Onsdag, 07 januar 2015 13:45

Ultimate Ears introducerer verdens første multi-bluetooth højttaler, der kan parre mere end 10 højttalere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Endnu en lille streaming radio fra Logitech. Bliver deres nye Megaboom et hit?
logitechmegaboom
den prisvindende UE BOOM har hjulpet med at forvandle måden, du oplever musik på ude i verden. I dag præsenterer UE næste skridt, der skal udvikle din musikoplevelse.
Ved at indgå samarbejde med virksomheden CSR Plc, der leverer halvledere, kan UE præsentere udvidede tilslutningsmuligheder til eksisterende og kommende brugere, så man kan parre mere end 10 UE BOOM og/eller de nye UE MEGABOOM højttalere på samme tid. Den nye funktion forventes at være klar i sommeren 2015 og bliver i denne uge testet på 2015 International CES® i Las Vegas.
"Vores mission er at ændre den måde, mennesker oplever musik – sammen og ude i verden," siger Rory Dooley, general manager for Ultimate Ears. "Derfor har vi, foruden et lækkert design og god lyd, der kan medbringes overalt, designet disse højttalere sådan, at de ofte kan opdateres med nye funktioner. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at tilpasse din musik din livsstil og alle de funktioner vi introducerer - og planlægger at introducere – er derfor tilgængelige for alle, uanset hvornår du købte din højttaler, så du kan opnå den ultimative musikoplevelse"
Siden 2013 har UE udviklet den trådløse højttalerkategori med branchens første funktioner, leveret som softwareopdateringer til rådighed for alle højttalere, der er købt siden lanceringen af UE BOOM. Heriblandt Double Up, alarmfunktion samt fjernstyret tænd/sluk. UE er også de første, der tilbyder trådløse opdateringer til Bluetooth® højttalere, hvilket gør opdateringen af din højttaler nemmere end nogensinde før. UE giver dig mulighed for at skabe et endnu større og bedre højttalersystem, uanset om du er på camping med vennerne, holder en impulsiv fest på universitetet eller befinder dig på skiløjperne.
"Som industripioner inden for bluetooth streaming af lyd, skubber CSR konstant alle grænser for at levere trådløs lyd samt innovative funktioner af højeste kvalitet, der kan forvandle forbrugerens oplevelse," siger Anthony Murray, SVP Business Group for CSR. "Den nyudviklede højttalerteknologi med udvidede tilslutningsmuligheder, gør det muligt for forbrugeren at opleve lyd på en helt ny måde, og vi er glade for at samarbejde med Ultimate Ears om at præsentere denne nye teknologi.
Vil du have glæde af den nye funktion, når den bliver tilgængelig, kan du gratis downloade app'en til iOS® eller Android™ til din respektive højtaler, åbne den samt opgradere din højttalersoftware i menuen i indstillinger.
Pris og tilgængelighed
Den nye funktion til UE BOOM og UE MEGABOOM forventes at være tilgængelig til sommer 2015 som en gratis softwareopdatering. Besøg www.ultimateears.com for yderligere information.
Om Ultimate Ears
Logitechs brand, Ultimate Ears, revolutionerede musikeres performance på scenen med skabelsen af professionelle høretelefoner i 1995. I dag benytter musikere i højere grad Ultimate Ears, når de er på tour, end noget andet mærke. UE leverer anerkendte høretelefoner og højttalere, der redefinerer den måde, hvorpå mennesker oplever deres yndlingsmusik. Ultimate Ears er førende leverandør af brugerdefinerede høretelefoner til professionelle musikere og begyndende udbyder af kvalitetshøjttalere og høretelefoner til forbrugermarkedet. Besøg venligst www.ultimateears.com for yderligere information.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 462 gange
Log ind for at skrive en kommentar.