Onsdag, 09 marts 2016 20:15

Surroundlyd i særklasse – SteelSeries Siberia 350 med DTS Headphone:X 7.1

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nyeste medlem af Siberia-familien kan desuden prale af suveræn bærekomfort takket være forbedret selvjusterende hovedbånd og splinternye højttalerenheder

siberia 350

SteelSeries præsenterer Siberia 350, virksomhedens første headset med DTS Headphone:X 7.1, der sikrer en uforlignelig spiloplevelse i surround. Headsettet fås i 2 forskellige farvevarianter hvidt og sort med mulighed for at justere og gemme indstillinger for både lyd og lys i SteelSeries Engine 3.

siberia 350 0siberia 350 2siberia 350 3siberia 350 4

Bliv ét med spiloplevelsen
Nu er det slut med at indlevelsesevnen sætter grænsen tag Siberia 350 på, og træd ind i spillet. Fordi headsettet tilsluttes via USB, kan enhver PC-gamer lade sig opsluge af DTS Headphone:X 7.1 surroundlyd, og Siberia 350 kan desuden bruges til både Mac og PS4. De nye højttalerenheder sikrer en utroligt detaljeret og virkelighedstro lyd, uanset hvilken platform der er din foretrukne.

"Vi var faktisk klar til at præsentere Siberia 350 sidste år, men da vi pludselig fik muligheden for at integrere DTS Headphone:X 7.1, valgte vi at udsætte lanceringen, så vi kunne tilbyde vores kunder noget helt særligt" fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries, og uddyber: "Siberia 350 er også det første headset med vores nye generation af højttalerenheder, der er tunet til at gengive lyden præcis efter spiludviklerens hensigt. Kombinerer du det med en endnu bedre pasform og en skjult mikrofon med støjdæmpning er det svært at se, hvor man får mere for pengene - uanset om man er almindelig gamer, pro eller streamer."

Perfekt til LAN-begivenheder og lange nætter i skyttegravene
Siberia 350 bygger videre på den komfort, som Siberia-brugere er blevet så vant til den nyeste version af det lette, selvjusterende hovedbånd sørger for, at headsettet sidder perfekt uanset hvem der bruger det. Ørepuderne af memory foam omslutter ørerne og dæmper støjen fra dine omgivelser endnu bedre Siberia 350 er kort sagt så komfortabelt, at du glemmer, du har det på.
Det gør modspillerne til gengæld ikke i SteelSeries Engine 3 kan RGB-belysningen og ColorShift-effekterne tilpasses og gemmes sammen med lydindstillingerne, så du altid er klar til at markere dig ved enhver lejlighed.

Siberia 350 leverer varen du bestemmer resten.

Siberia 350, funktionsoversigt:

  • DTS Headphone:X 7.1 surroundlyd på enhver PC
  • Kompatibel med PC, Mac og PS4 takket være USB-forbindelse
  • Nyeste SteelSeries’ 50-mm højttalerenheder tunet til virkelighedstro lyd
  • Omsluttende ørepuder af memory foam
  • Forbedret version af Siberia-seriens komfortable selvjusterende hovedbånd
  • Støjdæmpende mikrofon der kan skjules i venstre ørekop
  • Fuld kontrol med mute-knap på headsettet og volumenknap på ledningen
  • 16,8 millioner farver at vælge imellem med PRISM RGB-belysning i ørekopperne
  • Backup af lyd- og lysindstillinger med CloudSync i SteelSeries Engine 3

Pris og tilgængelighed
Siberia 350 kan købes fra 8. marts 2016 på http://SteelSeries.com til en vejl. pris på 999 kr.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 467 gange
Log ind for at skrive en kommentar.