Torsdag, 15 august 2013 16:00

Tag kontrol over din gaming-monitor

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nu kan hardcore gamere få en skræddersyet skærm-oplevelse. BenQ lancerer nemlig teknologien Gaming Refresh Rate Optimization Management til de nye gaming-monitorer XL2420T og XL2411T.

c18483 BenQ XL2420T

Teknologien giver brugeren kontrol over alt fra skærmens opløsning til opdateringshastighed og giver skærm-specifikationer, som kan få selv den kræsne gamer til at slikke sig om munden; responstid på 1 millisekund og en opdateringsfrekvens på 144 Hz. Dertil rummer de nye gaming-monitorer, der begge er godkendt til gaming i 3D, de velkendte BenQ-teknologier; Black eQualizer, Display Mode, Smart Scaling, FPS Mode og det særlige flimmerfri display.

BenQ, en af verdens førende producenter af skærme og projektorer, lancerer nu den banebrydende teknologi Gaming Refresh Rate Optimization Management, der tilgodeser professionelle gameres behov for at give teknikken et personligt twist.

Den nye teknologi giver professionelle gamere og andre entusiaster en hidtil uset kontrol med monitoren, og dermed får de en helt personlig spiloplevelse. Brugeren får mulighed for at lave en lang række tilpasninger i forhold til skærmstørrelse, opløsning og skærmens opdateringshastighed. Gaming Refresh Rate Optimization Management bliver standardudstyr i de nye og opgraderede gaming-monitorer XL2420T og XL2411T fra BenQ. De indeholder selvfølgelig også de eksklusive BenQ-kendetegn som flimmerfri teknologi og Black eQualizer for bedre farvegengivelse.

Forskellen i detaljen

"Gaming handler om detaljer. Det er ikke bare en overbevisning for os. Det er også et middel til at udfordre og vurdere vores designkoncepter, produkter og service. Gaming Refresh Rate Optimization Management er en milepæl inden for det detalje-fokuserede. Vi er stolte over at have skabt et overlegent produkt, der kan give gamere en fordel i det daglige", siger Brian Hansen, Country Manager, Danmark i BenQ Nordic.

For inkarnerede gamere er det afgørende at have en følelse af præcision, fleksibilitet og intuitiv bevægelse, og det forklarer, hvorfor de typisk bygger deres gaming-computer selv i stedet for at købe en almindelig computer, som hr. og fru Jensen gør det. Det er netop det kendskab til målgruppen, der gør, at BenQ har designet og implementeret teknologien Gaming Refresh Rate Optimization Management i de nye gaming-monitorer XL2420T og XL2411T.

Gaming på fuld tid – uden trætte øjne

Den nye teknologi samarbejder med Display Mode- og Smart Scaling-funktionerne og giver gamerne frihed til at tilpasse skærmbilledet efter eget ønske. De kan vælge mellem flere opdateringshastigheder (100/120/144Hz), skærmopløsninger og skærmstørrelser. Den meget personlige First Person Shooter-indstilling giver kort sagt gamere mere kontrol, nøjagtighed, lethed og glæde.

Udover det innovative Gaming Refresh Rate Optimization Management indeholder de nye gaming-monitorer XL2420T og XL2411T fra BenQ en flimmerfri teknologi, der fjerner det flimrende baggrundslys på alle lysstyrker, hvilket effektivt mindsker risikoen for anstrengte og trætte øjne. Professionelle gamere bruger i gennemsnit otte til 12 timer om dagen på at træne deres gameplay, og derfor har en flimmerfri monitor afgørende betydning for komforten og øjets sundhed.

De nye, professionelle 24-tommers gaming-monitorer, der naturligvis kan vise 3D, byder også på andre banebrydende funktioner:

Display Mode tillader gamere at skifte mellem syv skærmstørrelser fra 17 "(4:3), 19" (4:3), 19 "W (16:10), 21,5" W (16:9), 22 "W (16:10), 23" W (16:9) til 24 "W (16:9)
Smart Scaling-funktion giver gamere mulighed for at skalere skærmen til stort set alle brugerdefinerede størrelser og dermed rumme eventuelle individuelle præferencer i forhold til visning.

De nye gaming-monitorer fra BenQ, XL2420T og XL2411T, med den særlige Gaming Refresh Rate Optimization Management-teknologi kan købes over hele verden nu.

Vejledende priser inklusive moms:
XL2411: 2.499,-
XL2420T: 2.799,-

Tjek http://nordic.benq-eu.com for mere information.

Om BenQBenQ er en førende leverandør af digitale livsstilsprodukter med speciale i produktdesign, visuel og mobil teknologi. BenQ tilbyder en række produkter og integrerede teknologier til en række forskellige platforme under mottoet: "Bringing Enjoyment 'N' Quality to Life." BenQ-produkterne omfatter projektorer, fladskærme, kameraer, mus, tastaturer og mobile computerenheder.

Læst 1437 gange
Log ind for at skrive en kommentar.