Onsdag, 20 januar 2016 13:11

HomeAlarm homesecure PRO - Er dit hus sikret? Hvis ikke, så er HomeAlarm et sikkert og godt valg

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(41 bedømmelser)

Vi har fået mulighed for at kigge lidt nærmere på en alarmpakke fra HomeAlarm.dk. Deres pro villa pakke, som kan dække alle ens behov, for alarm i huset. 

homealarm start

 

homealarm

Vi har hos HomeAlarm solgt alarmsystemer af højeste kvalitet siden 2006. Vi sætter en ære i at yde den bedste service for vores tusindvis af kunder. Vi rådgiver, inden du køber, så du får nøjagtig det, du har brug for for at beskytte dit hjem optimalt. Noget af det, som motiverede os til at starte HomeAlarm, var det uigennemsigtige marked for tyverialarmer hos de store alarm- og vagtselskaber. Hos HomeAlarm betaler du een gang og du ejer alarmen. Det eneste alarmen koster derefter, er den smule sms'er og opkald den foretager. Ingen uforståelige kontrakter. Enkelt, nemt og sikkert! Hos HomeAlarm køber du sikkerhed. Derfor er det også utroligt vigtigt, at du får det rigtige produkt. Du kan altid kontakte vores salgsafdeling for at få råd og vejledning i forbindelse med alarmkøb. Se mere på vores supportside. Hvis du har problemer i forbindelse med opsætningen eller driften af din alarm, står vi naturligvis også altid til rådighed. Ring til os i vores åbningstid, skriv en email eller brug vores chatservice og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få det hele til at køre, som det skal.


Video


Design & Features

home alarm 8home alarm 7home alarm 6

home alarm 1home alarm 5

Pakkens indhold:

 • Alarmpanel inkl. strømforsyning.
 • 2 x fjernbetjening.
 • 3 x Bevægelsessensorer, inkl. batterier og skruer til montering.
 • 4 x Dør/vinduessensor, inkl. batterier og 3M tape til montering.
 • Trådløs udendørs sirene med flash, inkl. strømforsyning.
 • Trådløs røgalarm, inkl. batteri og skruer.
 • Simkort fra Telia, med 29kr. taletid.
 • 6 x Alarm klistermærker, til montering på døre/vinduer (monteres indvendigt).
 • 2 x Alarm skilte som fastgøres med skruer (monteres udendørs).
 • Installationsguide og brugsanvisning.

home alarm 9home alarm 10

home alarm 15home alarm 16

Betjeningspanelet som er alarmens hjerne. Det er her på alle indstillinger fortages. Hvis man kigger på panelet som har en TFT LCD skærm hvor alle menuer kommer frem. Ved siden af displayet er der 4 led lys som viser, om der er strøm til panelet. Den første er power LED, hvor rød betyder lavt batteri eller 230 V afbrudt og grøn betyder normal. Nedenunder den første er Arm LED, den er rød når alarmen er sat til og grøn når den ikke er sat til. På modsatte side øverst, er det Alarm LED, som er rød hvis der er alarm, og blinker langsomt hvis der er et CMS opkald. Hvis man har en aftale med et vagt firma, kan den ringe til dem når en er alarm er udløst. Hvis den er slukket er der normal drift. Den sidste LED er signal, som viser hvor godt GSM signal der er, og her blinker den rødt hvis signal er normal. Så er der knapperene på panelet, den første er til at koble alarmen til med, uden at skulle trykke en kode. Under den har vi en der kaldes skalsikring, den kobles også til ved et tryk. Skalsikring bruges hvis man er hjemme, og her kobler dør / vindues sensoren til, så man kan frit bevæg sig rundt i huset uden at udløse alarmen, den er god at have koblet til om natten når man sover. Den næste er til at slå alarmen fra på både skalsikring og fuld alarm. Den kan også holdes inde i 2 sek. for at udløse brandalarmen. Den nederste i denne række er menu knappen, hvor man kan til gå menuen, men den kan også holdes inde i 2 sek. for at udløse en panik alarm. Så er der tallene 0 til 9, som jo fungerer som tal men også til at navn give de forskellige sensorer og brugere som er tilknyttet alarmen. 6 og 9 har også denne funktion at de er til at navigere op og ned i menuen. * knappen er til at slette / annullere / gå tilbage, og # er til at bekræfte / gå frem / acceptere.

