Tirsdag, 19 maj 2015 17:52

Yousee skruer op for hastigheden for 400.000 danske kunder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Alle Yousee' bredbånds-kunder får hævet deres hastighed til 50Mbit, uden ekstra omkostninger.

yousee mere hastighed

I dag går Yousee i gang med at opgradere alle deres kunders internet-hastighed til minimum 50Mbit.

Tiltaget skal gøre Yousee mere attraktivt på bredbåndsmarkedet, nu hvor hvor streaming af tv via internettet, er en stigende.

"To tredjedele af kunderne vil fra tirsdag være opgraderet til den højere hastighed. Prisen forbliver uændret. I de næste uger kommer den sidste tredjedel til, så vi gerne skal være færdige i begyndelsen af juni. Ved udgangen af i år vil alle YouSee-kunder kunne købe 300Mbit forbindelser, og i løbet af en kortere årrække – formentlig med start hos udvalgte kunder i andet halvår 2016 – vil vi kunne tilbyde symmetriske gigabitforbindelser, altså med en gigabit i sekundet både ind i og ud ad huset" siger René Brøchner, direktør for YouSee.

Regeringen har en målsætning om, at alle danskere i 2020 skal have mulighed for at købe en internetforbindelse på mindst 100Mbit download og mindst 30Mbit upload, uanset hvor i landet de er bosat.

I gennemsnit vokser mængden af data, som danskerne henter over deres internetforbindelse med 40% om året. En normal YouSee-kunde forbruger omkring i gennemsnit 75GB data hver måned, og i takt med at vi også bruger internetforbindelsen til at streame TV på derhjemme, enten på en tablet eller en mobiltelefon, så vokser dataforbruget og behovet for højere hastigheder.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 468 gange
Log ind for at skrive en kommentar.