Fredag, 21 november 2014 20:54

Var du vild Mount&Blade Warband moddet cRPG så kig her

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

For 2 år siden startede holdet bag Mount & Blade Warband moddet cRPG på deres helt eget spil, istedet for et mod af et andet spil.

melee battlegrounds

Det er her Melee: Battlegrounds kommer ind. Dette er navnet på den efterfølgeren til det meget populære mod.

Deltag i massive kampe som en enkelt soldat. Vil du overleve?
Melee: Battlegrounds er et selvstændigt, 100% uafhængig spil, der udvikles som den åndelige efterfølger til det populære Mount & Blade Warband mod cRPG, med den hensigt at lave det bedste middelalderlige kampspil på markedet.
Mød hundredvis af andre spillere på episke middelalderlige slagmarker. Styr din karakter i tredje eller First Person perspektiv, kæmp i det reaktion baserede kampsystem. Forskellige spilmodes til forskellige spille stile sikrer at der er noget for dig: duel, runde-baserede teambattles, castle assault, konkurrencer og en enorm sandkasse, hvor begge hold kan bygge slotte on the fly, og erobre fjendens for at beslaglægge territorium.
melee battlegrounds2 s 2 melee battlegrounds2 s 3
Middelalderlig kamp
Kampen er intens, direkte og personlig. Hver spiller bringer deres egen stil til slagmarken. Prøv at forudse dine fjenders handlinger, udmanøvrere, udspille eller snyde dem! Det 360 ° angreb / blok system gør let at lære at kæmpe, men umuligt at mestre, der vil altid være noget nyt at lære.
Tilpas din karakter
Der findes ingen perfekte våben, du bliver nødt til at finde ud af, hvilken en der passer bedst til din spillestil. Der er ingen foruddefinerede klasser. Vælg den kombination holder dig over jorden og dine fjender Six Feet Under.
Opgrader dine færdigheder
Tjen experience på Battlegrounds. Lås op for færdigheder, som giver dig mulighed for at forbedre din kampstil og give dig en fordel i kamp. Brug en smart kombination af færdigheder til at styrke din spillestil.
Byg Slotte
Konstruer dine egne fæstninger og slotte med dit team. Sørg for at du bruger dine ressourcer med omtanke, fordi bygningen er kun halvdelen af det sjove.
Brug belejringsmaskiner
Den anden halvdel er at ødelægge dem igen. Tag fuld kontrol over katapulter, trebuchets, rambukke, Siege Shields, belejringstårne, Stiger, Ballistas, Tunnel gravning og et par skøre ting, du har sandsynligvis aldrig har set før. De var sikkert kreative dengang for at komme fra punkt A til punkt B, især med punkt B er muret inde.
Oplev Massive Kampe
Spillet giver mulighed for kampe med over 200 spillere der kæmper mod hinanden på samme tid. Er du en ensom ulv, eller vil du bruge fordelen ved at arbejde som et team?
Kæmp, Dø, Lær
Du vil dø en masse. Det er en del af oplevelsen, så væn dig til det. Et par af jer kan være begavet, men de fleste bliver nødt til at øve for at blive en berømt Battleground Warrior.
Hvis bare lidt af de ovenstående ting lyder spændende for netop jer, så skynd jer ind og støt deres arbejde da de lige pt har startet det op på kickstarter. Der er meget mere info og billeder på Kickstarter siden HER

melee battlegrounds2 s 0 melee battlegrounds2 s 1

melee battlegrounds2 s 4

Her er lidt udtalelser fra holdet bag spillet om diverse udgivelser.

 

Marts 2015 Alpha:

Vi har planer om at frigive en alpha version marts 2015 som vil have fuld fokus på kamp funktionerne. Da dette vil være en af vores største opgaver at få til at virke som det skal, vil vi ikke stoppe udviklingen af dette, før vi er på det punkt, hvor vi mener det er som det skal være, oplevelsen skal være: glat, sjov, flydende, intuitiv, givende og lydhør. Det vil også byde på nye våben og rustninger. Spil motoren skal optimeres: Forvent højere FPS og lavere latency på grund af ændringer i rendering og netcode. Battle gamemode vil blive stillet til rådighed, hvis der er tid til det, ellers bliver udsat til beta.

November 2015 Beta:

Beta testfasen vil begynde i de sidste måneder af 2015. Alle alpha testere vil modtage konstante opdateringer, før beta fase, så de kan følge vores fremskridt nøje. Skills systemet vil være fuldt tilgængeligt når beta starter, samt alle gamemodes. Alle planlagte våben og rustninger vil være afsluttet inden da. Her finjusteres alle færdigheder og afbalanceres baseret på tilbagemeldinger, og fjernelse af de resterende fejl samt problemer med ydeevnen.

Marts 2016 Udgivelse:

Nu skulle alt være klar! Hvis vi på noget tidspunkt tvivler på at vi kan ikke holde trit med vores oprindelige tidsfrister, vil vi informere herom med det samme. Op til udgivelsen, vil holdet oprette dine egne skins, modeller og animationer. Folkene der sidder og koder vil løse alle fejl, og så vil i opleve det tilsigtede gameplay af Melee: Battlegrounds!

HUSK AT TJEKKE KICKSTARTER HER

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.Mount&Blade Warband

Læst 371 gange
Log ind for at skrive en kommentar.