Lørdag, 24 august 2013 19:28

Steve Ballmer forlader Microsoft

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Steve Ballmer forlader Microsoft !!

C- Users kasper Desktop Steve

Microsoft's administrerende direktør, Steve Ballmer, annoncerede fredag at han vil gå på pension inden for de næste 12 måneder.

Han vil træde tilbage fra sin post, så snart processen med at vælge hans efterfølger er afsluttet.

Selskabets bestyrelse har indledt processen med at lede efter en ny administrerende direktør. Bestyrelsens direktør John Thompson vil føre et udvalg, der omfatter Bill Gates for at finde en ny administrerende direktør. 

 

Her er pressemeddelelsen fra Microsoft:

Redmond, Wash - 23 august 2013 - Microsoft Corp annoncerede i dag, at administrerende direktør Steve Ballmer har besluttet at gå på pension som administrerende direktør inden for de næste 12 måneder, efter afslutningen af ​​en proces til at vælge hans efterfølger. I mellemtiden vil Ballmer fortsætter som adm. direktør og vil føre Microsoft gennem de næste trin i sin forvandling til en enheder og tjenester selskab, der giver folk for de aktiviteter, de værdsætter mest.

"Der er aldrig et perfekt tidspunkt for denne type overgang, men nu er det rigtige tidspunkt," sagde Steve Ballmer. "Vi har indledt en ny strategi med en ny organisation, og vi har en forbløffende Senior Leadership Team. Min oprindelige tanker om timing ville have haft min pension ske i midten af ​​vores virksomheds transformation til en enheder og tjenester selskab. Vi har brug for en administrerende direktør, der vil være her længere sigt for denne nye retning. "

Bestyrelsen har nedsat et særligt udvalg til at lede processen. Dette udvalg ledes af John Thompson, bestyrelsens bly uafhængigt ledelsesmedlem, og omfatter bestyrelsesformand Bill Gates, formand for revisionsudvalget Chuck Noski og formand for vederlagsudvalget Steve Luczo. Det særlige udvalg arbejder med Heidrick & Struggles International Inc. en førende executive rekrutteringsfirmaet og vil overveje både interne og eksterne kandidater.

"Bestyrelsen er forpligtet til effektiv omdannelse af Microsoft til en vellykket enheder og tjenester selskab" Thompson sagde. "Da dette arbejde fortsætter, er vi fokuseret på at vælge en ny administrerende direktør til at arbejde med virksomhedens øverste ledelse til at kortlægge virksomhedens kurset og udføre på det i et stærkt konkurrencepræget industri"

"Som medlem af generationsskifte udvalget, vil jeg arbejde tæt sammen med de øvrige medlemmer af bestyrelsen til at identificere en stor ny administrerende direktør," sagde Gates. "Vi er heldige at have Steve i sin rolle, indtil den nye administrerende direktør påtager sig disse opgaver."

Grundlagt i 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") er verdens førende inden for software, serviceydelser og løsninger, der hjælper mennesker og virksomheder med at realisere deres fulde potentiale.

 

Læst 533 gange
Log ind for at skrive en kommentar.