Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Mandag, 22 juni 2015 13:30

Zyxel har smidt et monster af en router på gaden, som sikker videostraming i 4k-opløsning

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Zyxel har smidt et monster af en Router på gaden, med en 1,4 GHz processor og 512 mb ram.

 

ZyXEL lanserer sin første 4x4 MU-MIMO, Armor Z1 AC2350. Armor Z1 AC2350 er en dualband-router, som benytter standarden 802.11ac AC2350. Den samlede kapacitet er op til 2333Mbps fordelt på, op til 600Mbps på 2,5 GHz-båndet og 1733Mbps på 5 GHz-båndet. De to bånd kan med fordel anvendes til forskellige typer tjenester, hvor 5 GHz-båndet er til mere krævende tjenester som f.eks. spil eller streaming i Ultra HD eller 4K, mens 2,5 GHz-båndet kan anvendes til eksempelvis mobiltelefoner, tabletter og pc-baseret kontorarbejde.

Blandt de nye smarte tv er ultra HD snart standard. Læg dertil at der i mange hjem findes en håndfuld mobiltelefoner, tabletter, pc'er, spilkonsoller med mere, der kræver en router med en anseelig ydeevne. Armor Z1 AC2350 er en fremtidssikker løsning, som giver brugere mulighed for at tage yderligere et trin inden for netværkstilslutning i hjemmet, siger Petter Spector, markedschef for ZyXEL i Norden. Armor Z1 har en dual core 1,4 GHz-processor med 512 megabyte ram-hukommelse og 4 gigabyte flash. Den er udstyret med fire eksterne antenner for maksimal rækkevidde og pålidelighed. Desuden understøtter den beamforming-teknologi, som betyder, at signaler rettes mod enhederne i stedet for, at de føres rundt om dem. Denne løsning giver bedre dækning, når man befinder sig langt fra routeren. Ved hjælp af MU-MIMO (Multiple User-Multiple Input, Multiple Output) teknologien køres der også flere streamingtjenester til hver særskilte enhed, hvilket bidrager yderligere til en øget ydeevne og større pålidelighed.

Funktioner:
• App – styr netværket med en app fra din mobiltelefon eller tablet.
• Smart QoS – definer typen af tjenester, som skal have skærpet trafikprioritet.
• Forældrekontrol – styr hvilke enheder og på hvilke tidspunkter, der kan kobles på, samt hvilke typer websteder, der kan tilgås.
• To USB3-porte.
• 1x gigabit ethernet WAN-port.
• 4x gigabit ethernet LAN-porte.

Pris og tilgængelighed
Armor Z1 AC2350 er tilgængelig nu.

Den er set til små 1500 kr.

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 97 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Jeg er en mand fra 1980, som altid har været vild med computer, det hele startede da jeg fik min Commodore 64 tilbage i 80’erne, som min første spille maskine. Og som tiden er gået, er jeg blevet mere interesseret i computerens verden. Min største viden er inden for hardware og tilbehør. Det hele er kun på hobby plan, da jeg til daglig arbejder som maskinsnedker og som skribent her på Elektroniktest.dk.

Relaterede artikler

 • Qnap TVS-863+ - Qnap's første AMD-baserede server

  Så er tiden kommet til at vi skal kigge nærmere på Qnap's golden server. Det er den første model som er udstyret med en 4-kernet AMD processor, til at levere regnekraften til alle de processorer man skal have kørende. Man ser jo en tendens til at folk vælger Intel baserede systemer fremfor AMD, så lad os se om det er berettet, eller om den kan gøre det lige så godt med AMD regnekraft.

  qnapts863

 • Ubiquiti Unify 802.11 AC - Access point til den kræsne bruger

  Nu er det tid til vi skal kigge på noget professionelt netværksudstyr. Ubiquiti er en af de store spillere på den bane, og derfor skal vi i dag kigge på Ubiquiti Unify 802.11 AC Access point. De kører med den nyeste AC standard, som under de rigtige forhold kan levere op imod 1300 Mbps.

  ubiquitiacap

 • Samsung 65" Curved UHD TV UE65HU8205 & Curved Soundbar HW-H7501

  Da jeg fik en opringning, vedrørende om jeg havde lyst til at tage et kig på én af Samsungs top modeller i deres serie af UHD tv, og ovenikøbet en matchende soundbar dertil, da kunne jeg næsten ikke tro mine egne ører. Jeg er stadig relativ ny i vores lille familie af testere, så det har været en stor ære at få tildelt denne mulighed. Det handler om Samsungs UE65HU8205, et 65" curved UHD (4K) tv samt deres matchene curved soundbar HW-H7501.

  Samsung UE65HU8205 start

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus