Fredag, 05 april 2013 10:42

AOC i2757Fh

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du på udkig efter en skærm der kan give dig de helt rigtige farver ?

AOCskærm

Vi tester i dag AOC's i2757Fh som er det lækre IPS panel, som er korrigeret til de rigtige farver og dermed er rigtig god til billede- og videobehandling.


I 1967 blev Admiral Overseas Corporation grundlagt i Taiwan. Med indførelsen af ​​mærket AOC i 1979 og åbningen af ​​den første fabrik i Kina i 1992, påbegyndte AOC sin hurtige ekspansion på markeder verden over. I dag er AOC til stede på alle kontinenter og i en ledende eller fremtrædende plads på mange markeder.AOC har været på markedet i årtier. Den omfattende teknologisk knowhow opbygget i løbet af denne tid er enestående i verden og grundlaget for den høje kvalitet af AOC produkter.

aoc logo
Udover kvalitet, ergonomi og ydeevne, overbeviser skærme fra AOC med deres sofistikerede design. Lige fra tidløse og klassiske, til ultra stilfulde modeller med børstet aluminiumsrammer og profiler på mindre end én cm i dybden: de elegante skærme passer ind i alle moderne omgivelser.
Flere og flere mennesker verden over bruger mere og mere tid foran en fladskærm. Derfor lægger AOC stor vægt på ergonomien af sine produkter. Udover korte svartider og høj kontrast samt store betragtningsvinkler og ensartet lysstyrke, har AOC's skærme talrige indstillingsmuligheder som sikre en afslappende tid foran AOC's skærme.


 

Line
Monitor Line Style
Monitor Size 27"
Visible Screen Size 68.6 cm
Screen Format 16:9
Brightness 250 (typ) cd/m² (typ)
Contrast Ratio Dynamic 20.000.000:1 (DCR)
Contrast Ratio Typical 1000:1
Pixel / Dot / Pitch 0.311 (H) x 0.311 (V)
Display Area 597.89 (H) x 336.31 (V)
Viewing Angle 178°/178° (CR 10)
Response Time 5 ms GtG
Scanning Frequenzy
Scanning Frequency H: 30-83 KHz / V: 55-75 Hz
Pixel Frequency 170 Mhz
Resolution
Maximum Resolution 1920 x 1080@60Hz
Recommend Resolution 1920 x 1080@60Hz
Colors 16.7
HDCP compatible x
Signal Input
Analogue Input: D-Sub x
Digital Input: DVI-D / HDMI - / 2
Composite CVBS Input -
Component CVBS Input -
S-Video Input -
Display Port Input -
Connectors
D-Sub 15 pin x
DVI-D 24-pin -
HDMI 2
Display Port Input -
Power
Power Source 901 ~ 240 VAC, 50/60 Hz
Power Consumption On: 39W, Standby: 0.5W, Off: 0.3W
Other Features
Plug & Play x
User Control Touch Key
OSD Languages Languages
Speaker x
Regulations CE, cTUVus, Energy Star 5.0, EuP, FCC, GOST, ISO 9241-307, RoHS, TCO 5.0, TÜV-Bauart
Wallmount -
Height Adjustment -
Pivot -
Swivel -
Other Features -5°~+15° Tilt, DCR, Eco Mode, e-Saver, Headphone out, i-Menu, Kensington Security Lock, screen+, Touch Key, USB
Dimensions
Dimensions (WxHxD) 622 × 449 × 130 mm
Weight 7,98 kg/ 5,7 kg
Warranty 3 Years
EAN 4038986182133

 


Thumb0

Her har vi så den flotte skærm, som har en næsten helt sort front med en smal sølv farvet kant til at bryde den sorte overflade med. Denne skærm er med det kendte IPS panel, som sørger for at give dig de helt rigtige farver når du arbejder ved din computer. Skærmens kant er meget smal og kan derfor med stor fordel bruges til til et fler-skærms opsæt, kanten går dog ikke helt ud til skærmens kant.

Thumpnail0

Pakkens indhold:

 • AOC i2757Fh
 • VGA kabel
 • HDMI kabel
 • Strømforsyning
 • Pudse klud
 • Driver CD
 • Brugsanvisning

Thumpnail6

Designet på denne skærm er virkelig flot, det er sammen design som man ser på mange af deres nye 27" skærme og det går rent ind hos de fleste. Det er meget på mode at lave skærmene som en ting der er designet til at kunne pynte i et rum, og det synes jeg AOC klarer rigtigt godt med denne model.

Thumpnail7

Front panelet har en række knapper som vi tager fra venstre mod højre.

 • Source
 • Navigation til venstre
 • Navigation til højre
 • Menu
 • Aktivitets diode
 • Tænd & sluk

Thumpnail4

Bagsiden byder på en række tilslutninger som er følgende.

 • Lyd ind og ud
 • VGA
 • 2 x HDMI
 • AC in

Thumpnail9

Det tynde design er virkelig flot, men det betyder også at der er en løs strømforsyning som skal ligge et eller andet sted. Dette er der delte meninger om, men det er nu ikke noget jeg er plaget af, dog synes jeg det er synd at der ikke er lavet mulighed for at montere denne skærm på væggen. Det kan sikkert lade sig gøre med et hjemmelavet ophæng, men der er desværre ikke lavet noget til denne skærm.

Thumpnail5

Skærmen har desuden indbyggede højtalere, man skal ikke regne med det er den helt store musikalske oplevelse, men det er sikkert rigeligt til den der sidder og snakker via Skype eller bare skal lave det mest almindelige på en pc. De kan mere eller mindre sammenlignes med en højtalerne i en bærbar computer.