Som det allerførste man skal inden man begynder at installere noget, er at åbne selve panelet, og sætte batteriet til og simkortet i. Simkortet skal man dog lige være sikker på, at der ikke er pin kode på, for så kan panelet ikke bruge det. Så det skal lige i en mobiltelefon først og slå det fra. Når det er gjort, skal man have sat strømforsyningen til, det sker bag et dæksel på bagsiden. Når det er gjort er panelet klar til at hænge op hvor man ønsker det. Det er en god ide at kontrollere om den kan fange alle sensorerne inden man beslutter hvor den skal hænge. Når man skal til og i gang med programmeringen, er noget af det første man skal, at lave de koder som denne alarm skal bruge. Den skal bruge en master kode, som man kan kalde hoved koden, den kan det hele undtagen installation. Her skal der bruges en installationskode, som så kun kan bruges til at installere sensorer og den slags. Det er kun master og installations koderne der kan tilgå menuen. Ellers kan man lave op til 4 brugerkoder, hvor masterkoden også kan bruges, så der er 5 forskellige koder til at slå alarmen til og fra med. Panelet kommer med nogle standardkoder til master og installationskoden, men det tilrådes på det kraftigste at lave dem om. Samt en midlertidig og en nød kode.

home alarm 11home alarm 12

home alarm 13home alarm 14

Når man skal til at montere dør / vindues sensoren, kan man godt blive lidt udfordret alt efter hvilken type døre man har. Jeg har to af plast og en af træ. På det først billede er det en plastdør, hvor der er godt med plads rundt om. Jeg har monteret en lille træ klods på karmen for at få dem til at side over for hinanden. På billedet med den sorte dør, har jeg valgt at sætte den på sidekarmen og i hængsels siden, for her er der ikke meget plads, men også  for ikke at komme til at slå til den. Den sidder så magneten på dørpladen lukker op mod fronten af sensoren. På den næste er der igen en plast dør, hvor jeg har en lysning på, og igen har jeg monteret en træklods, som i øvrigt er sat på med montagelim for ikke at skulle lave huller til skruer. Her er den monteret modsat end den først, for her er der ikke plads til selve sensor på karmen, så her er det magneten der sidder på karmen. omkring rumsensorer er det jo lidt mere frit, hvor man vil have dem til at sidde, man skal bare huske på at de skal kunne fange det den skal.

home alarm 2home alarm 3home alarm 4

Så har vi udendørssirenen, som jo er lavet til at montere udendørs. Den vil hvis alarmen bliver udløst, lave en meget høj sirene på hele 110 dB, og ikke nok med det, så er der også indbygget et flashlys som blinker kraftigt i mørke. Den skal tilsluttes 230 V via en strømforsyning, og det begrænser muligheden for hvor man kan placere den. Jeg har gjort det, at jeg har monteret den under udhænget og så ført strømforsyningen ind på loftet i en stikkontakt og derved at strømmen til den også skjult. Udendørssirenen og kontrolpanelet har en sabotage kontakt, som gør at hvis den bliver pillet ned fra væggen, udløser det også en alarm.  

home alarm app0

Man kan downloade en app fra app store eller Google Play til sin smartphone, hvor man kan styre sin alarm udefra. Den virker på den måde, at den sender og modtager sms'er og på den måde kommunikerer med alarmen derhjemme. Man kan slå den til og fra via appen. Der er også mulighed for at slå sirenerne fra, både den i kontrolpanelet og udendørssirenen. Ydermere er der mulighed for at tænde og slukke for alle de trådløs zoner, man har i hjemmet.

 home alarm plan

Jeg har lavet en lille tegning over hvordan jeg har sat de forskellige sensorer op. Jeg har selvfølgelig sat en dør/vindues sensor på alle facade døre. Rumsensorerne har jeg tænkt lidt mere over, hvor de skulle sidde, for at være bedst placeret. De er placeret således, at hvis nogle skulle komme ind fra et vindue, bliver de fanget af en sensor.


