Fredag, 22 februar 2013 00:00

Chill Innovation PB-4800 White PowerBank 4800mAh

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er du træt af at stå med et fladt batteri på din mobil, tablet eller MP3 afspiller eller andre produkter som kan oplades via USB ? Så bør du tage at kigge med når vi tester Chill Innovation's PowerBank 4800mAh.

powerbank4800

Med en kapacitet på 4800mAh er der kræfter nok til at oplade selv de mest strømkrævende produkter.


Chill Innovation er et dansk firma med speciale i design, fremstilling og distribution af virkelig støjsvage hi-end strømforsyninger, tilbehør til computere og industrielle servere verden over. Chill Innovation er et team af "støj entusiaster" som altid er på udkig efter nye idéer til hvordan man kan reducere støjgenerne i moderne computersystemer - og gøre det overkommeligt for selv de gennemsnitlige brugere. Chill Innovation's rødder begyndte at gro tilbage i 1996, hvor interessen for lydløse computer produkter begyndte at dukke op.

chill innovation logo
Siden de udgav deres første innovative strømforsyning CP-350A på 350W tilbage i 2002, er firmaet vokset i størrelsen og ligeledes er der ry over hele verden. Deres mission var at design den mest støjsvage hi-end strømforsyning med en overkommelig pris, på markedet. Dengang var selv den mest støjsvage strømforsyning næsten umulig at købe for den gennemsnitlige bruger, og reelt var de ikke ret støjsvage. I dag er Chill Innovation et meget værdsat brand som konstant udvider sig til andre dele af verden. Chill Innovation's kunder forventer kun det bedste af det bedste i skandinavisk kvalitet, teknologi, teknik og design.


Model name: PowerBank PB-4800 
Capacity: Real 4800mAh / 3.7V
Battery Cells: Samsung A Grade Lithium-ion Cells
Input: Micro USB B - 5V DC / 1A max
Output: USB 2.0 A - 5V DC / 1A max
Dimensions: 99 x 42 x 23 mm (H x W x D)
Weight: 95g (excluding accesories & packing)
Rechargeable: ~500 times (~85% capacity after 500 cycles)
Charging time (Power Supply): AC-DC USB Adapter (5V/1A) ~ 4-5 hours
Charging time (USB port): USB Port (typically 0.5A) ~ 8-10 hours
Conversion Efficiency: ~95% nominal
Capacity indicators: 4x Smart LED (~25%, ~50%, ~75%, ~100%)
Flashlight: LED Flashlight built-in
Power Save Controller Near Zero Self-discharge / Auto Power off
Material: Aluminum & High polished Acrylic Mirror
Colors: Black (PB-4800B) & White (PB-4800W)
Storage Temperature -20°C to 46°C
Operating Temperature: -20°C to 46°C
Operating Humidity: Max 85%, non-condensing
Protection: Short Circuit, Over Current, Over Charging
Safety / Compliance CE, FCC, RoHS

thumb0 thumb1

Powerbank'en kommer i en flot indpakning som er lavet i hårdt plastik, hele kassen er gennemsigtig og indvendigt er der lavet en papholder til powerbank'en. På Bagsiden står der lidt om enheden og hvad den kan bruges til.

thumb7

Pakkens indhold:

  • Chill Innovation PB-4800 White PowerBank 4800mAh
  • Ladekabel
  • 4 x adaptere
  • Brugsanvisning

thumb4

I enden har vi en indgang og en udgang hvor man kan tilsutte ladekablet til at oplade powerbank'en op, så den efterfølgende kan lade dine enheder op. Det store USB stik er udgangen til at oplade dine produkter med. Der følger 4 adaptere med som man kan bruge, dog kan man også sagtens bruges sit eget kabel til at oplade med, og i mit tilfælde bruger jeg en iPhone 5 og dette kabel følger ikke med i kassen, men her kan du så bruge din egen ledning.

Udskiftelige USB adaptere inkluderet til:
  • Apple (iPhone/iPod/iPad med 30-pin connector)
  • Nokia (ældre Nokia mobiltelefoner)
  • Micro USB (benyttes i de fleste nyere smartphones/mobiltelefoner)
  • Mini USB (meget udbredt i GPS, Digital kamera, Video kamera, Bluetooth enheder mv.)

thumb5

Som i kan se så er den udført i et lækkert aluminiums design, samt hårdt lexan i midten som er poleret helt blank. Den har et design som passer perfekt sammen med min iPhone 5 i hvid, og størrelsen er super god da den ikke er for stor at have med i lommen. Jeg har haft den med et par gange hvor den faktisk kom i brug, da jeg oftest bruger min mobil til internet modem når jeg er ude af huset, og her giver den et kanon boost til det ikke så stærke batteri i Apple's iPhone 5, så her falder den bestemt i god jord.

thumb9

Som beskrevet er den jo som skabt til iPhone 4/5 i hvid, den har de samme farver og fornemmelse af kvaliteten er også meget lignende som Apple's iPhone's. Der er godt med gods i den, men ikke for meget til at den uden problemer kan ligge i lommen eller tasken på farten.

thumb6

Knappen der sidder i toppen indikere den aktuelle batterikapacitet der er tilbage i enheden, så man har en ide om hvor meget man har tilbage, disse viser også kapaciteten under opladning. Når enheden er tilsluttet trykker du blot på knappen også begynder den at levere strøm til din enhed. Powerbank'en er også udstyret med et intelligent sikkerhedskredsløb som sikrer pålidelig drift. Når opladningen er afsluttet slukker powerbank'en selv for udgangen, så den ikke bruger mere strøm end højest nødvendigt.

