Tirsdag, 16 juli 2013 00:00

Arctic Power Bank 4000 - Gå aldrig tør for strøm på farten

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Er din smartphone en af dem der sluger strøm, så er Power Bank 4000 din redning.

Arctic PowerBank 4000

 Ekstra batteritid til bilferien, busturen eller hvor du ellers ikke har adgang til en stikkontakt.


 

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 123,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Den øgede varme udledning af moderne computere har sat produktionen af kraftfulde og stille kølere ud over midlerne til de fleste producenter. De forhøjede støjniveauer af pc-systemer har en negativ indvirkning på produktiviteten, da en stille computer er grundlaget for behagelige arbejdsbetingelser. ARCTIC indledte tendensen til stille kølesystemer til stationære pc'er i 2001 og har ført an lige siden. Da Arctic Cooling blev grundlagt, begyndte vi ved at fokusere på Schweiz og Tyskland. I 2002 Arctic Cooling (HK) Ltd blev grundlagt for at udvikle relationer med vores asiatiske produktions-steder. Fra 2005 begyndte vi at udvide aktiviteterne i Nord-og Sydamerika og yde optimal service til vores kunder der.
arctic logo
Sund vækst med lav risiko er ARCTIC's vigtigste mål. Vi fokuserer på vores egne evner og potentialet i vores markeder. Vi åbner op for nye geografiske regioner for yderligere at understrege vores position som en global aktør. På lang sigt vil vi etablere os som innovatorer i vores nye produkt områder i samme omfang, som vi allerede er i vores pc køler forretning, og for at opnå den samme høje grad af markedsandel og popularitet.

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 123,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Capacity 4000 mAh
Battery Lithium Polymer
Output DC 5V, 2A
Input DC 5V, 800 mA
Charging Time 6 hours
Standby Time 3 years
Life span Up to 1000 cycles
Product Dimensions (L x W x H) 117 L x 54 W x 11 H mm
Product Net Weight 107 g
Limited Warranty 2 years
Packaging Dimensions (L x W x H) 131 L x 58 W x 145 H mm
UPC

Black: 0872767006164

Silver: 087276700617

Gross Weight 0.4 kg

Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 123,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 

Pic3

Arctic Power Bank 4000 er til den rejsende, der altid vil have en mulighed for opladning i nødsituationer. Det er noget der er gået hen at blive rigtigt populært til festivaler, hvor man ikke lige har strøm ved hånden. Dens lette vægt, design og store kapacitet gør den til et godt redskab at have ved hånden. Den store kapacitet giver en masse ekstra timers musik, spil, film m.m. på din enhed og på kablerne gør at du kan tilslutte alle dine Mini- og Micro USB enheder såsom smartphones, tablets, kamera og MP3.

Pakkens indhold:

 • Power Bank 4000
 • Mini USB kabel
 • Micro USB kabel
 • Rejsetaske

Pic6

Ved siden af USB og Micro USB portene sidder en LED indikator der hele tiden viser strømniveauet. 
Hvis f.eks. LED indikatoren blinker skiftevis rød og grøn er strømniveauet på 51-75%.

Pic1

Den medfølgende rejsetaske gør det nemt at transportere alle de forskellige dele rundt og grundet størrelsen af power banken kan du tage den med over alt, da den nemt kan passe ned i din jakkelomme eller i rygsækken.