Programmering

Jeg har lavet en video, som forklarer og viser hvordan man monterer og programmerer, de forskellige sensorer til kontrolpanelet.


Funktioner

Kontakt automatisk naboer, venner og familie ved alarm

Der kan programmeres 6 telefonnumre, som modtager SMS og 4 telefonnumre, som modtager opkald ved alarm. Du bestemmer selv om din PRO 868 ved alarm skal sende meddelelse via SMS eller telefonopkald eller udnytte begge muligheder. Ved SMS alarmering modtager du en SMS besked, som indeholder dato for alarm og hvilken zone, som har udløst alarmen. To af de 6 sms telefonnumre har specielle indstillingsmuligheder, så du kan vælge, at kun en eller to personer (oftest ejeren) modtager SMS, hvis alarmen oplever problemer (batteriskift i sensorer, strømsvigt, opkaldsproblemer osv.) og/eller, når alarmen bliver slået til og fra (dette kan være nyttigt, hvis du gerne vil vide, når dine børn kommer hjem).

Trådløs Kommunikation

Alle enheder kommunikerer trådløst med alarmpanelet. På den måde slipper du for at skulle trække ledninger rundt i huset. Det trådløse signal rækker 100m i luftlinje (ca. 30m indendørs afhængig af antal af vægge og materiale). Der er 32 trådløse zoner i alarmsystemet. Det er i langt størstedelen af hjem mere end tilstrækkeligt til at dække udsatte vinduer/døre med dør/vinduessensorer samt et antal bevægelsessensorer indendørs.

Stærkt og stabilt trådløst signal med 868MHz

Alarmpanelet og sensorer kommunikerer med 868MHz. Det er altså et meget stærkere signal, end i de fleste andre økonomiske alarmsystem. Dette gør, at rækkevidden mellem alarmpanelet og sensorer er væsentligt længere, altså ca. 30 meter. Derudover benytter HomeSecure PRO alarmen sig af en kodningsprotokol, som stort set udelukker trådløse forstyrrelser. Med 868MHz får du altså et endnu mere stabilt og sikkert alarmsystem.

Sensor Status

Alle sensorer sender automatisk et statussignal til alarmpanelet i faste intervaller (en gang i timen). Systemet holder sig altså altid opdateret omkring de enkelte sensorers status. Hvis der skal skiftes batteri i en sensor kommer dette automatisk op på displayet. Alarmen advarer også, hvis en sensor af en eller anden årsag bliver defekt.

Tidsforsinkelse ved Aktivering og Deaktivering

HomeSecure PRO alarmen har indbygget tidsforsinkelse ved aktivering og deaktivering. Det betyder, at når du kommer hjem, så kan du åbne døren selvom der sidder en dørsensor på den. Alarmen registrerer åbningen, men venter et stykke tid med at udløse alarm, så du har tid til at deaktivere alarmen på tastaturet eller med fjernbetjening, sms eller App. Ligeledes har du tid til at forlade huset, efter du har aktiveret alarmen. Forsinkelsen kan sættes på mellem 0-300 sekunder.

Slå Alarmen til, Mens Du Sover

Skalsikring (eller Nat-tilkobling) sørger for, at du kan sikre dit hjem, både når du er ude, men også mens du er hjemme. HomeSecure alarmen kan tilkobles på to måder: Fuld Aktivering: Alle sensorer bliver aktiveret, og de vil alle udløse alarmen ved forsøg på indbrud. Denne aktivering benyttes, når der ikke er nogen hjemme.

