Onsdag, 14 januar 2015 08:14

Windows 7 understøttes ikke længere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Windows 7 bliver ikke længere understøttet, men frygt ej sikkerheds opdateringerne fortsætter.
nyhed windows 7

Windows 7 har efterhånden gjort sit, og er blevet anerkendt som det bedste styresystem på markedet. Men Microsoft har fra og med igår tirsdag d. 13 januar 2015, valgt ikke at opdater deres mest populære styresystem til dato. Dette skyldes at Windows 7, ikke længere er inden for deres interesse.

Men frygt ikke, helt frem til år 2020 vil Microsoft blive sikkerheds opdateret. Dette betyder at du kan fortsætte med at bruge Windows 7 som du plejer, der vil bare ikke blive tilføjet nye funktioner. Hvilket er ærgeligt, da Windows 7 er det mest populære styresystem ude nu. Hele 55% af alle computerer har Windows 7 installeret, hvilket er mere end Windows 8 og 8.1 til sammen.

Er du glad for styrresystem Windows 7? Du behøver såmen ikke at savne det, men glæd dig, for i løbet af 2015 udkommer Windows 10. Som skulle ændre alle de funktioner ved Windows 8, som brugerne ikke kunne lide. Ja allerede nu, kan du inde på Microsoft's egen side hente et "Technical Preview" af Windows 10. Så slå dig løs, men husk! Det er på eget ansvar hvis man henter det!
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 322 gange
Log ind for at skrive en kommentar.