Torsdag, 21 maj 2015 21:51

Youtube kan nu livestreame i 60 FPS

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Youtube har i lang tid været bagud hvad angår streaming, men nu begynder de at indhente konkurrenterne

nyhed youtube streaming

Det har nu i længere tid været på tale, at Google ville forsøge at få Youtube til at være en bedre mulighed for live-streaming. Nu er er det hele sparket i gang, du kan nu live-streame i 60 FPS på Youtube, hvilket nu ligger Youtube lidt tættere på den førende konkurrent, Twitch. Dog hvis der er nogen som gerne vil sreame i 60 FPS, kræver det er man bruger en browser der understøtter HTML5, det samme gælder hvis der er nogen som vil se videoer i 60 FPS. 

Google har desuden og nævnt 'gaming' da de annoncerede dette, de udtalte som følge:

“When you start a live stream on YouTube at 60fps, we’ll transcode your stream into 720p60 and 1080p60, which means silky smooth playback for gaming and other fast-action videos. We’ll also make your stream available in 30fps on devices where high frame rate viewing is not yet available, while we work to expand support in the coming weeks.”

Hvilket kort sagt betyder at hvis man streamer i 60 FPS, så konvertere Youtube selv videoerne til 720p60 og 1080p60 bagefter. De vil også reducere streamens kvalitet, hvis man ser den på en mobil-enhed, som ikke kan trække 60 FPS.

Youtube har arbejdet sammen med flere firmaer, der har lavet optagelses software som Elgato og XSplit, for at gøre deres eget system optimalt.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 465 gange
Log ind for at skrive en kommentar.