Skal Aktivering: Sensorer i aktivitetszonen (som regel bevægelssesensorer) bliver slået fra, mens alle andre sensorer (som regel dør/vinduessensorer) er slået til. På den måde kan du bevæge dig rundt i huset om aftenen/natten, mens døre og vinduer er sikrede.

Øredøvende Larm ved Indbrud

Larm og opmærksomhed er tyvens fjende nummer et. Denne pakke indeholder et trådløst udendørshorn med flash, som larmer med øredøvende 105dB. Dvs. hvis en indbrudstyv skulle forsøge at bryde ind vil ikke kun den indbyggede sirene larme med 85dB, men det trådløse udendørshorn vil også larme og blinke for at tiltrække opmærksomhed. Enhver indbrudstyv til tage benene på nakken under disse omstændigheder.

Mange Betjeningsmuligheder

Alarm systemet kan betjenes både med de medfølgende fjernbetjeninger, SMS, vores gratis app til iPhone og Android, samt det indbyggede tastatur.

Nem Installation og Opsætning

Når du modtager alarmen, kodes sensorerne let til alarmpanelet i en opsætning, som du selv bestemmer. Herefter laves alle indstillinger hurtigt og let på selve alarmpanelet. Sensorer installeres nemt og hurtigt med det medfølgende ophængningstilbehør.

Besked ved Strømsvigt

Alarmen sender automatisk besked, hvis strømforsyningen svigter. Så snart alarm systemet registrerer, at strømforsyningen ikke længere tilfører strøm, slår den over på backupbatteriet, som holder i 8 timer. Den fortsætter altså med at fungerer som normalt. Samtidig sender den SMS til de registrerede telefonnumre og advarer om strømsvigtet.

Betjen Din Alarm fra Hvor Som Helst med gratis app til iPhone og Android

Download deres gratis mobil app til iPhone og Android. Med den kan du altid aktivere og deaktivere dit alarmsystem. Du kan derfor slå alarmen fra eller til, hvor som helst, hvis du har glemt det, eller hvis nogen skal have adgang til huset.

Dørklokke

Alarm systemet kan opsættes til en hvis funktion der hedder chime zone, som gør at kontrolpanelet afspiller en ''ding dong'' lyd, når en dør åbnes.


Test & Resultat

Hvordan tester man en alarm?
Jeg kunne jo prøve at bryde ind i mit ejet hjem midt om natten. Jeg har leget lidt med hele alarmsystemet og alle de indstillinger det har. Det er virkeligt et system med mange muligheder. Desværre har jeg ikke fået sensorer der er immune overfor dyr, så disse kan jeg ikke se om de virker. Her skulle det være muligt at have alarmen slået til, selvom man har en eller to hunde gående rundt i huset, når man ikke er hjemme. I starten brugte jeg meget tid på at få indstillet kontrolpanelet så det passer til vores hjem, og vores dagligdag. Efter det, og efter man lige bliver dus med den, og huskede at slå alarmen til inden man kørte hjemme fra, fungerer den rigtig godt. Efter jeg har fået lavet de rigtig indstillinger, har jeg ikke haft nogen fejlalarmeringer. Udover dør og rum sensorer, fik vi også en røgalarm med, og jeg synes at det er en god ide, at den kan sammenkobles med alarmen, så man også får besked om, hvis der er røg og i værste tilfælde, brand i ens hjem. Til denne model medfølger der 2 fjernbetjeninger, som er en nem og hurtig måde at til- og fra-koble alarmen med. De har en rigtig god rækkevidde, som er med til at gøre det nemt, at bruge den. Rækkevidde er omkring små 50 meter, alt efter hvor mange forhindringer der er.    


