Torsdag, 28 november 2013 07:30

Tidligere på dagen stoppede Nasdaq al handel af OCZ' aktier

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Årsagen er at OCZ, en af de førende SSD-producenter, for nogle timer siden erklærerede sig selv konkurs i en officiel pressemeddelelse.

ocz logo

Det er ikke nogen hemmelighed, at OCZ har haft det svært, efter at i sær Samsung og andre store producenter, begyndte at tage SSD-markedet seriøst. OCZ producerede ikke deres egne NAND-flashchips, hvilket gjorde det svært for dem, at konkurrere på prisen i mod selvforsynende leverandører som SanDisk og Samsung.

Uden indsigt i OCZ' økonomi, er det dog svært at sige, hvad der helt præcist gik galt. De har dog også haft et ry for, at sælge upålidelige SSD'er. Det er også længe siden, at vi har givet en af deres modeller en helhjertet anbefaling. Dette ændrer sig ikke efter dagens dårlige nyhed, tværtimod - man bør helst holde sig helt fra deres produkter. Det er nemlig yderst usandsynligt, at de kan leve op til deres garantiperioder.

Toshiba har allerede vist interesse i OCZ' aktiver, hvilket naturligvis også gælder mange af deres ansatte. OCZ har også, inden for det sidste år, vist imponerende resultater med deres egen Indilinx Barefoot 3-controller, så vi forstår faktisk ikke, hvis flere af konkurrenterne ikke har budt på firmaet?

OCZ har i mange år været den største og mest innovative SSD-producent på markedet, så det er bestemt ærgerligt, at vi skal sige farvel til det 90'er-overclockning/gaming-relaterede mærke.

Læst 489 gange
Log ind for at skrive en kommentar.