Fredag, 06 februar 2015 14:49

Pure pop midi - Fra den nye pop serie

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Så er Pure uden med deres ny serie "pop". Vi har modtaget modellen der hedder Midi, så lad os se hvad den byder på!

purepopmidi

Pure logo

Pure anvender britisk design og teknik, til at fremstille verdens mest innovative serie af digitale og internetbaserede radioer. Pure kickstartede markedet for DAB-digitalradio, med lanceringen af EVOKE-1 i 2002, og er nu verdens førende producent af digitalradio. I august 2008 lancerede Pure sin første 'internetbaserede' radio, EVOKE Flow. EVOKE Flow, der er kåret af Hi-Fi Choice som 'et produkt, der ændrer radioen' og vandt "What Hi-Fi Sound & Visions" 'Radio Product of the Year 2008', kan afspille radio (DAB+ and FM), internetindhold (tusindvis af stationer, podcasts, genafspilningsprogrammer og Pure Sounds) samt streamet musik fra din computer. Opfindelsen og raffineringen af Pure-radioerne er et resultat af en passion for radio og det største dedikerede radioudviklingsteam i verden. Pure har også en unik fordel af Imagination – usædvanlig teknologi udviklet af vor moderselskab Imagination Technologies.


Specifikationer

Radio Digital and FM radio
Frequencies DAB/DAB+, FM radio 87.5-108 MHz, products sold in France receive DAB/DAB+/DMB‑ R, FM radio 87.5-108 MHz
Speaker Full-range 3" drive unit
Audio power output 4.3W RMS
Input connectors 5.5V DC power adaptor socket (230V supplied), 3.5mm Line-in for auxiliary devices
Output connectors 3.5mm stereo headphone socket
Power supply 230V AC to 5.5V (2.0A) DC external power adapter (supplied), optional ChargePAK D1 rechargeable battery pack or four AA batteries
Power consumption Standby with clock display: 0.55W, Active: 0.92W
Aerial Telescopic aerial
Dimensions 93 mm wide x 173 mm high x 102 mm deep
Warranty Comprehensive three year warranty

Video


Design & Features

purepopmidi9purepopmidi10

Så er det tid til at vi skal kigge nærmere på denne radio, og se hvad den kan præstere. Jeg vil sige at den på billeder og video virker noget mere imponerende, end den rent faktisk er!

Pakkens indhold:

 • Pure pop midi
 • Strømforsyning med adaptere
 • Brugsanvisning

purepopmidi2purepopmidi3

Vi starter med toppen, hvor betjeningsmulighederne er. Alle knapperne sidder i toppen og displayet er placeret lige under. Det store midterhjul er tænd- og slukknappen samt lydstyrke, resten af knapperne er til betjening af radiostationer med mere. Det hele er meget plastik og den virker ikke særlig robust.

purepopmidi4purepopmidi11

Bag det grå stof, sidder den lille højtaler som leverer lyden, hvilket minder om en gammeldags klokradio, hvilket ikke ret imponerende i 2015. Her skulle de altså have gjort noget mere og specielt til den pris.

purepopmidi5purepopmidi6

Her kan vi se for- og bagsiden, som ser godt ud og det er da en flot radio, og den pynter da. Lyden derimod, er bare så langt fra den standart, som andre lignende produkter levere. Pure er med på toppen, i forhold til de andre modeller, som vi har testet, men denne er det her klart den værste, jeg har hørt.

purepopmidi7purepopmidi8

Der er også mulighed for tilslutte af batterier, hvor man kan anskaffe en batteripakke, fra Pure selv. Men den er ikke med i pakken, hvilket jeg også synes er forkert, til prisen, den skulle have været med i kassen.


Konklusion

Så er vi kommet til den afsluttende konklusion. Som i jo nok kan læse ud fra det andet jeg har skrevet, så er jeg ikke imponeret over denne radio, og er lang fra tilfreds. Grundlaget for dette bunder ud i prisen, kontra det man får ud af den, lyden er ganske enkelt meget dårlig, der er så mange andre alternativer som spiller en del bedre og har flere funktioner. De radioer som vi har testet, her på siden, så er Logitechs - UE smart radio, stadig den bedste der i blandt. En anden negativ ting er, at der ikke er denne her batteri pakke med, når vi ligger oppe omkring 900 kr. for denne radio. Til denne pris, mener jeg der skulle have været en batteri pakke med, så man kunne bruge den uden strøm! ja muligheden med AA-batterier er der, men den anden løsning er bedre, synes jeg. Alt i alt er jeg slet ikke imponeret og vi lander derfor på et 3 tal for denne radio, trods alt ser den jo meget godt ud, men den vigtige del som er lyden, er ikke god.

plus

 • Den er jo flot
  Jo den er meget flot og det er også en af de ting jeg synes der er et plus her.
 • Bluetooth funktion
  Det er meget smart og fungere også som det skal.

minus

 • Prisen er et stort minus
  Den spiller ikke som en 900 kr. radio burde gøre, og batteripakke burde have været med.
 • Lyden
  Den er mildest talt rigtig dårlig, og den lyder som en gammeldags klokradio, hvilket man kan købe i dagligvarebutikker for omkring 100 kr.

overallscore3

bronze

 


 

The conclusion. Witch you probably already have read, I´m not impressed with this radio, and far from satisfied. The Basis for this is the price, versus what you get out of it. The sound is bad and there are others alternatives. That plays a lot better and more features. Of the radios that we have tested, on this page, is Logitech´s UE smart radio still the best. Another negative thing is the battery pack is not with the radio, but have to buy it separate. The radio cost about 900 dkr. For that price, the battery pack should have be with the radio, from the start. The possibility of AA-batteries is there, but the other solution is better, I think.

plus

 

 

 • Design
  It is very nice design and it is one of those things, that I think there is positive here.
 • Bluetooth function
  It is very smart and function as it should.

minus

 • The price is a big minus
  It does not play like a 900 dkr. radio should be doing, and battery pack should have been included.
 • The sound
  It is mildly really bad, and its sounds like an old-fashioned clock radio, which you can buy in grocery stores for around 100 dkr.

overallscore3

bronze

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1029 gange
Log ind for at skrive en kommentar.