Mandag, 23 februar 2015 15:58

Tid til at betale for YouTube

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Google mener at det er tid til at betale, for de mange timer mange mennesker bruger på YouTube.
nyhed youtube abonnering
YouTube som vi alle kender det, en side med videoer om praktisk talt alting. Mange mennesker bruger alt fra 10 minutter, til flere timer om dagen der inde. Så det siger jo sig selv, at YouTube er det oplagte sted at fylde ud med reklamer. Hidtil har det dog været gratis at se sidens videoer, og det fortsætter det nok også med at være. Men Google er i gang med at lave et abonnerings system, som man kan betale til, som så vil fjerne reklamerne fra alle de videoer man ser. Men det kunne tænkes at øge, den mængde reklamer som vil blive vist hvis man ikke abonnerer. 
En udvej til dette problem, som man dog altid kan vælge er browser udvidelsen "AdBlock". Som totalt fjerner alle reklamer, men det har selvfølgelig også konsekvenser for dem der skaber indholdet til siden. Da de penge dem som uploader videoer tjener, kun kommer fra reklamer. AdBlock har tvunget mange til at benytte sider som kickstarter, da de har svært ved tjene penge på reklamer når AdBlock eksisterer. Men lad os nu se hvad det bliver til men Google's abonnerings system først, det er jo ikke sat i sten endnu. 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 398 gange
Log ind for at skrive en kommentar.