her ser vi hele pakkens indhold, der er godt med tilbehør med til skærmen så man mangler ikke noget her til at komme igang med at bruge den. Denne skærm har jo den lækre opløsning som mange sikkert gerne vil have, det har dog et noget højere pris end de 1080p skærme man efterhånden får kastet i nakken.

 

Pakkens indhold:

 • AOC Q2770PQU
 • Dual-DVI Kabel
 • Displayport kabel
 • VGA kabel
 • Lyd kabel
 • Strømkabel
 • Driver CD
 • Brugsanvisning

AOC 27 1440p2 AOC 27 1440p5

AOC 27 1440p6 

Her tager vi et kig af alle vinkler af denne flotte skærm, denne gang har AOC valgt at tage den sikre vej og køre et sort tema med en god og solid Pivot fod som giver mulighed for at stille den i alle mulige positioner, det er en god ting at man også kan justere højden på den så man her kan få den rigtige vinkel når man sidder ved sin computer. Højden og den vinkel man selv sidder i når man sidder ved sin computer og arbejder er mere vigtigt end man lige går og tror da det har meget og gøre med hvordan man sidder med sin ryg, nakke og arme, hvis man sidder forkert her er det højst sansynligt man får ondt et sted. Den er lavet i sort stærkt plastik som giver et mere profesionelt look end de andre vi har testet fra AOC som måske virker lidt mere skrøbelige end den her gør.

AOC 27 1440p11 AOC 27 1440p12

Her kan du se de 4 knapper der er i bunden af skærmen, her man kan styre den menu der er i skærmen så man kan skfite farve indstillinger samt lys og mange andre ting, menuen er god og overskuelig så det er bare at kaste sig ud i opsætning af den. Jeg oplever den faktisk er ret god "ud af kassen" uden at ændre noget i menuen.
AOC 27 1440p7 AOC 27 1440p8

AOC 27 1440p4 

Her kan vi så tage et kig på alle den ind og udgange der nu er i denne her skærm, her kan det også ses at den kan stå på højkandt hvilket kan være en fordel hvis man bruger den til at læse meget ellers hvis man bare gerne vil have en høj skærm i stedet for en bred. Der er indbygget USB hub i den så  man kan have sine USB produkter sat direkte til skærmen. Der er en del ind og udgange i den som jeg vil stille op i en punktopstilling herunder for at gøre det mere overskueligt.

 

Der er følgende:

 • HDMI 1.4
 • Displayport 1.2
 • Dual DVI
 • VGA
 • USB 3.0
 • USB 2.0
 • Lyd ind

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Jeg har testet den ved dagligt brug som indebære spil, video og billede redigering samt browsing og andre hverdags ting, dog skulle jeg vænne mig til den høje opløsning som jeg ikke er vant til at bruge, og det tog lige lidt tid men når man så har vænnet sig til det så er det faktisk virkeligt svært at gå tilbage igen fordi man hurtigt vender sig til den mere plads man har på skrivebordet og i diverse programmer. Det giver en meget federe oplevelse af mange ting, der er for et eksempel meget nemmere at redigere video og billder på den med den høje opløsning har man nemlig plads til meget mere på skærmen under redigeringen, i spil er der jo så den ting at det er noget mere belastende at køre med denne opløsning frem for den lavere 1080P opløsning som mange køre med i dag, jeg synes så igen at det giver et pænere billede end det jeg er vant til fra de andre skærme. En anden ting som gør den lækker til video og billede redigering er jo den har et IPS panel som er kalibreret til de helt rigtige farver.


Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 3199,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Jeg kan kun sige at jeg skal uden tvivl have fat i 1440P monitorer eller noget med højere opløsning, det giver meget mere plads og dermed mere frihed og jeg er meget mere produktiv når jeg redigere film og billeder end når jeg sidder på en skærm der måske lider lidt under plads mangel på skærmen. Kvaliteten på skærmen er god og den virker super profesionelt og godt bygget, det er også med til at hive scoren op på den, da det jo bare er lækkert når det hele ser godt ud og virker til at være godt.
 
plus
 • Kvaliteten
  Det er ikke kun billedet der er lækkert men også i stor stil selve skærmen som er lavet nogle gode materialer som giver den et lækkert look.
 • Strømbesparende
  Da det er en LED skærmen så bruger den ikke meget strøm som er en ret vigtig del af mit valg på skærm.
 • Panelet
  Det her IPS panel får min ældre AOC2757PH til at se dårlig ud i farverne selv om den også har et lækker IPS panel så er farverne altså bare så meget bedre på den her model.
 
minus
 • Absolut intet
  Jeg har intet negativt at sige om den da den lever op til alle de forventninger jeg havde.
overallscore10 
gold
 

 
I can only say that I will undoubtedly have to get 1440P monitors or something with higher resolution, it offers much more space and therefore more freedom and I'm much more productive when I edit movies and pictures than when I use a monitor that might suffers a bit from lack of space on the screen. The quality of the screen is good and it feels super professional and well built, it also helps to pull the score up on it, since it's nice when it all looks good and seems to be good.
 
plus
 • The quality
  It is not just the image that is awesome, but also on a large scale the display itself is made of some good materials which gives it a nice look.
 • Power saving
  Since it is an LED screen then it does not use as much power which is a rather important part of my choice on the screen.
 • The panel
  This IPS panel gets my older AOC2757PH to look bad in the colors although it also has a nice IPS panel , the colors are just so much better on this model.
 
minus
 • Absolutely nothing
  I have nothing
  negative to say about it when it lives up to all the expectations I had.
 
overallscore10
gold
Læst 1095 gange
Log ind for at skrive en kommentar.