Tirsdag, 24 marts 2015 09:05

Tjen penge på at stikke pirater

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Efter lange og tidskrævende kampe er der nu lanceret en ny ordning, som gør det muligt at tjene penge på pirater.

pirat start

I mange år er der fra filmselskaber, softwareproducenter, musikere og andre, blevet søgt efter nye og smarte metoder til at kunne tage kampen op mod internettets pirater. Dog har man i denne omgang iværksat en ny metode som forhåbentlig skulle kunne trække stikket for piraterne og deres kopiering.

Adobe og Microsoft er nogle af de store firmaer der bliver repræsenteret af Business Software Alliance også kaldet BSA og det er dem der har lanceret en ny ordning, hvor man som bruger kan stikke en softwarepirat og modtage en kontant belønning, dette er dog betinget af at sagen ender i retten. Ifølge TorrentFreak skulle stikkeren kunne se frem til en milliongevinst hvis sagen kom for retten. Indtil videre har der fra BSA's side været udmeldt at ordningen har været en succes, dog er de ikke meget for at udtale sig om hvorvidt dette har ført til kontante udbetalinger og i hvilken størrelsesorden der hidtil har været.

Dette emne kan du læse mere om via BSA's "No Piracy" facebookside, hvor de under fanen "Report Unlicensed software today" hverver nye stikkere til deres ordning. Som ordningen ser ud nu, skal det regnes med at denne kun er kørende i USA indtil videre. Dog er det ikke helt udelukket at vi en skønne dag vil se denne ordning i Danmark.

Hvad ville du sige til det? Ville du stikke en kammerat eller en af dine nærmeste? Del gerne dit svar herunder.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 323 gange
Log ind for at skrive en kommentar.