Hjem
Bedømmelse: 10.00/10 (1 Stem)
Windows 9 preview forventes i næste måned 10.00 af 10 1 Stem.

Microsoft forventes at smide deres preview ud til offentligheden så folk kan se det an og komme med kommentare.

Windows9previewt

 Lad os så se om Windows 9 for bedre salgstal end Windows 8

Vi ved nu med sikkerhed, at Microsoft arbejder hårdt på den næste generation af deres operativsystem. Windows 8 var et godt operativsystem overordnet, men en PR-katastrofe for virksomheden og med Windows 7 som er et temmelig fasttømret operativsystem, havde folk ingen god grund til at opdatere. Naturligvis sætter de nu deres håb på Windows 9 og for at være ærlig det samme gør vi andre, det er tid til en opdatering og forhåbentlig vil det være til det bedre denne gang. 
Nu hører vi rapporter om, at en tidlig build af OS vil være på vej til offentligt eftersyn i september eller senest i begyndelsen af oktober. Microsoft har stadig en masse udvikling til at gå igennem, så dette vil sandsynligvis være for at teste ændringer til de centrale elementer. Mange flere funktioner vil blive tilføjet gennem omfattende opdateringer i løbet af de kommende måneder. 
Windows siges at få funktionen mini Start menu "Metro-stil" apps, der svæver i separate vinduer på skrivebordet, virtuelle desktops. Charms bar er fjernet og operativsystemet skulle indeholde en tidlig version af deres Cortana tjeneste. 
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.


seo plugin e-max.it

Nyeste bedømmelser

Nyeste indlæg