Torsdag, 31 januar 2013 11:13

AOC D2757PH

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tid til en ny anmeldelse, og denne gang er det et produkt fra producenten AOC, vi skal se på.

aocd2757phslide

Skærmen er deres nyeste 27" skærm som har indbygget 3D, og med mulighed for at skifte mellem 2D og 3D. Skærmen har et utrolig moderne og frækt design i aluminium.


Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 2378,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

I 1967 blev Admiral Overseas Corporation grundlagt i Taiwan. Med indførelsen af ​​mærket AOC i 1979 og åbningen af ​​den første fabrik i Kina i 1992, påbegyndte AOC sin hurtige ekspansion på markeder verden over. I dag er AOC til stede på alle kontinenter og i en ledende eller fremtrædende plads på mange markeder.AOC har været på markedet i årtier. Den omfattende teknologisk knowhow opbygget i løbet af denne tid er enestående i verden og grundlaget for den høje kvalitet af AOC produkter.

aoc logo
Udover kvalitet, ergonomi og ydeevne, overbeviser skærme fra AOC med deres sofistikerede design. Lige fra tidløse og klassiske, til ultra stilfulde modeller med børstet aluminiumsrammer og profiler på mindre end én cm i dybden: de elegante skærme passer ind i alle moderne omgivelser. Flere og flere mennesker verden over bruger mere og mere tid foran en fladskærm. Derfor lægger AOC stor vægt på ergonomien af sine produkter. Udover korte svartider og høj kontrast samt store betragtningsvinkler og ensartet lysstyrke, har AOC's skærme talrige indstillingsmuligheder som sikre en afslappende tid foran AOC's skærme.

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 2378,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Monitor Line Style
Monitor Size 27"
Visible Screen Size 68,6 cm
Screen Format 16:09
Brightness 250 cd/m²
Contrast Ratio Dynamic 20.000.000:1
Contrast Ratio Typical 1.000:1
Pixel/Dot/Pitch 0.311 (H) x 0.311 (V)
Display Area 597.89 (H) x 336.31 (V)
Viewing Angle 178°/178° (CR10)
Response Time 5ms
Scanning Frequency
Scanning Frequency H: 30~83 KHz, V: 50~75 Hz
Pixel Frequency 170 Mhz
Resolution
Maximum Resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Recommended Resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Colors 16.7 M
HDCP Compatible x
Signal Input
Analogue Input: D-Sub x
Digital Input: DVI-D / HDMI - / 2
Composite CVBS Input -
Component CVBS Input -
S-Video Input -
Connectors
D-Sub 15 Pin x
DVI-D 24 Pin -
HDMI 2
Power
Power Source 90~240 VAC, 50/60 Hz
Power Consumption On:
Plug & Play
User Control Button
OSD Language Languages
Speaker x
Regulations cCSAus, CE, Energy Star 5.0, EPEAT Silver, EuP, FCC, GOST, ISO 9241-307, RoHS, TÜV-Bauart
Wallmount -
Height Adjustment -
Pivot -
Swivel -
Other Features -5°~+15° Tilt, e-Saver, Eco Mode, Headphone out, i-Menu, Kensington Security Lock, screen+
Dimensions
Dimensions (W x H x D) 622 x 449 x 130 mm
Weight 5,7 Kg / 7,98 Kg
Warranty 3 Years

Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 2378,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

IMG 0729

Vi har at gøre med en skærm, med et virkelig lækkert design. Panelet i bunden er lavet i aluminium, med touch-knapper, hvilket giver skærmen et virkelig professionelt og nydeligt udseende. Skærmen har desuden FPR-3D-teknologi, som skal garantere knivskarpe billeder og videoer uden flimmer, i modsætning til shutter-teknologien er det ikke nødvendigt med shutterbriller for at generere dele af 3D-effekten.

