Tirsdag, 30 september 2014 12:12

Windows 9 - Er muligvis ikke gratis for OEM brugere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye opgradering er kendt som Windows 9.

windows9bekræftet-billede

I aften klokken 19.00 Dansk tid afholder Microsoft pressemøde.

I går blev det annonceret at Windows 9, vil være en gratis opgradering til brugere, der ejer en Windows 8 eller 8.1. Det kunne dog tyde på at det ikke helt passer, dem der har en OEM-licens kan måske være nødsaget til at skulle betale for en opgradering. Dengang Windows 8.1 blev frigivet, var opgraderingen gratis til Windows 8 brugere, der var dog visse begrænsninger. Det afhængende helt af hvilken licens de havde, en erhverslicens, privat licens eller en OEM-licens, dem der havde OEM-licensen skulle nemlig betale for opgraderingen til Windows 8.1.

OEM-licenser er dem der har en computer med forudinstalleret operativsystem, altså en Windows der kan være begrænset til noget specifikt hardware, de får muligvis ikke den nye opgradering uden at skulle op med penge pungen. Prisen lyder til at være på omkring 30 US Dollars, eller 2-300 danske kroner.

Opgraderingen til Windows 9 vil ellers være at hente via Microsoft store og der vil din licensnøgle afgøre om det vil være en gratis opgradering eller om du skal betale for den.

Microsofts pressemøde for det nye operativsystem vil blive afholdt i aften klokken 19.00 Dansk tid.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 414 gange
Log ind for at skrive en kommentar.