Lørdag, 03 maj 2014 15:41

Stort sikkerhedshul lukket

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 Kig her og få lukket dette sikkerhedshul

microsoft-xp

Windows Xp er også dækket af denne sikkerheds opdatering på trods af nedlukning af support

Da Microsoft for en måneds tid siden stoppede alle fremtidige opdateringer af Windows XP styresystemet, og dermed også alle sikkerhedsrettelser. Microsoft har nu rettet en kendt sikkerhedsfejl i Internet Explorer, og denne gang er Windows XP inkluderet.

Microsoft prøver så vidt muligt at holde deres fokus på deres nyere produkter. Men da Windows XP stadig er så udbredt som det er, har de ikke bare kunnet forlade det helt som de ellers havde håbet på. Både den Britiske og Hollandske regering har bedt om ekstra support til deres maskiner i den offentlige sektor der stadig kører med Windows XP. Dermed har Microsoft valgt at lave denne opdatering på trods af deres tidligere nedlukning af support.

 

Hvad angår sikkerheds huller i Internet Explorer har denne været her længere end de fleste. Dette påvirker hver eneste udgave helt tilbage til Internet Explorer 6. I forhold til at vi er oppe på udgave 11 nu.
Men tidligere er der lavet en opdatering til dette sikkerheds hul, men kun til deres nyere udgaver. Men i form af at Windows XP kun kan opdatere op til Explorer 8, har de lavet en undtagelse og lavet opdatering til de ældre udgaver også, for at gøre alle Windows brugere sikrere mod hacker angreb. Efter denne opdatering håber Microsoft igen at fokusere mere på deres nyere og fremtidige produkter.

 

Denne opdatering vil blive opdateret automatisk vel og mærke kun hvis du har sat Windows til at opdatere af sig selv. Og dette opfordrer Microsoft selvfølgelig folk til at have så de bedre kan få deres opdateringer udbredt for større sikkerhed.

Hvis du ikke kører med automatisk opdatering kan denne hentes her.

Læst 434 gange
Log ind for at skrive en kommentar.