Tirsdag, 12 august 2014 23:42

Tencent springer om bord på Razer Nabus udviklerprogram

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Samarbejdet mellem Timi Run Everyday og Razer Nabu bliver verdens første integration af mobilspil og armbåndsteknologi. Flere større spiludviklere følger med

Nabu start

 

Razer, verdens førende udvikler af forbundne enheder og software til spillere, har i dag annonceret, at Tencent, et af verdens største spilfirmaer, nu vil integrere deres mobilspil med Nabu, som er det første sociale smartband, der både fungerer som smartwatch- og fitnessarmbånd.

Samarbejdet mellem Nabu og Timi Run Everyday markerer verdens første integrering af et mobilspil og et armbånd. Timi Run Everyday-spillerne kan bruge deres Nabu til at omdanne resultater fra skridttælleren, kalorieforbrændingsmåleren og det antal timer, de har sovet, til belønninger i form af guld eller genstande i spillet. Det er et revolutionerende møde mellem mobilspil og tilbehørsteknologi, som forbinder virkelige interaktioner med belønninger i spillet.

Timi Run Everyday er et platformspil, der får spillerne til at hoppe, springe og dukke sig for at undgå forhindringer og fjender. Spillerne kan dele deres resultater og konkurrere mod deres venner på ranglisterne takket være integrationen med WeChat, der er en af Kinas førende sociale kommunikationsplatforme. I 2013 blev Timi Run Everyday den storsælgende vinder af de "Ti mest populære mobilspil" i Kina, og Tencents resultater for første kvartal af 2014 afslører, at spillet har mere end 60 millioner daglige brugere.

"Vi er utroligt begejstrede over dette partnerskab med Tencent, der giver os mulighed for at forbedre oplevelsen af deres populære mobilapplikationer og -spil med Nabu," fortæller Min-Liang Tan, CEO og medstifter af Razer. "Vores samarbejde er direkte revolutionerende. Integreringen af Timi Run Everyday med Nabu er også et bevis på det store potentiale for at underholde, begejstre og skabe innovative oplevelser for brugerne, når udviklere får mulighed for at arbejde med Nabus åbne SDK. Vi lægger fremtiden for denne type tilbehør i hænderne på udviklerne – og vi glæder os rigtig meget til at se resultatet." 
Razer nabu s2  Razer nabu s1
Razer nabu s4 Razer nabu s0
Razer nabu s3
Dan Brody, vicepræsident hos Tencent Games Business: " Timi Run Everyday og Nabu opfordrer spillerne til at holde sig fysisk aktive i dagligdagen, mens de bliver belønnet for indsatsen i deres yndlingsspil. Samarbejdet mellem Tencent og Razer vil uden tvivl byde på masser af spændende oplevelser fremover, når vi begynder at udforske endnu flere interessante og betydningsfulde måder at integrere mobilspil og Nabu på."

Ved lanceringen får fans af Timi Run Everyday og Nabu mulighed for at købe en særlig limited edition Nabu, der er udviklet i samarbejde mellem de to firmaer, samt at optjene eksklusive belønninger i spillet ved hvert køb. Hør mere om samarbejdet mellem Timi Run Everyday og Nabu ved at se denne video: http://youtu.be/g4DvnqfpPeQ

 

Annonceringen af samarbejdet med Timi Run Everyday kommer i kølvandet på Razer Nabus integrering med WeChat, der er Kinas førende sociale kommunikationsplatform med over 400 millioner brugere. Udover Tencent er større spiludviklere og udgivere som Wargaming, Techland, Shortbreak Studios og Halfbrick begyndt at undersøge mulighederne for at bruge Nabu og den åbne SDK til fremtidige spil og applikationer. Razer har også forpligtet sig til at åbne et særligt Developer Program for udviklere i Europa med det formål at afsætte et antal efterspurgte Nabu Developer-enheder til regionen. Det eneste, som udviklerne skal gøre, er at tilmelde sig og kvalificere sig gennem udviklerportalen http://developer.razerzone.com/nabu for at få mulighed for at købe Nabu Developer Edition. Desuden vil 500 deltagere ved spiludviklerkonferencen Respawn 2014 få mulighed for at købe en Razer Nabu for blot 1 US$ for at markere begivenheden, hvor Razer Nabu bliver præsenteret for europæiske udviklere for første gang.

 

Razer Nabu smartband er bygget med et åbent Software Development Kit (SDK), der er designet med henblik på at være nemt at bruge, så både triple-A studier, indie-udviklere og passionerede enkeltbrugere kan være med. Designet fjerner den teknologiske udfordring, så udviklerne kan fokusere på at skabe en spændende og innovativ integration mellem deres mobilapplikationer og Nabu.

Alle udviklere kan gratis downloade Nabus åbne SDK via Nabus udviklingsportal på http://developer.razerzone.com/nabu.

Hør mere om Nabu Developer Program ved at se denne video: http://youtu.be/oIpUXmxviUE

Om Razer Nabu:

Razer Nabu er baseret på innovativ armbåndsteknologi, der både kan logge data og sende notifikationer fra en smartphone direkte til brugerens håndled. Men det mest imponerende er, at Razer Nabu også fungerer som en åben platform, som tredjepartsudviklere kan bruge for at skabe nye oplevelser til deres brugere.

Tilgængelighed: Hos forhandlere i fjerde kvartal af 2014

Produktfunktioner:

 • Kompatibel med: iOS-enheder – iPhone 5, 5S, 5C; Android 4.3-enheder og senere
 • Lithiumpolymer-batteri med 5-7-dages batterilevetid
 • IP54-vandtæt
 • Tilgængelige størrelser:
 • Stor: 81,04 mm (l) x 63,44 mm (h) x 13,60 mm (b)
 • Mellem (kommer snart): 75,26 mm (l) x 59,10 mm (h) x 13,60 mm (b)

 

Skærm og sensorer:

 • Privat meddelelsesskærm: 128x32 pixels
 • Accelerometer
 • Cylindrisk vibrationsmotor

 

Software:

 • Nabu Utility-applikation til notifikationer, data og andre indstillinger
 • Parring ved hjælp af Bluetooth® – Lav energi

 

Læs mere om Razer Nabu på www.razerzone.com/nabu

Læst 552 gange
Log ind for at skrive en kommentar.