Kender du steam så kommer her steamos som er et styresystem designet til TV.

Endelig behøver du ikke at opgive dine yndlingsspil, eller dine online venner og alle dine steam funktioner. Og du for også mulighed for at spille på den store skærm i stuen. SteamOS kører på enhver stue maskine, og vil give adgang til de bedste spil og bruger-genereret indhold som er tilgængeligt.

 

 

I denne uge er spille selskabet kaldet Valve annonceret planer om at frigive SteamOS, en stue-rettet operativsystem, der vil være gratis at hente og gratis licens. Dette operativsystem er baseret på Linux arkitektur - svarer til, hvordan Android er en Linux-baseret operativsystem - og selskabet har til hensigt på at udvide langt ud over grænserne for deres nuværende videospil-baseret model med TV, film og musik .

Her før lanceringen af SteamOS, er brugere allerede er i stand til at downloade Steam et program, der starter inde i Windows, OS X eller Linux, selvfølgelig. Dette system har en såkaldt "Big Picture Mode" med fokus på at flytte brugeren gennem lister og funktioner så hurtigt som muligt, hvilket fører dem mod at spille spil, interagere med venner i Steam-netværket, og købe nye spil. Dette system, der allerede fungerer som en fuldt funktionel hjemmeunderholdning center software for dem er villige til at tage sig tid til at sætte en computer op til at køre den.

For dem, der har tendens til at arbejde med mere traditionelle løsninger, er der Xbox og PlayStation. Xbox One er blevet fremmet af Microsoft som en video-centreret bæst af en MMS maskine, mens PlayStation 4 komisk svarede med påstand om, at de er ved at være i din stue til spil først og fremmest - men de har også fået medier på vej.

Du kan læse mere om denne nyhed på deres hjemmeside her.

 

 

 

 

Tags: tildermedsomsteamspilhar

 

Del denne artikel

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Please update your Flash Player to view content.
Relaterede artikler