10 
8 9

Lige for at skumme fløden, har Chill Innovation indbygget en lille diode i toppen som man kan aktivere ved at holde knappen inde i nogle sekunder og derefter orientere sig. Så ikke nok med du har en oplader med til dine enheder, så kan du også erstatte den med din lommelygte.


Så er vi kommet til den endelige konklusion og der er virkelig ikke meget at klage over her. Den lever fuldt ud op til hvad der bliver lovet, selvom jeg dog var lidt skeptisk i starten og mente ikke jeg ville bruge den ret oftet, men nu har jeg den stort set med alle steder da jeg har vænnet mig til at der er den ekstra strømkapacitet i lommen. Den tager knap 4 timer om at lade op fra tom til fuld og min iPhone 5 kan lades op godt og vel 3½ gange, hvor jeg så også bruger mobilen imens. Derudover har den jo også den lækre og smarte feature at ud over at oplade dine enheder, så er den også udstyret med en lille diode i toppen så den kan bruges som lommelygte. På den måde kan du altid finde ledningerne og den rigtige adapter, selv i mørke.

5

Ydelsen er i top, og den leverer det som er lovet og efter min mening lidt mere til.

4.5

Er man Apple bruger kan man ikke andet end at elske denne enhed, når den passer så godt ind i deres tema. Farvedesignet og knappen minder så meget om Apple's iPhone design.

3.5

Jeg er glad for at se at der bliver tænkt meget i design, brugervenlighed også lidt lir i en og samme enhed.

4

Kvaliteten af materialerne er i top og den er lavet super godt. Batterierne kan man dog ikke udskifte og de holder til mindst 500 opladninger, her ville jeg dog gerne have muligheden for at skifte cellerne, så man kan bruge den efter at battericellerne er slidt ned, da powerbank'ens ydre helt sikkert kan holde i meget længere tid end batterierne.

5

Her er der ingen ko på isen, den er så nem og enkelt at alle kan betjene den. Det er blot at isætte ledningen, derefter et tryk på knappen og så går den ellers i gang med at oplade, og sørger selv for at slukke når enheden er ladet fuldt op.

4

Prisen på 449,- DKR er ganske fin og det er klart en pris jeg er villig til at betale for et produkt af denne klasse. Jeg ville have givet den 5 stjerner hvis der var mulighed for udskiftning af cellerne, så man også kan bruge den når de indbyggede battericeller er slidt ned, fremfor at skulle ud og købe en ny. Chill Innovation's PB-4800 White PowerBank 4800mAh kan købes her.

4.5

Vi lander samlet på 4½ stjerner. Jeg kan sige uden at tøve at den er alle pengene værd, hvis man skal have ekstra power med i lommen. Den findes også i en kraftigere udgave på hele 8800mAh.

Godt-Produkt


Now it's time to the final conclusion, and there is almost nothing to complain about. It lives up to my expectations and what's promised by Chill Innovation. Although i was a little skeptical at first as i didn't though i was going to be using it a lot, but but but now i almost can't go anywhere without the powerbank lying in my pocket, as i've got to used to have the extra power capacity in my pocket. It takes around 4 hours to get the powerbank fully charged, and with a fully charged powerbank i can recharge my iPhone 5 about 3½ times, be aware that i also used my iPhone while charging it. In addition to the charging features it's also equipped with a small LED at the top, so it can be used as a flashlight. That way you can always find the cables or the correct adapter, even in the dark.

5

The performance is top notch, and it delivers what is promised by Chill Innovation and in my opinion a little extra.

4.5

If you're a Apple user, you will surely fall in love with this device as it fits extremely will into their design theme. The color design and the button looks a lot like the button on Apple's iPhone design.

3.5

I'm very pleased to see that Chill Innovation has though a lot about the design, usability and a little bling bling and stuffed it all into one single device.

4

The quality of the materials is nothing but perfect, and it feels like a million dollar car. The batteries can be recharged a minimum of 500 times, however the batteries is replaceable. I would have loved to see that it would be possible to replace the battery cells, so you can use the device after the battery cells is worn out, as I'm sure that the outside of the powerbank can last a lot longer than the batteries.

5

It's no problem to use the device whether you're a novice or a geek, it's so simple and easy that anyone can operate it. What you do is simply to connect the cord, press the button and then it starts charging the device which is connected to it, and it even turns off automatically when the device is fully charged.

4

The price you have to pay for this unit is 449,- DKK, which i think is a great price and i would definately be willing to pay that, without a doubt. I would have given the powerbank 5 stars if it was possible to replace the battery cells when they are worn out, rather than having to go out and buy a new one. Chill Innovation's PB-4800 White Power Bank 4800mAh can be purchased here.

4.5

At last we land at a total of 4½ stars. Without hesitation i can say that it's worth every dime, and it's an incredible device to have if you need some extra power in your pocket. It is also available in a more powerful version with 8000mAh.

Godt-Produkt-UK

Læst 2106 gange
Log ind for at skrive en kommentar.