Tirsdag, 26 januar 2016 16:20

Klevv Genuine DDR3 2400Mhz - Flotte RAM med lys i

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Klevv Genuine er egentlig ikke en helt ny blok, men den er alligevel ret fed, så derfor kigger vi på den og gennemgår den flotte RAM blok.

klevvddr32400

klevv logo

Etableret i 2014 Essencore startede med ét mål: at "ændre verden & være en leder i halvleder distribution". Under denne fælles drøm, har vi udvidet vores forretningsdomæne på verdensplan og blevet en hidtil uset hukommelseaktør på markedet.
Vores forretningsstrategier er at vedtage de nyeste teknologier til at differentiere os i foran af kunder fra konkurrenterne, leverer dedikeret hukommelsesprodukter, og tilbyde forskellige produktportefølje til kundens konkurrenceparathed.
Vi mener, at vores styrkepositioner er velorganiserede virksomhedsstrukturer, omfattende udviklingsproduktion og menneskelige ressourcers topniveau fra verdens bedste hukommelse iDMS. Essencore vil altid være en kundedrevet virksomhed; vi fokuserer vores indsats på at levere den højeste kvalitet med opmærksom eftersalgs-service og support, hvilket sikrer totale distributører, forhandlere, detailhandlere og OEM-kunder i hvert hjørne af kloden.
For at kunne levere førende produkter og ekstraordinære digitale livserfaring, investerer vi kraftigt på medarbejdere til at tegne individuel kreativitet. Som ny verdensklasses førende på området for hukommelsesprodukter, Essencore er her for at berige dit digitale liv oplevelse.


Specifikationer

Format DDR3 Unbuffered DIMM
Capacity 8GB (2 x 4GB)
16GB (4 x 4GB)
16GB (2 x 8GB)
32GB (4 x 8GB)
Speed Voltage 1600 9-9-9 @ 1.5V
1866 9-10-9 @ 1.5V
2133 10-12-12 @ 1.6V
2400 11-13-13 @ 1.65V
2666 12-13-13 @ 1.65V
2800 12-14-14 @ 1.65V
2933 12-14-14 @ 1.65V
3200 13-15-15 @ 1.65V
Pin Out 240 Pin
Dimensions 133 X 55 X 8 mm
Warranty Lifetime Warranty

Design & Features

IMG 2437IMG 2438

Som andre produkter vi har set fra Klevv, kommer det i en flot indpakning, der giver den følelse af, at det er noget eksklusivt man har med at gøre, og det er en god strategi efter min mening, for det er ligeså meget følelsen af det produkt man har med at gøre, som det er ydelsen, jeg ved at nogle ikke mener det har en indflydelse, og andre har det på samme måde som mig. Her skal vi kigge på et sæt RAM af 2 blokke på 8GB og 2400Mhz, samt finde timings på 11-13-13. Med det på plads vil jeg hoppe videre ned og kigge på designet af dem.

Pakkens indhold:

 • Klevv Genuine DDR3 2400Mhz

IMG 2439IMG 2440IMG 2441IMG 2442

Her er nogle billeder af det flotte sæt RAM, de 2 sæt jeg nu har haft fingre i har bare været super lækre begge to, og det her er jo så et af dem, det er gennemført og lækkert, og som deres CRAS-serie, så er der LED i toppen af det her sæt, dog fås de kun med hvid LED, hvilket passer mig fint da det er et setup med de farver de skal monteres i. Som jeg lige ser det, er køleblokkene lavet af aluminium og har et lidt særpræget mønster i toppen, som lader lyset komme igennem, hvilket faktisk giver en ret fed effekt når de er lyst op og det er mørkt. Som jeg også nævner i CRAS artiklen, så er der jo muligheder for RGB lys nu, og det vil jo være en fed mulighed, om det så kræver et kabel til hver RAM blok er mig uvist.

IMG 2469

I skal ikke snydes for et billede af blokkene i brug, her sidder de i mit Fractal Design B&W build, hvor de jo passer perfekt ind og giver bare et kanon fedt lys. Som altid er det jo ikke nok bare at vise dem frem, der skal også en test af det her sæt RAM på banen, desværre har vi ikke så meget data på RAM endnu, men det vil komme løbende.


