Torsdag, 18 juni 2015 18:27

Ultimate Ears introducerer ny mobil højtaler designet til hvad som helst, hvor som helst, når som helst

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

UE ROLL er en vandtæt højtaler, der kan tages med overalt og forbindes til dig og din musik

ue roll

Ultimate Ears fortsætter med at forandre den måde folk oplever musik på, sammen, ude i verden. I dag annoncerer Ultimate Ears UE ROLL, der er en lille, kraftfuld, trådløs Bluetooth® højtaler klar til hvad som helst, hvor som helst, når som helst. Du har aldrig hørt noget lignende.
UE ROLL leverer en overvældende fyldig 360-graders lyd med dyb bas. Ud over den fantastiske lyd er UE ROLL designet i samme stil som den originale UE BOOM, og den er som skabt til at blive en del af din mobile livsstil.
Uanset om du fastsætter den til dit badetøj, som du kan gøre ved at bruge det smarte elastikkabel, eller om du hægter den til dit vandreudstyr, når du backpacker, forbinder UE ROLL dig med dine venner og din musik. Den er vandtæt, snavsafvisende og lavet af de bedste materialer, så den kan modstå stød, at blive tabt og kastet med.

“Musik er skabt til at blive delt, forbundet og nydt,” siger Rory Dooley, general manager for Ultimate Ears. ”Den forandrer øjeblikke til noget helt specielt, og vi skabte UE ROLL for at blive en del af disse øjeblikke. Uanset hvor du er, eller hvordan du har det, er UE ROLL til stede for at forstærke enhver oplevelse.”

Ud over den episke lyd, og et design som gør det muligt at tage den med overalt, bliver UE ROLL fortsat bedre og bedre med tiden, ligesom UE BOOM og UE MEGABOOM. Via UE ROLL app’en til iOS® og Android™ kan du vågne op til din yndlingsmusik, tænde for højtaleren fra afstand og endda fordoble lyden ved at parre den med enhver anden Ultimate Ears højtaler. Når der er nye opdateringer, bliver de trådløst sendt til UE højtalerne gennem app’en, så du nemt kan fortsætte med at udvide funktioner og nyde højtalerne, der kun bliver bedre med tiden.

ue roll 0ue roll 1ue roll 3

Pris og tilgængelighed
UE ROLL forventes at være tilgængelig i juni 2015 til en vejledende pris på 1.099 DKK. Besøg venligst www.ultimateears.com for yderligere information.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 545 gange
Log ind for at skrive en kommentar.