Søndag, 01 marts 2015 15:00

VLC media player går universal

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Den kendte medie afspiller VLC, er i dens seneste opdatering blevet frigivet til en lang række af platforme. Så nu er du ikke længere begrænset af en computer!
nyhed vlc opdatering 220
VLC media player som mange nok efterhånden kender, da det er en af de mere populære valg af medie afspillere. Er i dens seneste opdatering gået fra kun at være tilgængelig til computer, til nu at kunne hentes til en længere række af platforme. Disse platforme lyder som følge: Android, iOS, WinRT samt Windows Phone. 
VLC app'en i app store blev oprindeligt taget ned på grund af licens problemer, men en version af appen er i alt stilhed blevet lagt ud på New Zealand's app store. Android versionen er netop kommet ud af beta, og er sagt vil understøtte Android TV. I mellemtiden venter Windows Phone versionen på at komme i en åben beta, tidligere versioner har kun været lukket beta. 
Der ud over er der en ny version af VLC til computer, som nu understøtter de fleste video-formater. Den kan automatisk rotere vertikale videoer, og har øget understøttelse af ultra HD. Alt dette er hvad man nu kan få ud af VLC media player, som bliver ved med at vokse sig større.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 429 gange
Log ind for at skrive en kommentar.