Test & Resultat

Rammene er testet med AIDA64 Cache % Memory benchmark, og er testet på følgende system.

Bundkort MSI Z97m Gaming
CPU intel i7 4790
Ram Klevv 16GB 2400Mhz
SSD OCZ Trion 480GB
Grafikkort Gainward GTX680
PSU 1200 Watt

2016 01 27 13 10 30 Program Manager

Her ses testen, som er foretaget med standard hastigheder på processoren, da jeg ikke ser grund til at overclocke dem, men blot købe den i en hurtigere model, hvis man ønsker et sæt der er hurtigere. De klarer sig super godt, og faktisk bedre end mange af de sæt jeg har liggende, så det er super. Vigtigst af alt er, at de super stabile, jeg har skiftet dem ud fra et ældre sæt Corsair Dominator, som drillede lidt med BSOD og ustabilitet når der skulle arbejdes på dem computer.


Konklusion

Igen vil jeg lægge vægt på design og den måde de præsenterer sig selv, jeg er overrasket over hvor lækre de RAM blokke er, og hvad de gør inde i en computer, de er super flotte og har den her flotte grill, vil jeg nok kalde det, i toppen, hvor der er en flot hvidt lys der ikke er for voldsomt, nogle af de LED ting man ser på markedet er meget voldsomme og lyser hele rummet op, det her sæt kan gøre sig til i alle slags setup, også dem uden andet lys i. Så Klevv har virkelig gjort et godt stykke arbejde, og jeg glæder mig meget til at følge deres udvikling frem over! Vi slutter af med et 10 tal for det flotte design.

plus

 • Kanon design
  Som det fremgår af artiklen, så er jeg vild med deres designstil, og synes de gør noget godt for alle de computere jeg har dem i, da de har det flotte tidsløse design, og den fine LED oplyste top.
 • Hastighederne er som de skal være
  Der er intet at komme efter når vi kigger på testen, det er som de andre 2400 Mhz RAM jeg har i huset, dog faktisk med bedre timings end fleste af dem jeg selv ejer her. For at det ikke skal være løgn, findes de i hastigheder op til hele 3200Mhz, med timings der hedder 13-15-15. det er super fint.
 • Passer i mange sammenhænge
  Jeg har endnu ikke set dem i et sammenhæng, hvor de ikke passer ind, med mindre man har et helt andet lystema i den computer de er sat i.
 • De er meget stabile
  Der har på intet tidspunkt været tegn på ustabilitet eller andre former for problemer, de har bare kørt på X.M.P profilen og det kører bare.

minus

 • Der er intet at komme efter her!

overallscore10

gold

 


Conclusion

Again, I will mention the design and the way it presents itself, I'm surprised how sweet these RAM blocks are, and what they can do inside a computer, They are really nice, and has that nice grill as I would call it, in the top, where there is a great white light, which isn't too much, as som LED things you see on the market tend to be which light up an entire room, this setup goes in all rooms, also if there isn't any other light. So, Klecc has really done a great job here, and I'm really excited to follow them and the development they are going through. We will round up with a score of 10, for a great design!

plus

 • Great design
  As mentioned in the article, I'm crazy about their style, and I think they really do something positive for every computer I've had them in, as they have that timeless design, and the great LED lit top.
 • The speeds are just as they need to be
  There's nothing negative to say after testing them, it's as the other 2400 Mhz RAM I've got at home, though, actually with better timings than most of the ones I own. And even more, you can get them with speeds up to 3200Mhz, with timings of 13-15-15. Really great.
 • Fits in several associations
  I havn't yet found a matter where they didn't fit, unless you have another lightning theme in the computer they are mounted ind.
 • They are very stabile
  At no time, they shows any signs of unstability or in other ways acting out, they have run on the X.M.P profile, and that's just super.

minus

 • Nothing to mention!

 

overallscore10

gold

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 596 gange
Log ind for at skrive en kommentar.