Tirsdag, 10 september 2013 18:47

Tag fotos med din smartphone og udskriv med det samme på LG's nye miniprinter

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tag fotos med din smartphone og udskriv med det samme på LG's nye miniprinter.

LGnyhed

LG's miniprinter Pocket Photo er én af de mest underholdende opfindelser fra LG. Tag fotos med din smartphone, foretag Bluetooth-forbindelse med printeren via NFC og udskriv et billede lige til at lægge i tegnebogen eller hænge op på køleskabet. Meget nemmere bliver det ikke.

 

 

Nu om dage fotograferer alle på livet løs og gemmer enorme mængder digitale fotos på smartphones, hukommelses¬kort og computere. Men nogle gange er det rart at have sine

0

minder på papir. Mange af os husker sikkert Polaroid-kameraet, og LG's nye, bærbare Pocket Photo er lige så kvik og nem til at udskrive farvebilleder i størrelsen 50×76 mm, der passer perfekt i enhver tegnebog.

– LG Pocket Photo er en virkelig raffineret printer – det mærker man, med det samme man tager den i brug, fortæller Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist for Home Entertainment i LG Electronics. Nu kan du medbringe en

printer i lommen, så du kan fremstille flotte udskrifter når som helst og hvor som helst, ligesom man kender det fra Polaroid-kameraer og fotoautomater. Dertil skal man lægge alt det kreative, man kan foretage med billederne i vores smartphone-applikation, så tegner der sig rigtig mange anvendelsesmuligheder for Pocket Photo.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad en LG Pocket Photo kan benyttes til. Tag et billede af familien og læg det i tegnebogen eller sæt det op på køleskabet eller opslagstavlen på arbejdspladsen. Tag billeder ved festen og lad gæsterne få et print med sig, når de tager afsked. Udskriv et selvportræt af dig selv og din bedste ven. Komponér personlige indbydelses- eller takkekort og udskriv dem med LG Pocket Photo.

LG Pocket Photo vejer blot 200 g, så den er lige til at have i inderlommen eller håndtasken. Printeren indeholder ingen blækpatroner, idet billederne udskrives på et specielt fotopapir ved navn Zink™ photo paper 2.0. Dette fotopapir indeholder krystaller med RGB-farver, som Pocket Photo fremkalder med en mikrovarmer til knivskarpe farvebilleder på 640×1224 px.

LG Pocket Photo modtager billedfiler via Bluetooth-opkobling, så man kan udskrive direkte fra en smartphone uden bøvl med kabler. Desuden understøtter printeren NFC, så den kan uden videre tilkobles Android-smartphones.

Kreative billeder med LG's Pocket Photo-applikation
LG har udviklet en smartphone-applikation, der gør det endnu sjovere at udskrive med Pocket Photo-printeren. Med applikationen kan billederne redigeres før udskrivning. Brugeren kan benytte filtre, effekter, rammer og skabeloner til at fremstille fotomontager, der uden videre kan udsendes som f.eks. takkekort, lykønskningskort og indbydelser. Med applikationen er det samtidig nemt at oprette og indlejre QR-koder indeholdende metaoplysninger som internetadresser, dato, adresse eller lignende, der er oplagte at benytte i indbydelser.

Pocket Photo-applikationen findes til både Android og iOS og kan downloades gratis fra Google Play og iTunes.

Pris og tilgængelighed

LG Pocket Photo er ude i butikkerne nu til en vejledende pris på 1.295 kr. inkl. moms.

 

Tekniske specifikationer:

  • Bluetooth
  • Micro USB
  • USB
  • NFC
  • Opløsning: 640×1224 px
  • Udskrivningshastighed: 40 s per ark
  • Dimensioner (b×h×d): 72,4×120,9×24,0 mm
  • Vægt: 212 g
  • Farve: sølvhvid

 

Læst 528 gange
Log ind for at skrive en kommentar.