Synology annoncerede i dag beta tilgængeligheden af DiskStation Manager (DSM) 5.0.

Der er desuden mulighed for at prøve den nye DSM 5.0, uden at installere denne.

DSM 5.0 leverer en masse nye funktioner og tiltag, og nedenstående er blot nogle af de vigtigste:

  • Opdateret brugergrænseflade og ubesværet adgang til NAS med Synology QuickConnect og meget mere.
  • 1PB unified storage platform udnyttes af enterprise-niveau pålidelighed og administration.
  • Hybrid cloud-løsninger med enorm tilslutning.
  • Robust data backup og system ydeevne.
  • Problemfri fil adgang og optimeret multimedie nydelse.

"Vi er glade for at introducere DSM 5.0 beta, virksomhedens mest betydelige udgivelse til dato," siger Vic Hsu, administrerende direktør i Synology Inc, Taiwan.

"DSM 5.0 har til formål at omdanne hvordan virksomheder og hjemmebrugere bruger deres sky og udstyre dem med uendelige tilslutninger."

Skulle du have lyst til at prøvekøre det nye DSM 5.0, så har du nu muligheden for det.

Hvis du efter at have prøvekørt DSM 5.0, vil have opdateret din egen Synology NAS server med denne nye og lækre opdatering, så kan opdateringen hentes her.

Tags: dsmnyesynologynasadgangopdateretbetahsu

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.
Relaterede artikler
NAS Server
  • 23. januar 2014
  • Af John Thorn

ASUSTOR AS-202TE

ASUSTOR har en ny serie af NAS servere på markedet, som denne gang mere er påtænkt forbrugermarkedet fremfor erhvervsmarkedet. Ønsker du mere end blot en NAS server, så tilbyder ASUSTOR et samlet...

Nyheder

Skarpere og hurtigere - Ny YOGA 10 HD+ tablet fra ...24 Feb 2014 - 20:33 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lenovos multimode-tablet fastholder sin 18 timers batteritid og unikke design, men udstyres nu med Full HD-skærm, kraftig processor, ekstra skarpt kamera samt apps, som gør det nemt at dele, synkronisere og beskytte data. Ved årets store mobilmesse i Barcelona, Mobile World Congress 2014, annoncerer Lenovo den nye YOGA Tablet 10 HD+, en multimode Android-tablet, som fuldender den originale [ ... ]

Læs mere...
Cooler Master ude med nye holdere til smartphones ...23 Feb 2014 - 21:02 | Kasper Christensen

Cooler Master lancerer 2 nye bærbare holdere. JAS Mini og Cube Mini. Begge er lavet af aluminium og er kompatible med smartphones og mindre tablets op til 8".  

Læs mere...
Sony præsentere 6 nye kameraer21 Feb 2014 - 13:46 | Kasper Christensen

Så skal vi have kigget på 6 nye kameraer fra Sony, i alle prisklasser. De seks nye Cyber-Shot-modeller fra Sony giver dine billeder ekstra glans med smarte funktioner, som klarer arbejdet for dig – uanset om du er fotoentusiast eller på jagt efter de bedste feriebilleder.  

Læs mere...
Alienware og Valve nytænker pc-gaming 12 Feb 2014 - 10:04 | Kasper Christensen

Resultatet af fire års samarbejde mellem Alienware og Valve er en let, åben og simpel måde at spille pc-spil. Alienware Steam Machine er designet til at kombinere det lette ved en konsol med friheden fra en pc.  

Læs mere...
LG lancerer LG Lifeband Touch 12 Feb 2014 - 10:02 | Kasper Christensen

LG Lifeband Touch – et moderne og stilrent træningsarmbånd med berøringsfølsom OLED-skærm og smart synkronisering med iOS- og Android- smartphones. Gør dine træningresultater bedre – erstat arbåndsuret med LG Lifeband Touch  

Læs mere...
ASUS nye lanceringer fra CES 2014 11 Feb 2014 - 15:33 | Kasper Christensen

Så er det blevet den tid på året hvor en af verdens største teknologimesser slår dørene op i Las Vegas. CES 2014 er skudt i gang med et brag. ASUS er selvfølgelig også med og introducerer masser af spændende nyheder. ASUS ZenFone, Padfone Mini, ASUS Transformer Book Duet TD300 samt ROG Swift PG278Q.   

Læs mere...
Antec SPzero11 Feb 2014 - 10:19 | Kasper Christensen

Så kommer antec med en lille box hvad mon der er i den. SPzero er en bærbar Bluetooth højttaler til den mobile livsstil.  

