Onsdag, 18 marts 2015 21:51

Windows 10 - Gratis også for pirater

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Windows 10 - Gratis, også for pirater, selv folk der har deres Windows på uærlig hvis vil få en gratis opdatering til den nye Windows 10

windows 10 1

Microsoft har nu offentliggjort minimumskravene for Windows 10 til computer og mobile enheder, og har også afsløret, at dem som har en ulovlig kopi af Windows på deres computer, også vil få glæde af den nye Windows 10. Microsoft vil nemlig gøre Windows 10 til en gratis opdatering for bruger af Windows 7, 8 og 8,1. Opdateringer er dog kun gratis det første år, Herefter skal man betale for det. Hvad det kommer til at koste har vi endnu ikke kunne finde noget om.

Minimumskravene til en desktop computer vil være 1Gb ram, og 16Gb lager plads for en 32 bit version, men er det en 64 bit version, skal der minimum være 2Gb ram og 32Gb lager plads til rådighed. Mobile enheder, der kommer til at kører den nye software, kan variere i skærm størrelse fra smartphone størrelse på 3" til en tablet størrelse 8". Opløsning vil gå op til 2560 x 2048 pixels. Forskellige nye mobil systemer vil blive understøttet af den nye software, herunder octa-core Qualcomm Snapdragon 810 og hexa-core Snapdragon 808, og AMDs Carrizo og Carrizo-L. Windows vil køre på Intels 14nm Cherry Trail Atom-processorer, samt den kommende entry-level Atom x3. Den mindste mængde RAM der kræves til mobile enheder er blot 512Mb, det samme som Windows Phone 8.1. Mængden af ​​hukommelse, afhænger i høj grad af skærmstørrelsen. Med 1GB ram kan man køre en opløsning på 720p, mens 2 Gb kræves for en fuld HD 1080p-skærm. Med hensyn til det interne lager, vil Windows Phone-enheder indeholder mindst 4 GB plads. Det er til selve firmwaren, før du kan begynde at have plads til film, musik og fotos, har de mobile enheder med minimum 4 Gb plads indbygget SD-kort slot til at give dig ekstra plads.

Project Spartan er en helt ny browser, der er udviklet til at give en bedre weboplevelse. Du kan skrive direkte på websider fra din pc, læse artikler uden forstyrrelser og gemme dine favoritter, så du kan læse dem offline senere. Microsoft afsløre også at Windows 10 vil blive lanceret denne sommer i 190 lande. Der er ikke kommet en konkret dato endnu.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 437 gange
Log ind for at skrive en kommentar.