Konklusion

Så kom vi til enden af denne anmeldelse af denne alarm pakke fra Homealarm.dk. Jeg er rigtig godt tilfreds med produktet og virker som det skal, uden at lave fejl og uden alt for svære og kringlede opsætninger og indstillinger. Før i tiden kostede det en masse penge, at få opsat en alarm i sit hjem. Både i forhold til installationen, som man skulle have en teknikker ud at gøre, da ældre alarmer ofte var kablet (læs: ikke trådløse), og så kostede det også en god sum penge hver måned. Det er man helt fri for her. Her køber man bare den pakke, der passer til ens hjem - sætter det op, og så har man en velfungerende alarm, uden at det koster noget hver måned. Der findes masser at tilbehør som man kan tilkøbe, såsom gassensor og et ekstra kodetastatur, som ligeledes er trådløst, eller et trådløs IP kamera til både indendørs og udendørs, som så kan placeres alt efter hvor man har brug for det. Hvis jeg skulle nævne noget som kunne have været bedre, så ville det være at få det koblet op på internettet, og således kun bruge simkortet i nødstilfælde, hvis ens internettet svigter. Jeg ligger og svinger lidt mellem 9 og 10 i score.

plus

 • Kvalitet koster
  Pakken som jeg har testet, koster 4795 + røgalarmen. Men det er alle pengene værd.
 • Opsætning
  Det er rigtig nemt at sætte op - både montering af sensorer og indstilling at kontrolpanel.
 • Trådløs
  Alt er trådløst, så man skal ikke tænke på, at der skal trækkes ledninger. Kun strømforsyning til kontrolpanelet og til den udendørs sirene.
 • Mulighed for at udvide
  HomeAlarm har et stort tilbehørs sortiment, så der er rig mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr.
 • Hurtig alarm
  Der går ikke mange sekunder inden man modtager både SMS og opkald, når alarmen bliver udløst.

minus

 • Nøglebrik
  Det kunne være godt med nogle nøglebrikker, som man kunne give til ens børn, til når de feks. kommer hjem fra skole, så de er fri for at huske koden.
 • Delvist på dansk
  Det er ikke hele sproget på kontrolpanelet, som er oversat til dansk, det gælder både tekst og lyd.

overallscore9

silver

 


 

The end of this review is near, and I am very pleased with the product, which works as it should, without errors, and without too difficult and intricate configurations and settings. Way back in time, it would have cost a lot of money to have an alarm installed at home. Both in relation to the installation, which you would have had and technician to install, since older alarms often were wired (read: not wireless), and added to that, you would also have to pay quite an amount of money monthly, for a subscription. But that is a thing of the past. Now you just buy the package that suits your home - set it up, and then you have a functioning alarm, without having to pay for a monthly subscription. There are plenty of accessories that you can purchase, such as gas sensor and an additional keypad, which is also wireless, or why not a wireless IP camera for both indoor and outdoor, which you then can place according to your needs. If I had to mention something which could have been better, it would be to get it connected to the Internet, and only use the Sim card, if your Internet fails. I'm not sure about what score i would give this HomeAlarm system, I'm just right between a score of 9 or 10.

plus

 

 

 • Quality costs
  The package that I've tested, costs 4795 + the smoke alarm. But it is worth every penny.
 • Easy setup
  It's really easy to set up - both the installation of sensors and setting up the control panel.
 • Wireless
  Everything is wireless, so you should'nt have to think about cables and where they should go. Only the power supply to the control panel, and the outdoor siren has to be wired, everything else is totally wireless.
 • Opportunity to expand
  HomeAlarm has a large assortment of accessories, so there is ample opportunity to buy additional equipment.
 • Quick alarm
  It doesn't take many seconds before you receive both a text message and call, when the alarm is triggered.

minus

 • Key tag
  It might be good with some key tags, that you could give to your children, for when they eg. come home from school, so that they dont need to remember the code.
 • Partly in Danish
  It is not the whole language on the control panel, which has been translated into Danish, both in text and audio.

 

overallscore9

silver

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Yderligere information

Læst 2747 gange
Log ind for at skrive en kommentar.