Læs mere...
Guide - Mekanisk tastatur eller ej24 Jan 2014 - 11:03 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et godt mekanisk tastatur kan og vil gøre livet som gamer, meget nemmere for dig. Det helt grundlæggende design ved et tastatur er i bund og grund stadig det samme, men dette betyder dog ikke, at funktionaliteten og kvaliteten ikke er blevet meget bedre, snarere tværtimod. Hvis vi ser på den almindelige bruger, så har tastaturet ganske vist kun ét formål, og det er at kunne skrive en teskt [ ... ]

Læs mere...
Synology afslører DiskStation Manager 5.0 Beta23 Jan 2014 - 14:05 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Synology annoncerede i dag beta tilgængeligheden af DiskStation Manager (DSM) 5.0. Der er desuden mulighed for at prøve den nye DSM 5.0, uden at installere denne.  

Læs mere...
League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM22 Jan 2014 - 14:23 | Kasper Schuster Haaning Hansen

League of Sharks afholder en stor turnering i ARAM (ALL RANDOM ALL MID) - D. 15 og 16 Februar - Plads til 128 hold - Gratis at deltage! SharkGaming.dk, Eurosecure Danmark og GOIMBA.com inviterer alle nordiske League Of Legends-gamere til nordens største online 'ALL RANDOM ALL MID' (ARAM)-turnering i spillet League of Legends.  

Læs mere...
Nu kan du oddse på e-Sport på Danske Spil21 Jan 2014 - 22:19 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Esport bliver stadig mere populært, og Danske Spil og Oddset har nu åbnet op for mulighederne for, at man kan oddse på turneringer i et af de mest populære spil. Sport er ikke altid bare stor fysik, en bold og store mængder sved. Nogen gange ligger det hele i fingerspidserne. Sådan kan man i hvert fald definere eSport, der er et samlet udtryk for computerspil på konkurrenceniveau, og nu [ ... ]

Læs mere...
BenQ frigiver nyt gaming-monster20 Jan 2014 - 21:55 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nu har BenQ igen flyttet grænserne for gaming-skærme med den nye 27 tommer monitor XL2720Z, som er proppet med fede funktioner og ny teknologi, der giver en fantastisk spiloplevelse. BenQ, en af verdens førende skærmproducenter, er klar med den nye professionelle gaming-monitor XL2720Z. Den taiwanske producent er kendt for sine innovative nye teknologier, der giver klare fordele for pc- og [ ... ]

Læs mere...
MM-Vision lancerer Vision Game Mini med ASUS GTX76...19 Jan 2014 - 21:50 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Det kompakte gamersystem. En Vision Computer er ikke bare en almindelig computer. Der er kræset om detaljerne og Vision computere er bygget til at holde i mange år. Der bruges de bedste kvalitetsdele, og alle systemer testes grundigt samt gennemgår en omfattende kvalitetskontrol.  

Læs mere...
Razer Nabu Smartband08 Jan 2014 - 21:08 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lev mere intelligent med verdens første wearable tech-enhed, der understøtter notifikationer, Life Tracking, spilteknologi og social kommunikation mellem bånd. Razer, verdens førende producent af enheder og software til et globalt fællesskab af spillere, har annonceret lanceringen af verdens mest intelligente armbånd, Razer Nabu.  

Læs mere...
Lenovo tilføjer flere produkter til Multimode-port...07 Jan 2014 - 19:11 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nye mobile og kraftfulde hybridmodeller fra Lenovo og en ny LenovoEMC NAS-enhed. På verdens største forbrugerelektronikmesse, CES, i Las Vegas har Lenovo nu annonceret en række opgraderinger til deres portefølje af multimode-produkter samt en ny NAS-enhed.  

Læs mere...
Sony præsenterer nye spændende produkter på CES 20...07 Jan 2014 - 19:03 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nye forbrugerelektronik-produkter, nyt indhold og nye tjenester sætter nye standarder for din underholdningsoplevelse – derhjemme og på farten. Med et mål om hele tiden at redefinere brugeroplevelsen lancerer Sony næste generation af forbrugerelektronik-teknologier, og der er noget for enhver smag; lige fra 4K-tv'er i fuld HD til kameraer for enhver fotograf. Gennemgående tema for produkter [ ... ]

Læs mere...
Tag kontoret med på farten: Samsung Galaxy NotePRO...07 Jan 2014 - 08:44 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Samsung sætter nye standarder for tablets. Med lanceringen af Samsung Galaxy TabPRO og Galaxy NotePRO sætter Samsung nye standarder for mobilitet. Med en krystalklar og højt opløselig skærm (2560x1600) samt effektive værktøjer og smarte funktioner gør de nye tablets det nemt at arbejde på farten.  