Pic9

At lade power banken op er utroligt simpel. Du indsætter Micro USB kablet i power banken og slutter den til en USB enhed som f.eks. din komputer eller din USB oplader. Når power banken så er klar til at lade dine enheder op, vender du bare kablet om og nu kan du så lade din smartphone op. Det kan også ske, at du har enheder der bruger Mini USB og simpelt nok skifter du bare ledningen ud.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 123,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Jeg har igennem et par uger ladet power banken op og brugt den som nødbatteri til mange forskellige enheder. Deriblandt er min smartphone, WoofIt (bluetooth højtaler), Smartwatch og selvfølgelig den gamle klassiske MP3.
 • Opladning af Power Bank 4000:
  Der står angivet på manualen at power banken tager ca. 6 timer om at lade fuldt op, og det løfter holder den. De mange gange jeg har ladet den op har det taget ca. mellem 5½-6 timer hvis den har været helt afladet. Det er en meget fin opladningstid taget i betragtning hvor mange timer den kan oplade en anden enhed.
 • Opladning af enheder:
  Efter at have ladet alle mine forskellige enheder op utallige gange er jeg meget overrasket over hvor hurtigt det går. Din smartphone vil stensikkert lade hurtigere op end hvis den var tilsat til en stikkontakt. Derfor er der mange ekstra timers lytten til musik med denne powerbank. Den kan også holde din smartphone kørende med film spillene i flere timer. Den kan tilføje MANGE timer til din enhed!
 • Generelt:
  Det er et rigtigt lækkert produkt som opfylder alle de specifikationer, der er angivet i manualen. Dog er der produkter som løser tilkoblingsfunktionen bedre, for USB indgangende kan med tiden blive sløve og løse. 

Selve designet af produktet er rigtigt lækkert. Den er lavet af nogle materialer med en flot finish, blandt andet aluminiumsoverfladen, som er rigtig flot og stilren. 
Størrelsen er også god, da den kan tages med overalt, dog gør kablerne igen den lidt mindre fleksibel.


Produktet er udlånt af: Arctic
Prisen på produktet: 123,-
Produktet kan købes her: Computersalg.dk
 
Det er et produkt jeg vil anbefale til alle der har en strømsluger med på farten. Det kan være et fantastisk hjælpsomt redskab at have ved hånden i alle situationer hvor det ikke er så let at få tilgang til strøm. Det kan være du er ude at tage billeder i skoven og dit kamera er ved at løbe tør for strøm. Istedet for at tage hjem kan du bare huske at medbringe din power bank.
 
plus
 • Power banken giver fuld ydelse
  Da den udnytter strømmen fuldt ud. Den kan endda holde op mod 80% af den opladede strøm i over 3 uger. Det har jeg dog ikke helt nået at efterteste, men efter 2 uger holder den stadig på meget af den opladte strøm.
 • Produktet er rigtigt lækkert
  Og materialerne er gennemført. Det virker robust og kan efter erfaring godt tåle små frie fald.
 • Det bliver næsten ikke nemmere at oplade dine enheder på farten
  Bare prop stikket i, så er du godt kørende i flere timer frem.
 
minus
 • Der er nogle tiltag i designet
  Som kunne have været rare at have set. Det indebærer en smartere løsning i forhold til kablerne. Man kunne have kabler der sad fast i power banken og som så havde udskiftelige udgange. Det ville virke bedre for mig.
 • Den minder om alle de andre produkter
  Af samme kategori på markedet, dog med højere kvalitet og bedre brugervenlighed, men der er ikke taget nogle nye tiltag. Noget der forbedrer oplevelsen af produktet endnu mere.
overallscore7 
silver
 

 
It's a product I would recommend to anyone that has a power hungry device. It can be a very helpful tool to have by your side in all situations where it is not so easy to get access to power. For example you could be out to take pictures in the woods and your camera is running out of power. Instead of going home, you can just remember to bring your power bank.
 
plus
 • The power bank offers full performance
  As it uses the power fully. It can even hold up to 80% of the charged power for over 3 weeks. I have not quite reached to test that, but after 2 weeks it still keeps much of the charged power.
 • The product is really nice
  And it's materials are spectacular. It seems robust and can overcome a few small tosses.
 • It can not be easier to power your device on the go!
  Just plug the connector in, then you are secured several hours ahead.

 

minus
 • There are some parts of the design

Which is not optimal. It involves a smarter option for the cables. An idea could be that it might have cables that is fastened to the power bank and then had interchangeable outputs. That would work better for me.

 • It recalls all the other products of the same category on the market

Just with higher quality and better usability, but there is no new initiatives. Nothing that improves the overall product experience even more. That is a bit disapponting.

 
overallscore7
silver
Læst 1231 gange
Log ind for at skrive en kommentar.