DSC 0001

Pakkens indhold:

 • AOC D2757PH
 • Strømforsyning
 • Lyd kabel med mini-jack stik
 • HDMI kabel
 • VGA kabel
 • CD med driver
 • Clip-on 3D briller
 • 3D briller

IMG 0774 IMG 0741

IMG 0777 IMG 0770

Skærmen er 27" stor, og måden den er designet på med den ikke-synlige kant rundt om skærmen, gør at den virker meget større end den i virkeligheden er. Selvom skærmen måler 27", så bruger den ikke ret meget strøm og er utrolig energi-venlig. Skærmen ligger i energi-gruppe B og bruger <29 watt, og <0,5watt når den er slukket eller er i standby tilstand. Skærmen er udstyret med et IPS-panel, så du får høj kontrast, god farvestabilitet og betragtningsvinkeler op til 178°, så flere kan se på skærmen samtidig. Ved hjælp af en genvejsknap på panelet på fronten af skærmen er det muligt at aktivere den integrerede software, der konverterer 2D-indhold til 3D, og på denne måde kan man konverterer gamle billeder og videoer, så de kan ses i et helt nyt perspektiv.

IMG 0753 IMG 0755

IMG 0757 IMG 0760

Bagsiden af skærmen er udført i et spejlblank sort design, som giver skærmen et endnu mere professionelt udseende! Det eneste grafiske der pryder bagsiden af skærmen er AOC's eget logo.

IMG 0767

IMG 0761

IMG 0769

Skærmen byder også på et væld af tilslutningsmuligheder, og for god ordens skyld nævner vi dem lige (fra venstre mod højre);

 • Indgang til strømforsyningen
 • VGA
 • Lydudgang
 • Lydindgang
 • HDMI 1
 • HDMI 2

IMG 0764 

På bagsiden af skærmen finder vi også de to indbyggede højtalere. Der sidder en placeret i hver side af skærmen, og disse leverer en ret god lyd, taget i betragtning at det er indbyggede højtalere i en skærm.


Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 2378,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Der er meget uenighed om hvordan og hvorledes man tester en skærm bedst muligt, og det at denne skærm har 3D gør det absolut ikke nemmere, men vi har valgt at gøre dette på vores egen måde, hvilket vi finder bedst egnet. Først og fremmest har vi testet skærmen i to af de bedste 3D spil på markedet, dernæst har vi set to gode 3D film på skærmen og til sidst sluttede vi af med at se på nogle gamle billeder og film via den indbyggede 2D til 3D konverter, for at se forskellen.

Spil

Call of Duty: Black Ops

Spiloplevelsen i Black Ops bliver uden tvivl et eventyr, når man spiller det i 3D. Man føler at man står med i et land omgivet af krig og terror, selvom man blot sidder foran en 27" skærm iført 3D briller og et headset. Spillet virker utrolig livligt og giver en meget federe oplevelse.

Battlefield 3

I Battelfield 3 ser vi nøjagtigt det samme som i Black Ops, man føler at man er i ét med spillet. Spillet gik hen og blev så livagtigt for mig, at jeg var ligeved at tippe ned af stolen under et angreb.

Film

Avatar

Avatar er en af de første og efter mit hovede, bedste 3D film til dags dato. AOC's D2757PH gengiver Avatar helt perfekt, og ved hjælp af mit eget surround sound sæt, fik jeg en perfekt hjemmebiograf oplevelse som var langt bedre end at se den i biografen.

How to train your dragon

How to train your dragon er en virkelig god børne film i 3D, og oplevelsen bliver ikke ringere af at se den på AOC's D2757PH, tværtimod.

Gamle billeder og film

AOC's smarte indbyggede software i skærmen til at konverterer 2D til 3D er virkelig smart og blev overrasket udover alle grænser da jeg så nogle af mine gamle hjemmevideoer i 3D. Dette er klart en feature som vil overraske mange, og vil også være en af grundene til at købe AOC's D2757PH.


Produktet er udlånt af: AOC
Prisen på produktet: 2378,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Det har uden tvivl været en fornøjelse at teste denne 3D skærm fra AOC. Skærmen viser sit sande og aggresive jeg både under gaming i forskellige 3D spil, men også ved visning af 3D film, og under begge forhold er oplevelsen i top!
 
plus
 • Prisen
 • Kvaliteten
 • Ydelsen
 
minus
 • Ikke mulighed for at bruge et monteringsbeslag
 • Innovation
overallscore8 
silver
 

 
It has without a doubt been a pleasure to test this 3D monitor from AOC. The screen shows it's true and aggressive face both during gaming in various 3D games, but also when viewing 3D movies, and under both conditions the experience is in top of its class!
 
plus
 • The price
 • The quality
 • The performance
 
minus
 • Not possible to use mounting bracket
 • Innovation
 
overallscore8
silver

 

Læst 1201 gange
Log ind for at skrive en kommentar.