Læs mere...
Samsung klarer selfien, sætter lyd til hjemmet og ...07 Jan 2014 - 07:37 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Nyt år og nye koncepter med underholdning er i fokus. 2013 vil blive husket som et spændende år. Det var året, hvor vi for første gang kunne bære et smartwatch på vores håndled, og hvor UHD-TV'et flyttede ind i vores stuer. 2014 bliver et ligeså mindeværdigt år - i hvert fald hvis du ser på de nyheder, som Samsung præsenterer i dag på CES 2014, verdens største elektronik-messe [ ... ]

Læs mere...
Lenovo lancerer verdens letteste ultrabook på CES07 Jan 2014 - 07:18 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Tredje generation af ultrabook'en ThinkPad X1 Carbon, ThinkVision-skærme med 4K og Android samt den kompakte ThinkPad 8 er nogle af Lenovos CES-nyheder. Lenovo kommer i dag med flere store annonceringer inden for Think-porteføljen på årets CES-messe i Las Vegas.  

Læs mere...
AMD Mantle29 Dec 2013 - 23:56 | Kasper Christensen

AMD Mantle Så kommer der snart en rigtig god nyhed til alle os der har Amd grafikkort, nemlig den nye Api Mantle  

Læs mere...

Anmeldelser

PNY SD kort - Vælg præcis det kort du har brug for...24 Feb 2014 - 07:58 | John Thorn

I denne artikel skal vi kigge på tre SD kort fra PNY. Forskellen på de tre kort vi skal teste, er overførselshastigheden.  

Læs mere...
BitFenix Comrade - Et utrolig budget-venlig kabine...23 Feb 2014 - 21:11 | Kasper Schuster Haaning Hansen

BitFenix har produceret et nyt kabinet, deres Comrade. Dette kabinet er efter min overbevisning, tiltænkt budget-brugeren, og ikke den professionelle. Prisen er lav, og kvaliteten er OK, men er dette dit nye ønske-kabinet ?  

Læs mere...
Philips Shaver PT923 - Når en perfekt barbering be...19 Feb 2014 - 09:20 | John Thorn

Denne gang skal vi kigge på en shaver fra Philips, det er deres PT923 Shaver. Det er en model med 3 roterende hoveder, som sørger for en glat, god og tæt barbering.  

Læs mere...
Spire X2 Mars HS7501 - Et godt bud på et budget he...15 Feb 2014 - 13:47 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Et headset er ikke blot et headset, når det kommer til gaming og alt afhænger af hvilke spil du gamer, og hvor meget du gamer. Gamer du et spil hvor positioneringen er alt, så er et 5.1 eller 7.1 kanals headset sandsynligvis vejen frem. Spire's X2 Mars HS7501 headset er et 7.1 kanals headset, som skulle give en fantastisk følelse og oplevelse af surround sound, om det så også gør dette, [ ... ]

Læs mere...
Plantronics Voyager Legend CS + HL10 - Et headset ...13 Feb 2014 - 10:28 | John Thorn

Vi tager i dag et kig på et headset fra Plantronics, som er et virkelig alsidigt headset. Det kan bruges både til kontoret, hjemmet og på farten. Vi har før testet heatsets som er beregnet til mobiltelefoni, og dette er nok et af de mere profesionelle headsets på markedet.  

Læs mere...
Func F-Series 10XL - Musemåtten en hver gamer bør ...12 Feb 2014 - 10:05 | John Thorn

Så er Func på banen med en ny musemåtte. Func er et forholdhvis nyt mærke for os, og vi glæder os meget til at se hvad de har at byde på. Vi har tidligere testet en mus og en mussemåtte fra dem og det var meget spændende.  

Læs mere...
LG Optimus F5 P875 - En kraftfuld smartphone til n...10 Feb 2014 - 21:47 | Orhan Imamovic

Vi har været priviligeret at få en telefon fra LG til test.   Denne telefon er deres nye entry-level telefon, nærmere betegnet LG Optimus F5 P875. Den skulle eftersigende være rimelig kraftfuld, men er den også det? Kom ind og se med!  