Thumpnail10

Hele bagsiden er lavet i sort højglans, dette giver et fedt look men er også temmelig svær at holde ren og flot. det er også meget følsom overfor ridser og lignende da det nemt kan ses hvis disse forekommer.


Jeg har nu brugt denne skærm i et par uger og er dybt forelsket i den, da den giver mig god mulighed for at se de rigtige farver og disse ændre sig sig kun minimalt hvis man ændre sidde stilling. Det er jo en stor fordel når man sidder og redigere billeder, at farverne er rigtige så man kan bedømme om billedet ser rigtigt ud. Jeg har kun fået positive indtryk af denne skærm, den gengiver farverne utroligt godt og det er noget jeg ligger vægt på når jeg skal vælge skærm. Igen er der stor forskel på hvordan folk vil teste en skærm og hvad man mener er vigtigt ved en skærm, så vi gør det på den måde at vi kigger på hvordan vi synes den yder i følgende medier.

Spil

Call of Duty: Black Ops

Her giver den en fed oplevelse med de fede farver og den store overflade. Jeg er vant til at arbejde og spille på en lille 22" skærm som jo er lille i forhold til denne, så oplevelsen er klart fed når man kommer op i denne størrelse.

Battlefield 3

I dette spil får jeg en klar forbedring i forhold til den gamle 22" Acer skærm jeg brugte før. Hele spilleoplevelsen er løftet meget op og man lever sig ind i spillet.

Film

Avatar

Dette er jo en flot film og den bliver bestemt ikke mindre flot af at blive vist på denne skærm.

How to train your dragon

Det er jo ikke så tit jeg ser film på min PC, men nu hvor jeg har kigget lidt på disse film og sammenlignet dem med min gamle skærm, så er der ikke så meget andet at sige end at det er genialt.

Gamle billeder og film

Redigering af billeder og film er på et helt andet plan, man kan nu se de rigtige farver og tilpasse billederne så de kommer til at se helt rigtige ud, uden at man bliver snydt når de bliver printet ud. 


Oplevelsen med AOC's i2757Fh har været et rutsjebane tur der har overrasket meget på det visuelle plan. Den giver et super flot billede og er samtidig flot at se på. Højtalerne er ikke noget at råbe op om, men de er der og kan benyttes sammen med skærmen, hvilket også er en god frihed at have.

4.5

Ud fra det perspektiv at jeg ikke har haft med så mange IPS paneler at gøre, så er jeg meget overrasket over den standard der er kommet på disse paneler.

4

Flot og tidsløst design som bringer moden op på dit skrivebord. Én ting jeg ville ønske der var lavet på denne skærm, var at panelet gik helt ud til kanten af skærmen.

2

Jeg ser ikke noget der springer op og er vildt innoverende, men der er alligevel den faktor at det er lavet på den måde at man føler panelet er større, end det egentlig er.

4

Selve panelet er jo i top klasse, ligeledes er de fleste andre komponenter. Dog syntes jeg at foden og hele holder mekanismen er lidt ustabil, og den står ikke super godt efter min mening.

5

Brugervenligheden er i top, den er nem at samle og menuen er nem at navigere rundt i.

3.5

Overfladen på bagsiden lavet i sort højglans som ser super godt ud, men er på ingen måder praktisk.

5

Her snakker vi dens præstation med hensyn til farver og gengivelse af billeder og film, her klarer den sig til UG efter min mening.

4

Der medfølger en række software til denne skærm, som gør det nemmere at kalibrere skærmen til de rigtige farver. Skærm menuen er nem og overskueligt.

4.5

Med en pris på 1899,- DKK ligger vi tæt op af de andre skærme på markedet, så ud fra min overbevisning er dette et rigtig godt køb og man får en virkelig god skærm for pengene. AOC's i2757ph kan købes her.

4

Vi lander totalt på4 stjerner hvilket giver udtryk for at dette er en super god skærm til en fornuftig pris.


My experience with AOC's i2757Fh has been a roller coaster ride which has surprised me on a visual level. It provides a really nice picture and it's also extremely neat to look at. The speakers aren't nothing to shout about, but they are there and they can be used together with the screen, which is a lovely freedom to have.

4.5

Viewed from the perspective that i haven't had with that many IPS panels to do, then i'm very surprised with the standard that comes with these IPS panels.

4

Beautiful and timeless design that brings the fashion up on your desk. One thing i wish was made different is that the panel went fully out to the edge of the screen.

2

I don't see anything that pops out and is wildly innovative, but there's still the factor that it's made so the panel feels larger than it really is.

4

The IPS panel and the most components is top class. However, i think the foot and the holding mechanism is a little unstable, which isn't that great in my opinion.

5

The user-friendlyness is at the top, it's easy to assemble and it's easy to navigate through the menus.

3.5

The surface on the back of the display is glossy black which looks extremely good, but is by no means practical.

5

Here we're talking about it's performance in terms of colors and rendering of images and movies, and it does it to perfection.

4

The display includes a variety of software, which makes it easier to calibrate the screen to the right colors. The on-screen-menu is simple and uncluttered.

4.5

With a price of 1899,- DKK we're close to the price of similar displays on the market, so in my opinion this is a great purchase and you'll get a extremely good display for the money. AOC's i2757Fh can be bought right here.

4

 

Yderligere information

Læst 1280 gange
Log ind for at skrive en kommentar.
Mere i denne kategori: « AOC D2757PH AOC i2757FM »