Mandag, 24 september 2012 00:00

Pure Sensia 200D Connect

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Træt af lyd-kvaliteten på din gamle FM radio, eller kunne du godt tænke dig en radio som kan streame direkte fra dit netværk ?

Pure-Sensia-200D-produkt

Så bør du helt klart, tage et kig på Pure's Sensia 200D Connect. Lyst til at se hvilke funktioner denne lille, men utrolig kraftige digitale radio, er udstyret med ? Så følg med, når vi anmelder den.


Produktet er udlånt af: Pure
Prisen på produktet: 2050,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

Pure anvender britisk design og teknik til at fremstille verdens mest innovative serie af digitale og internetbaserede radioer. Pure kickstartede markedet for DAB-digitalradio med lanceringen af EVOKE-1 i 2002 og er nu verdens førende producent af digitalradio.

Pure-logo

Opfindelsen og raffineringen af Pure-radioerne er et resultat af en passion for radio og det største dedikerede radioudviklingsteam i verden. Pure har også en unik fordel af Imagination – usædvanlig teknologi udviklet af vor moderselskab Imagination Technologies.


Produktet er udlånt af: Pure
Prisen på produktet: 2050,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Radio Digital (DAB/DAB+/DMB-radio), FM- og internetradio (Wi-Fi).
Trådløs 802.11b og 802.11g understøttet af WEP- og WPA/WPA2-kryptering.
Mediestreaming De understøttede lydkodekser omfatter WMA (standard V9), ACC, mp3, mp2. Mediestreaming kræver UPnP-server eller pc/MAC med UPnP-serversoftware (leveres, når du foretager registrering på www.thelounge.com).
Højttalere To fulde 3”-drev.
Lydudgangseffekt 30W RMS.
Indgangsstik USB. 14,3 V DC-strømadapterstik (230/110 V medfølger). ChargePAK-stik. 3,5 mm linje-input til ekstra enheder.
Udgangsstik USB. 3,5 mm hovedtelefonstik.
Knapper 5,7" berøringsskærmsdisplay, standby-knap, lydstyrkeregulering og mute-knap.
Fjernbetjening Infrarød fjernbetjening.
Forudindstilling 30 digitale favoritkanaler, 10 FM-favoritkanaler samt ubegrænsede foretrukne internetradiokanaler
Display 5,7" kapacitiv TFT-skærm.
Hovedstrømforsyning 230/110 V AC til 14.3V DC ekstern strømadapter.
ChargePAK ChargePAK F1-batteri til opladning i enheden (ekstraudstyr).
Mål højde 166 mm x bredde 280 mm x dybde 180 mm (eksklusive fod).
Vægt 1,9 kg (undtagen ChargePAK)
Trådantenne Indbygget teleskopisk antenne. Intern Wi-Fi-antenne.
Garanti Omfattende 2-års-garanti.

Produktet er udlånt af: Pure
Prisen på produktet: 2050,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 

HPIM2795

Vupsi, så fik vi pakket den lille og frække digitale radio, Sensia 200D Connect, ud af sin indpakning. Smuk ser hun ud, det kan vi ikke komme udenom. Mit første indtryk af radioen, var at det lignede et forvokset hønse-æg, men efter at have haft radioen stående i et stykke tid, begyndte jeg rent faktisk at være vild med det ægge-formede design, som Pure har skabt.

HPIM2810

Pakkens indhold:

 • Pure Sensia 200D Connect
 • Strømforsyning inkl. US/EU adaptere
 • Fod/Stander
 • Fjernbetjening
 • Brugsanvisning

HPIM2795 HPIM2796

HPIM2797 HPIM2798

Det hvide stof, som er påsat i hver side af radioen, dækker over dens 3" højtalere. I midten har vi den store 5.7" berøringsfølsomme skærm, og det er her alt det sjove foregår. De to små 'sorte prikker', man kan se til venstre for skærmen, er sensore, som gør at Sensia 200D Connect, selv kan indstille lysstyrken. Pure, har desuden været utrolig smarte, at påklæbe et lille klistermærke, som du vha. af din smartphone kan skanne, og 'vupsi', så bliver du sendt direkte til deres 'Pure Connect' app. Se, det er gennemtænkt!

HPIM2800

HPIM2801 HPIM2802

HPIM2803 HPIM2804

Udover at du har mulighed for at streame musik trådløst fra din smartphone eller dit netværk, så er Sensia 200D Connect også udstyret med den efterhånden gamle radio udgave, FM radio. Nederst bagpå radioen, er der 4 tilslutninger.

 • Indgang til strømforsyningen
 • Aux indgang
 • Udgang til headset
 • USB

Men hvad så hvis du skal på stranden, eller et andet sted hvor der ikke er en stikkontakt ? Der, har Pure selvfølgelig sørget for at du kan tilkøbe en lille batteri-pakke, så du har mulighed for at slæbe din Pure Sensia 200D Connect med ALLE steder.

HPIM2807

HPIM2805 HPIM2806

Ser vi på toppen af Pure's Sensia 200D Connect, så finder vi 4 forskellige knapper.

 • Justering af lydstyrke + og -
 • Mute funktion
 • Tænd/Sluk/Dvale knap

Udover knapperne, så finder du også en antenne. Denne antenne, bruges til modtagelse af digital radio, samt FM radio.

HPIM2811 HPIM2813

HPIM2812

Men, men, men. Pure, har da også sørget for at du kan styre din Sensia 200D Connect, uden at skulle stå lige ved siden af den. Der medfølger en lille og handy fjernbetjening, som reagere utrolig godt. Fjernbetjeningen er selvfølgelig holdt i samme ægge-formede design, som selve radioen.

HPIM2818 HPIM2819

Nogle mener at billeder siger alt, dette er vi dog ikke overbevist om, her på ElektronikTest.dk, så vi har selvfølgelig sørget for at lave en video anmeldelse af Pure's Sensia 200D Connect, hvor vi også forklarer lidt om de forskellige features, som Pure's Sensia 200D Connect er udstyret med.


Produktet er udlånt af: Pure
Prisen på produktet: 2050,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 


Produktet er udlånt af: Pure
Prisen på produktet: 2050,-
Produktet kan købes her: EDBPriser.dk
 
Pure's Sensia 200D Connect, er en utrolig brugervenlig digital radio, som kan utrolig meget, selvom den er forholdsvis lille af størrelse. Den er ikke overfyldt med alle mulige overflødige knapper og indstillinger. Lyden er rigtig god, og den har masser af lækre features, som f.eks. Facebook, og mulighed for at opsætte sit eget lille slideshow, fra en hvilken som helst mappe på netværket.
 
plus
 • Designet
 • Lydkvaliteten
 • Tilslutningsmulighederne
 
minus
 • Intet
overallscore8 
silver
 

 
Pure's Sensia 200D Connect is an incredibly user-friendly digital radio that can a lot, even though it is relatively small in size. It is not overcrowded with all sorts of unnecessary buttons and options. The sound is great and it has lots of great features, such as. Facebook, and the ability to set up your own little slideshow, from any folder on the network.
 
plus
 • The design
 • The sound quality
 • The connectivity
 
minus
 • Nothing
 
overallscore8
silver

 

Yderligere information

Læst 1681 gange
Log ind for at skrive en kommentar.