Lørdag, 12 marts 2016 11:12

Windows 10 update D. 9. Marts - Med stor fejl som får din pc til at gå ned.

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Microsoft er kommet med en opdatering til Windows 10, som give store problemer.

windows 10 1

Microsoft har den 9 Marts, rullet en opdatering ud til Windows 10, med navnet KB3140768. Som så mange andre opdateringer, er der små fejl, som gør at den ikke kan installeres på nogle computere, og denne opdatering er ingen undtagelse. Kun få timer efter Microsoft havde udgivet denne opdatering, kom der rapporter retur med, at nogle brugere havde problemer med denne opdatering. Men siden hen er der kommet mange rapporter ind, med brugere der har problemer med denne opdatering KB3140768. Også i Microsoft's egen "Microsoft own Community service", er der kommet mange indlæg fra brugere, der har problemer med den.

Ingen løsning endnu.

Microsoft arbejder på højtryk for at finde en løsning på problemet med denne opdatering, men er ikke kommet frem til en endnu.

Nogle brugere udtaler :

"at opdateringen mislykkes at installere på et rent system, der allerede for nylig var opgraderet til Windows 10."

"efter opdatering af KB3140768 måtte jeg gendanne til, en backup fra før opdateringen, for at få systemet til at starte. Dette er på en helt ny (bogstaveligt talt et par dage gammelt) systemet med rent Windows 10."

Link til artiklen - her

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1076 gange
Log ind for at skrive en kommentar.