Tirsdag, 06 januar 2015 09:43

Sway - Nyt innovativt projekt fra Microsoft

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Innovativt præsentationsprogram fra Microsoft i følge med det nye Windows 10 styresystem.

sway

Sway er et nyt fremlæggelses program fra Microsoft som er skudt i gang på omtrent samme tidspunkt som Windows 10. Det vil sige at programmet stadigvæk kun er i preview ligesom W10.

Nemt at bruge på alle platforme
Sammenlignet med PowerPoint har Sway projektet til hensigt at gøre det nemt at sammensætte en fremlæggelse på både mobil, tablet og pc. Dine præsentationer vil være på alle enheder så du nemt kan tage et billede med mobilen og tilføje det direkte til din præsentation.

Nemt overblik over alle dine billeder og videoer
Der er indlagt en enkel feature i programmet som gør det muligt for brugeren at søge efter billeder, videoer eller tekst på f.eks. Onedrive, Facebook, Google, Youtube og Twitter. Sway samler ganske enkelt alle dine gallerier i ét program og gør det nemt for dig at indsætte lige præcis de ting du skal bruge, i din præsentation. Sway er gjort så nemt at dele med vennerne at du blot behøver at kopiere linkadressen til din præsentation og alle dine venner kan se dit slideshow.

Brugerdefinerede slideshow og "Remix" funktion
Sway gør det muligt for brugeren at brugerdefinere den måde slideshowet skal køre på og har såvel en funktion der mixer dine nuværende slides med et nyt layout som kan passe sammen med det.

Sway preview kan prøves ganske gratis online her: https://sway.com/

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 580 gange
Log ind for at skrive en kommentar.