Mandag, 22 juni 2015 13:30

Zyxel har smidt et monster af en router på gaden, som sikker videostraming i 4k-opløsning

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Zyxel har smidt et monster af en Router på gaden, med en 1,4 GHz processor og 512 mb ram.

 zyxel armor z1 start

ZyXEL lanserer sin første 4x4 MU-MIMO, Armor Z1 AC2350. Armor Z1 AC2350 er en dualband-router, som benytter standarden 802.11ac AC2350. Den samlede kapacitet er op til 2333Mbps fordelt på, op til 600Mbps på 2,5 GHz-båndet og 1733Mbps på 5 GHz-båndet. De to bånd kan med fordel anvendes til forskellige typer tjenester, hvor 5 GHz-båndet er til mere krævende tjenester som f.eks. spil eller streaming i Ultra HD eller 4K, mens 2,5 GHz-båndet kan anvendes til eksempelvis mobiltelefoner, tabletter og pc-baseret kontorarbejde.

zyxel armor z1 1zyxel armor z1 4

Blandt de nye smarte tv er ultra HD snart standard. Læg dertil at der i mange hjem findes en håndfuld mobiltelefoner, tabletter, pc'er, spilkonsoller med mere, der kræver en router med en anseelig ydeevne. Armor Z1 AC2350 er en fremtidssikker løsning, som giver brugere mulighed for at tage yderligere et trin inden for netværkstilslutning i hjemmet, siger Petter Spector, markedschef for ZyXEL i Norden. Armor Z1 har en dual core 1,4 GHz-processor med 512 megabyte ram-hukommelse og 4 gigabyte flash. Den er udstyret med fire eksterne antenner for maksimal rækkevidde og pålidelighed. Desuden understøtter den beamforming-teknologi, som betyder, at signaler rettes mod enhederne i stedet for, at de føres rundt om dem. Denne løsning giver bedre dækning, når man befinder sig langt fra routeren. Ved hjælp af MU-MIMO (Multiple User-Multiple Input, Multiple Output) teknologien køres der også flere streamingtjenester til hver særskilte enhed, hvilket bidrager yderligere til en øget ydeevne og større pålidelighed.

zyxel armor z1 2

Funktioner:
• App – styr netværket med en app fra din mobiltelefon eller tablet.
• Smart QoS – definer typen af tjenester, som skal have skærpet trafikprioritet.
• Forældrekontrol – styr hvilke enheder og på hvilke tidspunkter, der kan kobles på, samt hvilke typer websteder, der kan tilgås.
• To USB3-porte.
• 1x gigabit ethernet WAN-port.
• 4x gigabit ethernet LAN-porte.

Pris og tilgængelighed
Armor Z1 AC2350 er tilgængelig nu.

Den er set til små 1500 kr.

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 639 gange
Log ind for at skrive en kommentar.