Læs mere...
ASUS PB278Q - En elegant og alsidig 27" skærm07 Feb 2014 - 09:28 | John Thorn

Asus har lavet en lækket og fleksibel 27" skærm, og med fire gange højere opløsning end 720p. Med en opløsning på 2560 x 1440px WQHD, er vi oppe i en opløsning som giver en super fed oplevelse, og ikke mindst en ret så fantastisk billed.  

Læs mere...
Fractal Design Arc Mini R206 Feb 2014 - 11:14 | John Thorn

Fractal Design producere en lang række af super cool og funktionelle kabinetter, hvor kvaliteten er i højsædet. Man er ikke i tvivl om hvad man har med at gøre, når man får åbnet kassen til dette kabinet.  

Læs mere...
Lian Li PC-10N04 Feb 2014 - 13:23 | John Thorn

Lian Li gør det igen, denne gang skal vi kigge på det nye PC-10N, som rummer seje features og funktioner. Hele kabinettet er lavet i aluminium, som har den egenskab at det gør kabinettet unikt og fedt, samt meget let.  

Læs mere...
InWin 90401 Feb 2014 - 11:21 | John Thorn

I dag skal vi kigge på et atypisk kabinet fra InWin, der er tale om deres nye 904. Her er der lagt op til et kabinet som ikke kan måles med noget andet på markedet.  

Læs mere...
Asus WL-330NUL30 Jan 2014 - 12:41 | Kasper Christensen

Denne gang skal vi kigge nærmere på en mini router, der er tale om Asus WL-330NUL. Så har vi haft verdens mindste router på testbænken og ja den er meget lille i forhold til andre router fra asus.  

Læs mere...
Func HS-26027 Jan 2014 - 15:00 | John Thorn

Så er Func på banen igen, denne gang med et lækkert gaming headset som vi idag skal kigge på. Func vil på banen med en masse eksklusivt gaming udstyr hvor kvalitet er i højsædet.  

Læs mere...
ASUSTOR AS-202TE23 Jan 2014 - 13:19 | John Thorn

ASUSTOR har en ny serie af NAS servere på markedet, som denne gang mere er påtænkt forbrugermarkedet fremfor erhvervsmarkedet. Ønsker du mere end blot en NAS server, så tilbyder ASUSTOR et samlet produkt som desuden også indeholder et mediecenter på en og samme tid.  

Læs mere...
Lian Li PC-V36022 Jan 2014 - 14:31 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Lian Li er en af de ældste indenfor produktion og design af kabinetter, og ser man på deres kabinetter, er der én ting som går igen hver evigt eneste gang og det er stilen. Det stilrene design og deres eloxerede aluminiums kabinetter er to af de ting, som bedst beskriver Lian Li. Deres PC-V360 er på ingen måder en undtagelse, kabinettet er virkelig enestående og elegant af udseende. Kvaliteten [ ... ]

Læs mere...
Bitfenix Phenom21 Jan 2014 - 12:42 | John Thorn

BitFenix Phenom er et lækkert mini-ITX kabinet, som har en hav af muligheder både med henblik på luft- eller vandkøling. Jeg har altid kendt Bitfenix for at lave cool små kabinetter, som kan rumme en masse uden at fylde, men lad os nu se om det også passer.  

Læs mere...
Cooler Master Cosmos SE20 Jan 2014 - 19:55 | Kasper Schuster Haaning Hansen

Mange har stiftet bekendtskab med kabinetter fra Cooler Master, og nogle af jer har sikkert set de forskellige kabinetter fra deres Cosmos serie. Ens for alle kabinetterne i Cosmos serien, er håndtagene og superbils designet, som skinner igennem på alle kabinetterne! Cosmos SE er ingen undtagelse. Kabinettet er udført i samme strømlinede design, samme lækre håndtag og samme aggressive udseende. [ ... ]

Læs mere...
ASUS RT-N14U20 Jan 2014 - 14:13 | John Thorn

ASUS er ude med en kraftig budget router som er til den som ønsker hurtigt trådløst internet uden at have bruge for gigabit intern netværk. Den har samme flotte design som mange af de nye routere ASUS laver.  

Læs mere...
Logitech M56019 Jan 2014 - 20:57 | John Thorn

Logitech er ude med en ny bluetooth mus som er ideel til kontor og bærbar brug. Denne lille fikse mus kan holde strøm længe og skal fødes med 1 x AA batterier.  

Læs mere...
QNAP TS-42016 Jan 2014 - 14:10 | Orhan Imamovic

Vi har fået lov til at teste endnu en NAS server fra QNAP. Denne gang gælder det deres consumer 4 ports NAS, TS-420, kom med ind og se!  

Læs mere...