Mandag, 09 december 2013 19:01

Udforsk verden med fingrespidserne med den nye Philips SmoothTouch-monitor

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye 23" Philips-skærm med 10-punkts kapacitivt touch, indbygget webkamera, højtalere og mikrofon giver brugere nye måder at interagere med hinanden på.

Philips 231C5 forfra

MMD, den førende teknologivirksomhed og brand license-partner for Philips-monitors, præsenterer nu den nye Philips 231C5 SmoothTouch-monitor.

Denne innovative 10-punkts kapacitive touchskærm reagerer hurtigt og naturligt på berøringer og har indbygget webkamera og mikrofon, så man nemt kan kommunikere med venner og familie. De brede betragtningsvinkler på IPS LED-computerskærmen giver detaljerede billeder fra et hvert perspektiv. Philips 231C5 er desuden udstyret med en justerbar SmartStand, som gør det nemt at indstille skærmen til den rette vinkel.

Levende billeder – og levende interaktion
Tryk, rør, rotér, zoom og skub: den nye computerskærm vil glæde alle, der elsker touch-funktionerne på deres smartphones og tablets. Philips SmoothTouch-skærmen forener touch-teknologi med din skrivebordsskærm, og brugere af Philips 231C5 kan se frem til en hel ny måde at bruge computere på, hvad enten det er på arbejde eller i fritiden.

Skærmen, der er lavet i glas fra kant til kant, har en 10-punkts kapacitiv touchoverflade, så man kan betjene skærmen med alle 10 fingre på én gang. En del af skærmens fleksibilitet er ligeledes, at den kan bruges fra hvilken som helst vinkel, da den er udstyret med den avancerede IPS-teknologi, der giver betragtningsvinkler på helt op til 178°. IPS-teknologien leverer klare, præcise farver og detaljerede, skarpe billeder og garanterer den bedste billedoplevelse, uanset om Philips 231C5 bruges til arbejde eller fornøjelse.

"I takt med, at flere og flere bruger tablets og smartphones, er vi nu også begyndt at bruge vores computer på en hel anden måde", siger Thomas Schade, Vice President hos MMD. "Den nye SmoothTouch-skærm forbedrer brugeroplevelsen med sin intuitive touch-teknologi, der gør det muligt at bruge en computerskærm på helt nye måder. Med sine 23 tommer er skærmen tilpas stor til arbejdsbrug og samtidig i stand til at gøre fx spil-applikationer levende."

Sociale forbindelser
Med den nye Philips 2315C5 kan brugere nemt holde forbindelsen med venner og familie ved hjælp af det indbyggede webkamera, der leverer skarpe og klare billeder, den indbyggede følsomme mikrofon, der sikrer, at stemmen høres klart og tydeligt, og skærmens stereohøjtalere med lyd af højeste kvalitet. Skærmen kan endda afspille lyd og video i HD-kvalitet direkte fra en MHL-kompatibel mobiltelefon.

Ergonomisk og masser af tilslutningsmuligheder
Med SmoothTouch-skærmen bliver mus og trackpad overflødige, og man får dermed en mere ergonomisk brugeroplevelse. Skærmen giver også brugeren flere valgmuligheder, når det kommer til siddestilling. Med "SmartStand"-funktionen kan man læne skærmen op til 60 grader tilbage, som giver den rette vinkel til mange touch-bevægelser. Når skærmen skal bruges med tastatur, kan den nemt rejses op. Skærmen er også fleksibel i forhold til tilslutningsmuligheder: via SmartConnect får man mulighed for tilslutning gennem HDMI og VGA, Display Port, og USB 3.0, der giver hurtig data-streaming og samtidig opladning af en smartphone.

Philips 231C5 bagside

Tilgængelighed, og pris
Philips 231C5 SmoothTouch er til salg på det danske marked nu til en vejledende udsalgspris på DKK 3.375,- inkl. moms.

Læst 788 gange
Log ind for at skrive en kommentar.